Vista general

Localización y mapa

Comentarios (19) 8.5

Comentarios sobre el apartamento

¡19 comentarios para quitarte cualquier duda!

Comentarios en
tiempo real
Nota global
Llegada / salida 8,4
Limpieza 7,9
Comodidad 8,8
Calidad / precio 8,7
8.5

Ordenar por:

, pareja adulta, Warmond, Países Bajos I 01 Nov 2017

"Lokatie prima In het centrum. Mooi dakterras. Het water via een geiser is waardeloos,je kan niet fatsoenlijk douchen."

 
Llegada / salida 8
Limpieza 7
Comodidad 7
Calidad / precio 7
7,3
, grupo de amigos, Heinenoord, Países Bajos I 13 Sep 2017

"We hadden van te voren gereld via het kantoor van Waytostay dat we al om half 12 konden inchecken. Hier waren we heel blij mee. Echter bij aankomst was er niemand. Na wat telefoontjes naar de eigenaar van het appartement heeft hij aangegeven dat we er pas om 2 uur in konden, we konden onze bagage ook nergens kwijt. Om 2 uur terug. Weer niemand, na heel wat belletjes kwam er iemand om kwart voor 3 (kwartier voor normale inchecktijd). Appartement ziet er op het eerste gezicht prima uit. De douches zijn echter heel slecht, water wisselt tussen heel koud of kokend heet water. En ook de schoonmaak laat te wensen over (vieze pannen en glazen). Het appartement is verder prima niet heel bijzonder, balkon is lekker en appartement is goed gelegen."

 
Llegada / salida 4
Limpieza 4
Comodidad 6
Calidad / precio 7
5,3

“Dear Linda, Onze welgemeende excuses dat er een miscommunicatie is opgetreden en u te lang heeft moeten wachten. Verder hebben wij contact opgenomen met de eigenaar van het appartement en zij zullen naar de douches kijken en zorgen dat deze de volgende keer beter werken. Ook hebben wij doorgegeven dat de schoonmaak grondiger moet verlopen. Wij hopen dat u alsnog een prettig verblijf heeft gehad en zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Indien er nog vragen zijn, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Met vriendelijke groet, Ian - Waytostay”

, familia con niños mayores, Arnhem, Países Bajos I 28 Jul 2017

"Goed ontvangst, we konden voor de inchecktijd naar binnen. Het appartement is ruimer dan we hadden verwacht. De voorzieningen in het appartement zijn goed, fijne keuken met alle nodige apparatuur. Goede airco in elke kamer. Wel is het wat verouderd en waren er een aantal zaken niet meer helemaal goed functioneerden (lampen in de inbouwkast, bij gebruik van de kookplaat en de afzuigkap tegelijkertijd slaat de aardlekschakelaar eruit). Het dakterras hebben we helaas minder kunnen gebruiken dan we hadden gehoopt, het zonnescherm op het dakterras was stuk en de zon staat er gedurende de dag op.We kregen geen helaas goed contact over een oplossing voor het gebrek aan schaduw. Pas na tussenkomst van Waytostay is er de derde dag een parasolvoet geplaatst. De locatie is perfect, in het centrum van de stad, op loopafstand van stations en bezienswaardigheden. Je kunt als je met de auto komt aan de overkant in een garage parkeren, wel prijzig maar veilig. Het gebruik van een taxi is ook aan te raden; met drie personen bijna goedkoper dan een metro, heel snel en de taxi stopt voor de deur. Wel vervelend is dat we achteraf te horen kregen dat we een lampenkap, die al kapot was, beschadigd zouden hebben. We hebben via Waytostay contact gehad ivm de moeilijke communicatie over het kapotte zonnescherm en we hebben een beetje een nare nasmaak bij het verhalen van de kosten voor een nieuwe lampenkap op onze borg. We hebben het gevoel dat de lampenkap verhaald wordt omdat we, naar ons idee terecht, gevraagd hebben naar een oplossing voor het zonnescherm. Dat kunnen we verkeerd hebben, maar het voelt niet helemaal lekker. Waytostay biedt overigens wel een prettige bemiddeling in deze kwestie. "

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 8
8,5
, familia con niños mayores, Oss, Países Bajos I 19 Jun 2017

"Zeer compleet appartement, waar je goed met 6 volwassen kan verblijven. Het ligt ook op een zeer gunstige plaats, dus veel op loopafstand!"

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 10
9,0
, grupo de amigos, Hengelo, Países Bajos I 02 May 2017

"uitstekende plek in het oude centrum vlakbij Mercat Central; broodjeszaak en supermarkt aan de overkant; dakterras is geweldig met 4 ligstoelen en tafel met 6 stoelen; ruim appartement,voldoende kastruimte ;fietsverhuur in de buurt en ruimte beneden om fietsen te stallen; taxistandplaats voor de deur. Aardige app.manager."

