개요

위치

후기 (27) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 27개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.3
편안함 8.4
가격 8.4
8.5

정렬 기준 :

Gerko, 어린 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 16 Dec 2013

"Het appartement is gunstig gelegen, schoon en van alle gemakken voorzien. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn gratis voorhanden. Jammer genoeg zaten in de appartementen boven ons grote groepen jongeren die veel lawaai maakten tot diep in de nacht. Het gebouw is erg gehorig en geluid verspreidt zich vanuit alle appartementen door de liftschacht (de lift komt uit in de woonkamer) en het trappenhuis."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
Maria, 친구들 일행, Rijen, 네덜란드 I 19 Nov 2013

"Appartement ligt heel centraal, pal naast een metrostation. Het is gelegen aan een drukke weg en 's nachts kan er wel geluidsoverlast zijn van de straat, de hal van het complex en het trillen van de metro ondergronds. Persoonlijk heb ik hier geen last van gehad, maar mijn mede reisgenoten wel. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Fritzow, 독일 I 22 Oct 2013

"Die Lage ist verkehrsgünstig, also mit allen Vor und Nachteilen. Ohne Oropax geht es nicht. Mit der Metro ist man schnell überall und der Montjuic ist zu Fuß oder mit dem Bus gut zu erkunden. Der Flughafenbus hält vor der Tür. Vom Flair her würde ich die Altstadt bevorzugen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Marielle, 친구들 일행, Maastricht, 네덜란드 I 29 Aug 2013

"Lots of space and equipment"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Vincent, 친구들 일행, st brice, 프랑스 I 15 Apr 2013

"appartement spacieux, popre, bien équipé et très bien situé. Accueil tres pro"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Mark, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cambridge, 영국 I 09 Jun 2012

"Really good location, terrace nice and shops, bars and good cafes within 2 mins walk. Everthing you need is close by and its just a 20 minute cab ride from/to the airport (approx 25 euros). Good value and plenty of space. Wifi working and aircon very efficient. Front bedrooms can be subjected to noise of opening/closing of shutters but traffic noise not really a problem. Hot water use needs to be carefully managed to ensure that showers can be taken within a reasonable timeframe. Again, not a big problem if you are aware of it."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Barbara, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zwijndrecht, 네덜란드 I 24 May 2012

"Het appartement lag in een mooi en levendig gedeelte van Barcelona dicht bij de magica fontein.Met de metro dichtbij alles goed te bereiken . Van het terras hebben we genoten 'smorgens je ontbijtje. Alles was aanwezig van apparatuur wasmachine en droger strijkijzer broodrooster vaatwasser koffieapparaat perfect Gelukkig hadden we handige Leen bij ons die de buiten tafel heeft gerepareerd anders hadden de borden op de grond gelegen even een tip tweede badkamer lekte grond werd nat. Had handige Leen ook wel naar kunnen kijken maar die man had ook vakantie."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Pfäffikon, 스위스 I 06 May 2012

"Leistung von Internet, TV, 2 Badezimmer, Terrasse, Save, viel Geschirr und Besteck Herd war noch defekt, Schloss am Balkon defekt, Rolladen defekt Kleine Dinge, die aber einfach schon repariert sein sollten!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Fred, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wildervank, 네덜란드 I 17 Apr 2012

"In the apartment was everything you need. Special is the strategic place in Barcelona. Metro, shops, restaurants, bus, taxi, Aerportbus or Touristiek bus , there all round the corner in 100 meters from the apartment. Also close to the centre of town. There were only 6 thrink glasses. You can't take a shower with 6 people after each other. Because after three persons there is no warm water. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
xavier, 다 큰 자녀가 있는 가족, grenoble, 프랑스 I 02 Nov 2011

"appartement très bien situé, jolie décoration sobre et moderne, très fonctionnel un peu bruyant (rue et étages au desuus, porte d'accès de l'immeuble très bruyante à la fermeture), problème étanchéité de la douche"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
PJC, 다 큰 자녀가 있는 가족, Elst, 네덜란드 I 27 Oct 2011

"Het was niet duidelijk dat we 30 minuten voor aankomst moesten bellen. Nu moesten we dus 3O minuten wachten voordat we naar binnen konden. Prima appartement maar wel erg veel verkeer lawaai. Voor in de zomer niet fijn, je kunt dan geen raam openzetten ivm lawaai."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Harold, 친구들 일행, Terneuzen, 네덜란드 I 17 Oct 2011

"There was 1lightbold misging in THE livingroom"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다