Vista general

Localización y mapa

Comentarios (5) 8,6

Comentarios sobre el apartamento

¡5 comentarios para quitarte cualquier duda!

Comentarios en
tiempo real
Nota global
Llegada / salida 8.8
Limpieza 8.0
Comodidad 8.8
Calidad / precio 8.8
8.6

Ordenar por:

, pareja adulta, Vught, Países Bajos I 17 Sep 2017

"Het appartement was zeker schoongemaakt maar door een storm lag er overal een dunne zand/stof laag. Zelfs op het bedden laken. Dit de verhuurder laten weten per app. Hij betreurde het maar vroeg niet hoe hij kon helpen. Het appartement was verder OKÉ. Het bed was heel matig mede door een matrasbeschermer. Bij vertrek bed zelf afgehaald en bleek een heel vies matras, matrasbeschermer en kussens te zijn. We hadden geen borg betaald omdat we heel vroeg vertrokken. In de middag kregen we een lelijke app van de beheerder dat we de luiken gebroken zouden hebben en zelfs geraakt zouden hebben op de slaapkamer. Ik heb hier ontkennend op geantwoord en daarop niets meer gehoord. Een vervelende beschuldiging. Terwijl wij het zand voor lief hadden genomen."

 
Llegada / salida 6
Limpieza 4
Comodidad 8
Calidad / precio 8
6.5

“Geachte, Onze welgemeende excuses voor de vervelende situatie waar jullie in terecht zijn gekomen. Wij zullen contact opnemen met de eigenaar en zorgen dat dit voor verder gasten niet meer zal gebeuren. Wij hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad! Wij wensen u een prettige dag verder. Met vriendelijke groet, Ian-Waytostay”

, pareja joven, , Afganistán I 06 Aug 2017

"appartement impeccable et calme malgrès la gare de S.Pietro juste à côté, donc idéalement situé. accueil très sympathique avec toutes les explications nécessaires. Situé à 10 Min de San Pietro, à 2 min de la gare San Pietro et à 5 des lignes de bus. Séjour parfait."

 
Llegada / salida 10
Limpieza 10
Comodidad 10
Calidad / precio 10
10
, pareja adulta, Watervliet, Bélgica I 06 Aug 2017

"Ligging op loopafstand van Vaticaanstad, goede verbindingen in nabijheid (bus en trein op loopafstand) , idem voor een supermarkt 24/24 & 7/7. Aanwezigheid van een terras en airco in app is een echt pluspunt, net zoals bereikbaarheid en hulpvaardigheid van de eigenaar. Indien je arriveert met de wagen is het aan te bevelen de wagen apart te stallen in een afgesloten parking. De parkeerplaats aan de accommodatie is niet aan te bevelen, net zoals de kwaliteit van de slaapbank als mogelijke bijkomende slaapgelegenheid (kinderen of 2de stel)"

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
8.0
, viajero solo, München, Alemania I 03 Jan 2017

"Muy buena localización para descubrir Roma"

"Very good localization to discover Rome"

 
Llegada / salida 10
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
8.5
, familia con niños mayores, Messina, Italia I 04 Nov 2016

Domenica valoró este apartamento, pero no dejó comentarios…

 
Llegada / salida 10
Limpieza 10
Comodidad 10
Calidad / precio 10
10

+1 646 810 8678


Llámanos cuando quieras, estamos aquí para ayudarte

  • Servicio al cliente antes, durante y después de tu estancia
  • Pagos seguros para una total tranquilidad
  • Confirmación directa