 
Llegada / salida 7
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 8
8,3
, grupo de amigos, FERRARA, Italia I 02 Nov 2016

"Derecho ideal, bonito apartamento, en el centro de Valencia, tan conveniente a todo! El dueño muy amable, cambiaría los mezcladores de las duchas, porque después de 5 minutos de agua caliente fría probablemente el problema es que las puertas no cierran correctamente, unos ajustes aquí y allí, cubierta de otra manera bien, agradable. Antes de llegar estaba esperando un correo electrónico del propietario pero no nada, sin embargo usted llega al aeropuerto que llamamos según instrucciones."

"Appartamento bello, grande, in pieno centro a Valencia, quindi comodo a tutto! Il proprietario molto gentile, bisognerebbe che cambiasse i miscelatori delle docce, perchè dopo 5 minuti di acqua calda veniva fredda probabilmente il problema è quello e le porte non si chiudono bene, qualche ritocco quà e là, per il resto tutto bene, bella terrazza. Prima del nostro arrivo mi aspettavo una mail dal proprietario ma non è arrivato nulla, comunque arrivate all'aeroporto abbiamo chiamato come da indicaizoni."

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 10
8,5
, pareja adulta, breda, Países Bajos I 28 Oct 2016

"Hermoso apartamento en un barrio animado, en el corazón de Valencia. Delicioso apartamento a casa. Aunque cualquier atención de mantenimiento atrasados. Dio de ducha alternando agua fría y caliente"

"mooi ruim appartement in een levendige buurt, hartje Valencia. Heerlijk appartement om in thuis te komen. Hoewel enig achterstallig onderhoud aandacht verdient. Douche gaf afwisselend warm en koud water"

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
8,0
, grupo de amigos, Amsterdam, Países Bajos I 11 Oct 2016

"Excelente ubicación y todos los lugares son. Plaza de Ayu tamento está aproximadamente alrededor de la esquina. El apartamento es muy tranquilo y la panadería y supermercado están en el otro lado. La terraza es ideal. Buen apartamento como base. "

"Ideale locatie en alle bezienswaardigheden zijn te bewandelen. Plaza de Ayu tamento ligt ongeveer om de hoek. Het appartement is heel rustig en de bakker en supermarkt zijn aan de overkant. Het dakterras is ideaal. Kortom een heerlijk appartement als uitvalsbasis. "

 
Llegada / salida 10
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 10
9,5
, familia con niños mayores, Wattens, Austria I 10 Sep 2016

Anonymous valoró este apartamento, pero no dejó comentarios…

 
Llegada / salida 8
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
8,0
, familia con niños mayores, Utrecht, Países Bajos I 08 Aug 2016

"Amplio apartamento, con hermosa terraza en el centro de la ciudad. Muchas tiendas, museos y restaurantes a poca distancia. "

"Ruim appartement, met heerlijk dakterras in het centrum van de stad. Vele winkels, musea en restaurantjes op loopafstand. "

 
Llegada / salida 10
Limpieza 8
Comodidad 8
Calidad / precio 8
8,5
, familia con niños pequeños, , Países Bajos I 22 Jul 2016

"Muy cálida bienvenida, mapa y la información recibida del ambiente. Habría sido un apartamento encantador con una gran terraza donde tuvimos desayuno todas las mañanas con su multa. El aire acondicionado era estupendo y la ciudad de Valencia. Ubicación excelente, cerca de playa y Puerto bus. "

"Erg hartelijk ontvangen , plattegrond en informatie gekregen van de omgeving. Een heerlijk ruim appartement met een geweldig dakterras , waar we fijn elke ochtend met z'n vijfen een ontbijtje hadden. De airco was super en de stad Valencia erg mooi. Ligging prima, alles op loopafstand , naar strand en haven de bus genomen. "

 
Llegada / salida 8
Limpieza 7
Comodidad 8
Calidad / precio 8
7,8
, grupo de amigos, Hazerswoude-Rijndijk, Países Bajos I 27 May 2016

"Muy bien, muy céntrico apartamento. Generosa terraza. Excelente lugar para la hermosa ciudad de Valencia y sus alrededores."

"Prima, zeer centraal gelegen appartement. Royaal zonnig dakterras. Uitstekende plek om de mooie stad Valencia en omgeving te verkennen."

 
Llegada / salida 10
Limpieza 8
Comodidad 10
Calidad / precio 10
9,5

+1 646 810 8678


Llámanos cuando quieras, estamos aquí para ayudarte

  • Servicio al cliente antes, durante y después de tu estancia
  • Pagos seguros para una total tranquilidad
  • Confirmación directa