개요

위치

후기 (42) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 42개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.6
편안함 8.9
가격 8.9
8.8

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, BUCHAREST, 루마니아 I 11 Apr 2011

"nice apartment, near the bus station far away from the city center, lack of utilities like soap, some more appropiate dishes, oil, sugar..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
wilma, 친구들 일행, hoogezand, 네덜란드 I 30 Mar 2011

"alles zag er prima uit, wel wat kleine onvolkomendheden maar dat ging om een plintje of de deurkruk, niets bijzonders dus. Prima ligging, vlak bij Parc Guell, leuke straat, vlakbij bus naar centrum. Prima bedden, voldoende kookgerei, volledige uitrusting. Wasmachine, afwasmachine, droger, geweldig! Er miste een koffiezetapparaat. Wel zo'n klein pruttelgevalletje, voor een espresso op zijn spaans, maar hollanders als we zijn vinden we een gewone simpele machine toch prettig. Gelukkig hadden we onze senseo meegesleept....."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.5
W.A.M., 다 큰 자녀가 있는 가족, Zeeland, 네덜란드 I 23 Mar 2011

"Heel vriendelijke en nette ontvangst van de persoon van het appartement Het appartement was comfortabel met alle voorzieningen (helaas geen koffiezetapparaat). Er bleken vele kleine ' mankementen' aanwezig te zijn bij aanvang, die niet gerepareerd waren, alvorens wij het appartement betrokken. O.a. de deurklink voordeur was stuk, de rvs. vuilnisbakjes badkamer gedeukt/deksel niet te openen, douchecabine deur kleine badkamer was uit de rails, strip laminaat bij deur hal lag los. Een controle van het appartement of alles oke was, samen de ontvangde persoon is niet gebeurd, alleen een wegwijs, dus werden wij geconfronteerd met genoemde ongemakken, wat toch heel jammer is van zo'n mooi appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Petra, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 17 Mar 2011

"We waren erg blij met de 2 badkamers. Verder was het balkon erg fijn en de slaapkamers. Ze waren erg donker wat heel prettig was. De bankkussens zakten erg,dat was jammer. Verder waren er wat kleine klusjes die gedaan moesten worden, een losse deurkruk, een loszittende plint en kast met losse randen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Jan, 어린 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 10 Mar 2011

"prima locatie kleine winkels in de buurt en de metro op loofafstand."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Cornelis, 어린 자녀가 있는 가족, Peize, 네덜란드 I 27 Feb 2011

"A very nice new looking apartment with lots of space for a family of 4, good kitchen and wireless Internet. Park Guell is nearby, but for rest of sights you can take metro, about 400 meters down the road or a taxi (12 Eur). Shops for food are nearby. The keys that you use to enter the building are not functioning well, you really needed some skills and luck to get in. I would suggest to sent a repairman to make small repairs, would give the apartment and extra bonus."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lander, 친구들 일행, Bilbao, 스페인 I 22 Feb 2011

"Tiene todo lo necesario. Incluidos DVD, internet y telefono."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 17 Feb 2011

"Just like the pictures.. it was great. Almost everything was in a good state. The equipment (fridge, oven, dishwasher, washingmachine) is from the mark Bosch. Internet is good, such as the TV. The furniture is good, modern and fresh. The beds are great. Shower is also great (strong beam), but there's no unlimited supply of warm water. (aprox. 30 minutes) The owners as the people in the neighbourhood are friendly and helpful. As a critical person I really recommend this appartement for family's and young people (besides the distance to the centre). The electricitypower was weak so sometimes we had to turn on the switches (u need some patience). Some little things like the doorhandle was not good attached. In my view there is only place for 5 people. 2 in the MasterBR, 1 in the middle BR, en 2 (f.e. children) in the room with the bunk bed (This room is next to the hall and a bit noisy). But if you want there's place for 2 persons in the livingroom on the sleepingbench. The location: 2 min. from the beautiful Parc Guell, but very far from the centre (12eur for Taxi). But with a 10 min. walk there's a metrostation (10rides for E 8.75) But still this appartement was a positive/great experience for us."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.8
Ron, 다 큰 자녀가 있는 가족, Roosendaal, 네덜란드 I 30 Oct 2010

"Prima ligging en rustig, gezellige buurt, appartement zeer compleet"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Rebekah, 다 큰 자녀가 있는 가족, Omaha, 미국 I 16 Oct 2010

"Thanks very much. We loved the apartment. The only issue was that the elevator was not working, but being that we were only on the first floor....no problem!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Kim, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 27 Sep 2010

"Hele appartement is mooi, met goede apparatuur en sanitair ingericht. Verhuurders erg aardig en behulpzaam. Appartement ligt in een wijk zonder toeristen, echt het gevoel dat je tussen Barcelonezen zit. Voor het raam in de woonkamer hangen alleen doorschijnende rolgordijnen. Doordat er alleen een glasplaat als balkonrand is kan iedereen dus 24 uur per dag naar binnen kijken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
marcel, 친구들 일행, groningen, 네덜란드 I 20 Sep 2010

"de rust, de ruimte, de buurt, de nieuwe uitrusting, de bedden, mooi, van alle gemakken voorzien appartement de vloeren waar op het zicht schoon, maar met blote voeten erop lopen leidde tot echt vieze voeten"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다