アパートの詳細

地図とアクセス

カスタマーレビュー(4) 9.8

アパートの口コミ(カスタマーレビュー)

4のレビューを頂き疑うところは全くございません。評価とレビューをしてくださりお客様には感謝しております。コメント、お褒めの言葉、お叱りの言葉を頂く場合でも大歓迎です、理想的な宿泊先を選ぶお手伝いを致します。

リアルタイム、
正直な口コミ
総合評点
Check-in / check-out 10
クレンリネス 9.5
快適さ 9.5
金額に見合う価値 10
9.8

フィルター:

Thea, family with mature children, vught, オランダ I 23 Oct 2015

"Het is een prima appartement in het centrum van Lissabon, alles binnen handbereik, geweldig. De ontvangst was uiterst hartelijk. We kregen de nodige tips over eethuisjes, winkels etc..Op de laatste dag konden we onze bagage tot vertrektijd (15.00 uur) in het appartement laten staan. Het is een heel volledig appartement, ruim voldoende glazen, borden, bestek etc. etc. etc. Wij hebben er met 5 mensen gelogeerd. Voor meer mensen wordt de leef- en zitruimte wat krap. Voor ons was het ruim voldoende. Een aanrader!!!!!"

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 10
快適さ 8
金額に見合う価値 10
9.5
Anonymous, group of friends, dordrecht, オランダ I 04 Oct 2015

"We werden zeer vriendelijk door de huiseigenaar ontvangen. Hij had net een laatste klusje/reparatie gedaan in het mooie complete appartement. Met een flesje wijn heette hij ons welkom en gaf info over het huis en de directe omgeving. Waar zit de metro, waar kun je je boodschappen voor het eten halen. Helemaal top! Het appartement ligt zeer centraal op loopafstand van the places to be en de belangrijkste knooppunten vd metro. Ik zou het zo nogmaals boeken. Omdat je pal in het centrum zit, heb je natuurlijk het nodige straatgeluid, maar doordat de ramen met houten luiken af te sluiten zijn, kun je zo nodig het geluid buiten sluiten. Een top locatie met een gentleman als eigenaar. Top!"

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 8
快適さ 10
金額に見合う価値 10
9.5
Ger , group of friends, DUBLIN, アイルランド I 12 Nov 2014

"Excellent apartment with a great location. Close to the Metro and walking distance to alot of sights and of course the Bairro Alto and other areas. The only downside was building work taking place in the building but it did not really effect our stay. Very friendly apartment owner who offered advice and a bottle of wine was waiting for us on arrival !"

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 10
快適さ 10
金額に見合う価値 10
10
Edwin, solo traveller, Stavoren, オランダ I 07 Aug 2014

"Het is een hagelnieuw, en van alle gemakken voorzien, appartement in het hart van Lissabon. Goed contact gehad met verhuurders zowel vooraf als na afloop. Fles Portugese wijn bij aankomst werd zeer gewaardeerd. Bij boeking werd door "Way-to-Stay" vermeld dat er " lichte onderhouds werkzaamheden" zouden plaatsvinden. Dat heb ik geweten. Dit bleek in werkelijkheid een zware verbouwing waarbij men om 7:30 gewekt werd door gezaag, geboor, gedril en gebeitel en dit alles ondersteunt door het geschreeuw van een stuk of vier overijverige Portugese bouwvakkers die tot vroeg in de avond moeiteloos volhielden. Dit alles een verdieping hoger dan het appartement. Dit is Way to Stay zeker aan te rekenen. Ik was hier slechts enkele dagen en bij een langer verblijf was ik zeker vertrokken. Ik heb al medelijden met de huurders na mij. Ik heb dit ook aangegeven aan de verhuurder en zij hadden de afspraak met de bouwvakkers dat ze pas om 8:30 zouden starten met hun werkzaamheden. Al met al zonde want het appartement op zich heeft een beter lot verdient. Er is duidelijk gedegen in geinvesteerd en mogelijk was het beter geweest te verhuren totdat de " lichte werkzaamheden" voltooid waren. "

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 10
快適さ 10
金額に見合う価値 10
10

+1 646 810 8678


安心ご予約
  • アパートの予約変更・キャンセル無料
  • 安心支払い・隠れたコスト無し
  • 即決宿泊予約システム。自動確認メール送信されます。