Überblick

Standort - Karte

Kommentare (32) 8.2

Bewertungen für das Apartment

32 Beurteilungen, um Ihnen jeglichen Zweifel zu nehmen.
Vielen Dank an alle Beitragenden!

Echtzeit,
unzensierte Bewertungen
Gesamtnote
Check-In / Check-Out 9.0
Reinigung 7.8
Komfort 7.8
Preisleistungsverhältnis 8.0
8.2

Sortieren:

Vittorio, Familie mit jungen Kindern, Torino, Italien I 01 May 2012

"Die position"

"La posizione"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 6
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 8
8.0
Maria Jose, Freunde, Buenos Aires, Argentinien I 17 Apr 2012

"Die Wahrheit, nur sehr gut. Die Abteilung sehr komfortabel und sehr niedlich."

"La verdad, todo muy bien. El departamento muy comodo y muy lindo."

 
Check-In / Check-Out 8
Reinigung 8
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 8
8.0
Helmut, Freunde, Göttingen, Deutschland I 16 Mar 2012

"Die Lage und der sehr freundliche Herr Telle Das Apartment bedarf dringend einer Renovierung. Im Bad ein Wasserschaden der ekelig aussieht, im Schlafzimmer schlampig renovierte Stellen. Etwas Putz und Farbe dann ist alles ok."

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 8
Komfort 7
Preisleistungsverhältnis 7
8.0
Andrea, reifes Paar, Köln, Deutschland I 31 Oct 2011

"zentrale Lage, wohnliche Einrichtung"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 10
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 7
8.8
Ursula, Freunde, München, Deutschland I 24 Oct 2011

"Besonders gute Information über Paris durch den Vermieter , schnelle Hilfe bei Fragen und Wünschen, sehr nette Begrüßung, wir haben uns sofort wohl gefühlt"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 10
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 10
9.5
Catarina, Berlin, Deutschland I 14 Oct 2011

"Bereich"

"The area"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 8
Komfort 10
Preisleistungsverhältnis 8
9.0
Anonym, Freunde, Bears, Niederlande I 03 Sep 2011

"De Huiseigenaar war ein vreselijke Mann, als er problemen Waren, Hielp Hij Wel! Hij hatte Een Boekje erstellt am met Goede Restaurantjes de Bakkers etc. Dat Kwam Ook Zeer goed van Pas. Verder Zit Het Appartement Op Een Prima Plaats, heerlijk twee Metrostations de Een Grote supersmart. Onze Eerste Nacht war Verschrikkelijk. Wir Waren traf Vijf Vriendinnen in Dit Appartement, twee van Ons Zouden de Eerste Nacht Op Het Bed in de Slaapkamer Slapen. Toen Ze Eenmaal im Bett Lagen, Tilden Ze Hun Kussen Op, Zat Het Hele Bett Vol Bedwantsen! Tegelijkertijd Raakte Ook Nog de wc Verstopt de de Huiseigenaar hatte Geen Tijd Meer Om Te Komen. Wir Hebben met z ' n 5en in Drie Bedden waren de de Volgende dag Heeft de Huiseigenaar Alles Opgelost. Er ist Een Nieuw Bett Gekomen, Wat Nog Zummer in de Woonkamer Kon Liggen. Hadden Toen wir purtroppo al Uitslag Op Onze Armen de Benen van de Bedwantsen. Het Klopt Trouwens Dat Op Het bed Na, de Andere Slaapplaatsen Niet komfortable Zijn. Daarnaast Minuscule Wij Het Vreemd Dat de Badkamerdeur Doorzichtig ist de Dat er Geen Douchegordijn Hangt, Maar Dit Höft Opzich Niet Een Enorm Probleem Te Vorma. Tipp: Poepen in Het Louvre! In en een Niet in Het Appartement, Dat Spoelt Niet Weg."

"De huiseigenaar was een aardige man, als er problemen waren, hielp hij wel! Hij had een boekje gemaakt met goede restaurantjes en bakkers etc. dat kwam ook zeer goed van pas. Verder zit het appartement op een prima plaats, dichtbij twee metrostations en een grote supermart. Onze eerste nacht was verschrikkelijk. We waren met vijf vriendinnen in dit appartement, twee van ons zouden de eerste nacht op het bed in de slaapkamer slapen. Toen ze eenmaal in bed lagen, tilden ze hun kussen op, zat het hele bed vol bedwantsen! Tegelijkertijd raakte ook nog de wc verstopt en de huiseigenaar had geen tijd meer om te komen. We hebben met z'n 5en in drie bedden geslapen en de volgende dag heeft de huiseigenaar alles opgelost. Er is een nieuw bed gekomen, wat nog precies in de woonkamer kon liggen. Toen hadden we helaas al uitslag op onze armen en benen van de bedwantsen. Het klopt trouwens dat op het bed na, de andere slaapplaatsen niet comfortabel zijn. Daarnaast vonden wij het vreemd dat de badkamerdeur doorzichtig is en dat er geen douchegordijn hangt, maar dit hoeft opzich niet een enorm probleem te vormen. Tip: poepen in het louvre! In ieder geval niet in het appartement, dat spoelt niet weg."

