개요

위치

후기 (43) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 43개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.8
편안함 9.1
가격 8.7
8.9

정렬 기준 :

Ingrid, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eichenau, 독일 I 26 Jun 2011

"Stylische Einrichtung Dusche ohne richtige Duschabtrennung, sodass schnell Wasser auf den Boden kommt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Boris, 다 큰 자녀가 있는 가족, Boxtel, 네덜란드 I 04 Jun 2011

"-mooi modern ingericht appartement -goede prijs kwaliteitsverhouding -appartement is goed te verduisteren dmv rolluiken - -muffe geur op de douche en de verkeerd geplaatste scheidingswand -computer met internet is feitelijk een wifi-verbinding zonder computer -basis levensmiddelen zoals peper en zout en eventueel wat olie zou praktisch zijn."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Paul, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rijnsaterwoude, 네덜란드 I 11 May 2011

"De 2 aanwezige bedden waren prima, alle keukencomfort zaken aanwezig, grote koelkast, balkon ook prima. prima prijs/kwaliteit verhouding. Top was verder het inchecken. Deze jonge man (van organisatie Black&White) regelde voor ons ook nog eens de taxirit voor de terugreis. Prima Bekend item denk ik. De douche en wc zonder scheidingswand. Scheidingswand is er wel maar staat te ver. Probeer het nog te wijzigen. Verder is de uitklapbare bedbank niet echt top. De droogmogelijkheden van de wasmachine hebben we niet echt kunnen vinden (lag ook geen gebruiksaanwijzing van)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Cariet, 다 큰 자녀가 있는 가족, Gorinchem, 네덜란드 I 06 May 2011

"Goede ontvangst door Vito, veel uitleg over de stad, mooi modern appartement, goede bedden, fijn balkon, schoon, luxe keuken, grote koelkast, wifi, leuke buurt met veel kleine winkeltjes, dichtbij bushalte. onhandige doucheruimte; alles wordt nat, muffe geur in douche, geen limonadeglazen. Misschien wat folders over wat er te doen is in de stad? Bedbank bleef niet goed omhoog zitten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Bianca, 친구들 일행, Harderwijk, 네덜란드 I 05 Apr 2011

"A quiet place to stay, Parc Del Carmel and Parc Guell are around the corner. The bed as well as the sleeping couch are good, having breakfast at the balcony is wonderful. It has everything: TV, radio, iPod dock, WiFi internet, dishwasher, fridge, washing machine and roll-down shutters. I can really recommend this appartment."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Thomas, 어린 커플, Manchester, 영국 I 31 Mar 2011

"Well furnished, the apartment owners were easy to contact and very professional in their face-to-face and phone dealings, good location near Parc Guell, decent local amenities, the inclusion of a tv, dvd player and iPod dock were appreciated. Few niggles with some of the furniture, the bathroom shower door was inexplicably badly positioned (the shower flooded the bathroom floor when used), the apartment wasn't clean when we arrived (although that was sorted fairly promptly), the shower kept going cold in the evening for some reason."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.5
Kirsten, 어린 자녀가 있는 가족, Kloosterburen, 네덜란드 I 09 Mar 2011

"the balcony, clean, kitchen was complete, nice enviremont, friendly people, just a little walk to the metro, we will like to come back"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
silvana, 다 큰 자녀가 있는 가족, buenos aires, 아르헨티나 I 27 Feb 2011

"Me encanto la comodidad del departamento!!! estaba todo muy bien equipado y nos gusto mucho la amabilidad del barrio y su tranquilidad!, descansamos muy bien a la noche. Que la mampara del sevicio estaba mal colocada tendria que estar al lado de la ducha, así no mojariamos el baño. espero que la corran porque mi intencion es volver a rentar el apartamento, es comodisimo muy bien equipado!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Karla, 어린 커플, Tuxtla Gutiérrez, Chiapas., 멕시코 I 11 Jan 2011

"El departamento es excelente. El barrio no es el mejor de Barcelona, sin embargo tiene estación de metro cerca."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
at, 성인 커플, badhoevedorp, 네덜란드 I 23 Nov 2010

"luxe entree en appartement met alles wat je nodig kunt hebben. rustige buurt nabij openbaar vervoer De afscheiding van de doucheruimte. Er is een prachtige glaze schuifdeur, maar de toillet is ook in deze ruimte en wordt dus kletsnat, evenals de vloer. Gewoon verkeerd geplanned bij de bouw!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Hendrika Susanna, 성인 커플, Bussum, 네덜란드 I 15 Nov 2010

Hendrika Susanna rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
juriaan, 성인 커플, someren, 네덜란드 I 09 Nov 2010

juriaan rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다