Vista generale

Ubicazione e mappa

Commenti (2) 8.1

Commenti sull'appartamento

2 commenti per toglierti ogni dubbio, grazie a tutti i nostri clienti. Speriamo che le loro opinioni, i commenti, i saluti e - perché no - qualche critica occasionale, ti aiutino a scegliere il tuo soggiorno perfetto.

Tempo reale,
commenti
non censurati
Voto medio
Arrivo / partenza 6.5
Pulizia 8.0
Comfort 9.0
Qualità / prezzo 9.0
8.1

Ordina per:

, famiglia con figli grandi, OOSTERHOUT NB, Olanda I 27 Oct 2018

"Het enige nadeel van dit appartement is dat je voor de check in naar het centrale plein van de stad moet om de sleutel op te halen (en terug te brengen , alhoewel je de sleutel ook in de brievenbus van het appartement mag gooien). Dit plein is per auto niet te bereiken, wat betekende dat wij ons van het vliegveld met een taxi in de buurt van het afhaalpunt hebben laten afzetten, waarna we lopend met alle bagage de sleutel gingen halen en daarna een nieuwe taxi zoeken. Best een gedoe, zeker met bagage. Het appartement zelf is ruim en ademt historie (het pand is uit 1893). Dat brengt wel een krakende parketvloer met zich mee, maar dat heeft ook z'n charme. Het was wel schoon, maar niet op de meer verborgen plekken. Bedden waren prima, maar voor lichte slapers is de herrie van de straat wellicht te veel. De gordijnen zijn wel aan vervanging toe (we hebben de lamellen in de badkamer zelf gefikst met knijpers). Binnen 5 minuten lopen sta je bij de Wawel burcht en binnen 10 minuten op het grote plein in het centrum. Ook de Schindler fabriek is aan te lopen. De wijk zelf is levendig en genoeg restaurantjes te vinden. Al met al een fijn plek op een prima locatie."

 
Arrivo / partenza 6
Pulizia 8
Comfort 10
Qualità / prezzo 10
8.5
, gruppo di amici, Pannerden, Olanda I 21 Mar 2017

"Posizione imbattibile, tra le 2 grandi aree di entrambi raggiungibili a piedi. camere grandi e belle. Ci non sono così esigente e hanno la multa. buon prezzo. Nella mail è che manager presso l'appartamento sarebbe venuto alla chiave. Si scopre dopo che avevamo chiamato che la chiave doveva essere ritirato presso l'ufficio. che è meno punto. Nessuna ulteriore lamentela. Saluti da Terni"

"Prima stek tussen de 2 grote wijken in .beide op loopafstand. mooie grote ruimtes.Wij zijn niet zo veeleisend en hebben het prima naar ons zin gehad. prima prijs. In mail stond dat manager bij het appartement zou komen om de sleutel te overhandigen. Blijkt nadat we gebeld hadden dat de sleutel bij de office opgehaald moest worden. dat is minpuntje. Verder geen klachten. Groetjes Uit Pannerden"

 
Arrivo / partenza 7
Pulizia 8
Comfort 8
Qualità / prezzo 8
7.8

+1 646 810 8678


Chiamaci pure,
siamo qui per aiutarti

  • Prenota online e viaggia sereno
  • Pagamento sicuro, nessun costo nascosto
  • Disponibilità in tempo reale con conferma diretta