 
Check-In / Check-Out 8
Reinigung 4
Komfort 7
Preisleistungsverhältnis 8
6.8

“We begrijpen dat jullie een onaangename ervaring hebben ondergaan en de eigenaar ook. Het appartement is daarom meteen professioneel gereinigd en het matras vervangen. Hij vindt het erg vervelend dat jullie dit is overkomen en heeft ons laten weten dat hij het zeer op prijs stelt dat er meteen contact is gezocht om direct actie te ondernemen. Aan de riolering wordt gewerkt zodat je in het Louvre gewoon de Mona Lisa kunt bekijken. Bedankt voor je review en nogmaals een hele dikke sorry.”

Karin, Familie mit erwachsenen Kindern, Lachendorf, Deutschland I 25 Jul 2011

"Die Lage ist klasse, Metro nicht weit, für einen Kurztrip ideal. Apartment war zwar klein, aber sauber."

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 10
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 10
9.5
patrizia, Freunde, treviso, Italien I 25 Jul 2011

"La Camera del Quartiere, Era molto coppie Tornare a Casa!L è molto Carino E non Manca Nulla pro Cucinare, Ci Sono Supermercati Vicini E Ogni Tipo di Negozio pro 5 Persone il Bagno È Davvero Piccolo, Ma Ci Si Può Adattare Se Ci Si Conosce Bene. Le Finestre nicht Chiudono, d ' Estate va Bene, Ma d ' Inverno?"

"la tranquillità del quartiere,era molto rilassante tornare a casa!L'appartamento è molto carino e non manca nulla per cucinare,ci sono supermercati vicini e ogni tipo di negozio per 5 persone il bagno è davvero piccolo,ma ci si può adattare se ci si conosce bene. le finestre non chiudono,d'estate va bene, ma d'inverno?"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 10
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 8
9.0
Pavo, Familie mit jungen Kindern, Taylors Lakes, Victoria, Australien I 02 Jul 2011

"Claude war fantastisch, immer zu helfen, wenn Sie es brauchte und bis alles schnell besuchte. Die Wohnung war gemütlich und eine tolle Lage im Montemarte neben der besten Bäckerei/Patesserie in Paris!"

"Claude was fantastic, always there to help if you needed it and attended to everything quickly. The apartment was cozy and a great location in Montemarte next to the best bakery/patesserie in Paris!"

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 10
Komfort 10
Preisleistungsverhältnis 10
10
Cora, Freunde, Haarlem, Niederlande I 20 Jun 2011

"Es war eine angenehme Wohnung, gemütlich eingerichtet, es gab alles, was man benötigt. Der Empfang war sehr gut. Herr Zähler war eine besonders nette und hilfsbereite Person. Er strahlte Vertrauen. Durch meine Firma wohnte in der Wohnung gefallen hat. Ein nächstes Mal sollten wir sicherlich wieder eine Wohnung von Herrn Counter zu mieten. Raten jedoch einige Verbesserungen (siehe unten). Die Betten waren nicht komfortabel im Wohnzimmer. Das Sofa-Bett war zu klein geraten, angenehmen Schlaf zu machen (die Person, die es auf geschlafen war nur 1,63 Meter lang); die Matratze war dünn und hart. Das ausziehbare Sofa/Bett war nicht angenehm, durch die harte slatted mit einer Matratze zu dünn erfahren. Aber ist eine gute Lösung. Das Badezimmer hat eine Dusche Vorhang muss. Es verhindert, dass das tägliche Wasser-Ballett und damit auf dem nassen Boden rutschen. Unteren Rand der Toilettenschüssel sah sehr schmutzig, aber keine verkrusteten Fäkalien offenbart, aber Rost."

"Het was een prettig appartement, gezellig ingericht, alles wat men nodig had was aanwezig. De ontvangst was erg goed. Mr Teller was een bijzonder aardige, behulpzame persoon. Hij straalde vertrouwen uit. Door mijn gezelschap werd het verblijf in het appartement prettig gevonden. Een volgende keer zouden wij zeker weer een appartement van de heer Teller willen huren. Enige verbeteringen (zie onder) zijn echter te adviseren. De bedden in de woonkamer waren niet comfortabel. De slaapbank was aan de kleine kant om er prettig op te kunnen slapen (de persoon die er op sliep was slechts 1.63 m. lang) ; het matras was dun en hard. De uitklapbank/bed werd niet prettig ervaren door de harde lattenbodem met een te dun matras. Maar is op zich wel een goede oplossing. In de badkamer is een douchegordijn absolute must. Het voorkomt het dagelijkse waterballet en daarmee het uitglijden op de natte vloer. De bodem van de toiletpot zag er erg vies uit, maar bleek geen aangekoekte faeces te zijn, maar roest."

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 8
Komfort 7
Preisleistungsverhältnis 7
8.0
Marion, Familie mit jungen Kindern, Nuenen, Niederlande I 29 May 2011

"Ein paar verbessern Punkte: da stand eine schmutzige Aschenbecher auf den Tisch und gab es bereits verwendeten Geschirrtücher auf den Küchentisch."

"Een paar verbeter puntjes: Er stond o.a. een vuile asbak op tafel en er lagen al gebruikte vaatdoekjes op het aanrecht ."

 
Check-In / Check-Out 10
Reinigung 7
Komfort 8
Preisleistungsverhältnis 8
8.3

+1 646 810 8678


Rufen Sie uns jederzeit an. Wir helfen Ihnen gerne weiter

  • Kundenbetreuung vor, während und nach Ihrem Aufenthalt.
  • Mit vertrauen buchen und Urlauben.
  • Sichere Online-Zahlung. Auch durch Ihre Bank mit SOFORT.