アパートの詳細

地図とアクセス

カスタマーレビュー(3) 8.7

アパートの口コミ(カスタマーレビュー)

3のレビューを頂き疑うところは全くございません。評価とレビューをしてくださりお客様には感謝しております。コメント、お褒めの言葉、お叱りの言葉を頂く場合でも大歓迎です、理想的な宿泊先を選ぶお手伝いを致します。

リアルタイム、
正直な口コミ
総合評点
Check-in / check-out 10
クレンリネス 8.3
快適さ 7.7
金額に見合う価値 8.7
8.7

フィルター:

Marga, group of friends, Amsterdam, オランダ I 06 Dec 2016

"De lokatie was werkelijk fantastisch,alle highlights te voet te bereiken. Prima slaapkamers hele goede bedden. De leefruimte viel wat tegen,een eettafel en stoelen,meer niet. Helaas mankeerde het appartement wel het een en ander,lampen die niet werkten,lichtschakelaar kapot,douche die oncomfortabel was,( gelukkig de tweede douche ok),deurknop die loszat, glas gebarsten in de kast,geen goede bezem of stofzuiger etc.wel belangrijk als je er een hele week bent! Toch een fantastische week gehad,Rome is heerlijk het was ook rustig in het appartementcomplex. "

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 7
快適さ 7
金額に見合う価値 8
8.0
Anonymous, family with mature children, Gemert, オランダ I 27 Sep 2016

"Prima lokatie midden in de oude stad. Te voet alle bezienswaardigheden goed bereikbaar. Leuke buurt, vele restauranten. Minpuntje is de lange trap naar het appartement (4° verdieping)."

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 10
快適さ 8
金額に見合う価値 8
9.0
Frederique, family with young children, Zwolle, オランダ I 20 Mar 2016

"Super plek in een prachtige buurt in het centrum van Rome. Het ontvangst was hartverwarmend. We kregen direct een plattegrond van Rome en handige tips waar we wel en waar we niet moesten wezen. Alle mooie plekken zijn op loopafstand. De lekkerste bakker van Rome is direct aan de overkant. Je moet wel elke keer 73 treden naar boven lopen (en dus ook weer naar beneden)!! Maar daarvoor kan je in Trastevere wel wat extra anitpasti eten, want die gezellige wijk met heerlijke en betaalbare eettentjes is precies aan de andere kant van de brug. De bedden waren prima en ook lang genoeg voor onze Hollandse lengtes. 's-nachts in de kamers aan de voorkant hoor je wel de geluiden van de straat. Er wordt in Rome bij voorkeur 's-nachts om 2 uur de glasbak geleegd?? Wij sliepen nog met de ramen dicht, dus we hadden niet echt overlast, maar ik kan me voorstellen dat dit 's-zomers met de ramen open wel erg vervelend is. Maar een kniesoor die daar nu echt een punt van maakt. Voor 8 personen een prima betaalbare lokatie in het hartje van een pracht stad! Gewoon boeken en oordopjes meenemen als je de kamers aan de voorkant treft. Veel plezier!"

 
Check-in / check-out 10
クレンリネス 8
快適さ 8
金額に見合う価値 10
9.0

+1 646 810 8678


安心ご予約
  • アパートの予約変更・キャンセル無料
  • 安心支払い・隠れたコスト無し
  • 即決宿泊予約システム。自動確認メール送信されます。