Vista general

Localización y mapa

Comentarios (2) 8.1

Comentarios sobre el apartamento

¡2 comentarios para quitarte cualquier duda!

Comentarios en
tiempo real
Nota global
Llegada / salida 6.5
Limpieza 8.0
Comodidad 9.0
Calidad / precio 9.0
8.1

Ordenar por:

, familia con niños mayores, OOSTERHOUT NB, Países Bajos I 27 Oct 2018

"Het enige nadeel van dit appartement is dat je voor de check in naar het centrale plein van de stad moet om de sleutel op te halen (en terug te brengen , alhoewel je de sleutel ook in de brievenbus van het appartement mag gooien). Dit plein is per auto niet te bereiken, wat betekende dat wij ons van het vliegveld met een taxi in de buurt van het afhaalpunt hebben laten afzetten, waarna we lopend met alle bagage de sleutel gingen halen en daarna een nieuwe taxi zoeken. Best een gedoe, zeker met bagage. Het appartement zelf is ruim en ademt historie (het pand is uit 1893). Dat brengt wel een krakende parketvloer met zich mee, maar dat heeft ook z'n charme. Het was wel schoon, maar niet op de meer verborgen plekken. Bedden waren prima, maar voor lichte slapers is de herrie van de straat wellicht te veel. De gordijnen zijn wel aan vervanging toe (we hebben de lamellen in de badkamer zelf gefikst met knijpers). Binnen 5 minuten lopen sta je bij de Wawel burcht en binnen 10 minuten op het grote plein in het centrum. Ook de Schindler fabriek is aan te lopen. De wijk zelf is levendig en genoeg restaurantjes te vinden. Al met al een fijn plek op een prima locatie."

 
Llegada / salida 6
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 10
8.5
, grupo de amigos, Pannerden, Países Bajos I 21 Mar 2017

"Inmejorable ubicación entre las 2 grandes áreas de ambos a poca distancia. bonitas habitaciones grandes. No son tan exigentes y tienen la multa. precio fina. En correo fue que cargo en el apartamento llegaría a la clave. Resulta que después nos habíamos llamado que la llave tenía que recogerse en la oficina. es aspecto negativo. No hay otras quejas. Saludos de Pannerden"

"Prima stek tussen de 2 grote wijken in .beide op loopafstand. mooie grote ruimtes.Wij zijn niet zo veeleisend en hebben het prima naar ons zin gehad. prima prijs. In mail stond dat manager bij het appartement zou komen om de sleutel te overhandigen. Blijkt nadat we gebeld hadden dat de sleutel bij de office opgehaald moest worden. dat is minpuntje. Verder geen klachten. Groetjes Uit Pannerden"

 
Llegada / salida 7
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
7.8

+1 646 810 8678


Llámanos cuando quieras, estamos aquí para ayudarte

  • Servicio al cliente antes, durante y después de tu estancia
  • Pagos seguros para una total tranquilidad
  • Confirmación directa