개요

위치

후기 (34) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 34개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9,1
청결 상태 9,1
편안함 8,9
가격 8,9
9,0

정렬 기준 :

Omar, 어린 자녀가 있는 가족, paderno del grappa, 이탈리아 I 06 Mar 2013

"la posizione e la comodita' dell'ascensore direttamente in appartamento"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Venlo, 네덜란드 I 15 Feb 2013

"Het appartement is centraal gelegen op een paar honderd meter van de metro, daarnaast ligt er een groot winkelcentrum op loopafstand. Het appartement is ideaal voor een stedentrip! Tijdens ons verblijf hebben we anderhalf uur vastgezeten in de lift in het appartementencomplex, er was niemand aanwezig in het gebouw waardoor er geen hulpverlening was. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
Frank, 어린 자녀가 있는 가족, Coswig, 독일 I 13 Nov 2012

"Es war wunderbar zentral gelegen. Für eine Familie mit 4 Kindern vollkommen ausreichend und durch die nach hinten liegenden Schlafzimmer nicht übermäßig laut. Die Nähe zum Einkaufszentrum mit Supermarkt ist klasse, wenn man sich selbst versorgt. Alles in allem waren wir sehr glücklich mit unserer Entscheidung, eine Ferienwohnung zu mieten. Wenn man länger als 1 Woche bleibt, ist der Platz für Garderobe etwas wenig. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8,5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Warrington, 영국 I 31 Aug 2012

"Aircon. Lift. Coffee maker.Wifi. Great location for public transport and restaurants. Some of the electric points (socket) a bit loose could be a shock risk."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7,8
익명, 친구들 일행, Groningen, 네덜란드 I 25 Aug 2012

"Goed appartement "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Souleymane, 다 큰 자녀가 있는 가족, CEYZERIAT, 프랑스 I 14 Aug 2012

"Le confort de l'appartement et la propreté. La panne de l'ascenseur par 2 fois et son blocage avec des gens dedans !!!"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7,5
Stanley, 어린 자녀가 있는 가족, Venlo, 네덜란드 I 25 Jul 2012

"Zeer aardige, behulpzame eigenaar. Schoon appartement. Super dat er een balkon bij was waar we elke morgen lekker konden ontbijten. Winkelcentra, taxi en metro voor de deur, op plaza España. Heerlijke eetgelegenheden in de buurt. Mooi uitzicht over de stad. Zeker een aanrader! Water bij de douche liep langzaam weg."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hilde, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lint, 벨기에 I 17 Jul 2012

"We hebben een zalige tijd in Barcelona meegemaakt. Het appartement was echt super goed. Als ik nog eens ga, neem ik hetzelfde. Vooral het terras is fijn. We hebben elke ochtend daar ons ontbijt genomen. Voor de rest ben je uiteraard niet veel op het appartement, want je bezoekt Barcelona. De ontvangst was ook heel goed. De man die ons incheckte heeft heel veel tips gegeven. Super. Wij keren zeker terug."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Denise, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wieringerwerf, 네덜란드 I 28 Jun 2012

"Zeer prettig en nieuw appartement. Van alle gemakken voorzien. Nette badkamer en keuken en heerlijk redelijk groot terras. Perfecte locatie met metro- en bushalte pal voor de deur! Op zeer korte loopafstand van de Magic Fountains. De arena met winkels is zeker de moeite waard om voor € 1,- op te gaan voor een prachtig uitzicht. Combineer dit met een diner in één van de vele restaurant op het dak. Heerlijk en niet duur! Kortom: Een absolute aanrader! Het is vrij gehorig in het appartement door het verkeer van buiten. Maar door alle ramen en deuren dicht te houden 's nachts (er is immers airco aanwezig) echt geen last van. Je bent met een stedentrip toch bijna niet in je appartement. Voor ons zeker géén reden om nogmaals dit appartement te boeken. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,5
Norbert, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zandt, 독일 I 03 Jun 2012

"Sauberes Appartement mit guter Einrichtung in excellenter Lage, sehr freundlicher Service beim Einchecken , Alles war zu unserer vollsten Zufriedenheit. Wir würden dieses Appartement bei einem Barcelona-Aufenthalt auf jeden Fall wieder buchen. DANKE!!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
sjaak, 성인 커플, Vlaardingen, 네덜란드 I 17 May 2012

"Alles In heel Barcelona ruik je af en toe het riool, zo-ook de regenafvoerpijp als je op het terras zit omdat daar ook geen waterslot op zit! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wernhout, 네덜란드 I 06 May 2012

"locatie en de inrichting, aanrader !"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7,8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다