개요

위치

후기 (20) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 20개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.3
편안함 9.1
가격 8.8
9.1

정렬 기준 :

Bianca, 다 큰 자녀가 있는 가족, Groningen, 네덜란드 I 26 Sep 2016

"Mooi appartement tussen de Spanjaarden. Het centrum van Barcelona is makkelijk bereikbaar dmv bus 24, halte dichtbij. Supermarkt, bakker, groenteboer, restaurant in de buurt."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Okje , 어린 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 27 Aug 2015

"We hebben een heel prettig verblijf gehad in het appartement. Alles was aanwezig. Alleen de douchedeur was stuk, we hebben dit gemeld bij de mevrouw die de dag na de incheck langs kwam. Ook deed de WiFi code het niet goed."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Angelo , 친구들 일행, Opera, 이탈리아 I 15 Jun 2014

"Above expectations - that were high having read many reviews - in all respects. Very well furnished (big fridge, washing and dishwashing machine, etc) nice design (something I didn't expect really) clean, fresh in the evening compared to downtown (if you come in summer this is a plus...). Safe neighborhood, plenty of connections including a night bus. Last but not least staff very helpful."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Linda, 어린 자녀가 있는 가족, Nieuwegein, 네덜란드 I 01 May 2014

"The appartment is great! Spacious (3 bedrooms, 2 bathrooms, great showers), very clean, quiet and with all the amenities you would want (even a dishwasher and washing machine). The beds were a bit hard but we slept fine on them. There was a leakage in one bathroom but I'm sure they'll fix it soon. Location: in a quiet neighbourhood (Carmel) about 25 minutes from the city centre by public transport. Parc Guell is about 10 to 15 minutes by foot, the metro is 10 minutes away (take bus 24 back to avoid a very steep uphill walk). All in all very good value for money. Tip: take the taxi from the airport to the appartment. It's only 35 euros and it saves you a lot of time and hoisting suitcases. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Norbert, 다 큰 자녀가 있는 가족, Markt Schwaben, 독일 I 24 Apr 2014

"Exactly what we wanted. Enough space, calm, close to metro. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, SOISY SUR SEINE, 프랑스 I 13 Mar 2014

"Location conforme à la réservation. Très bel appartement, très bien équipé. À noter juste sèche cheveux HS et une ampoule de chevet également. Des bols seraient utiles également. Nous avions signalé que nous louerions une voiture. Cela aurait été bien de nous prévenir des grosses difficultés pour se garer, voire nous proposer une location de parking."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jeroen, 친구들 일행, Elst GLD, 네덜란드 I 20 Oct 2013

"Een ruim en net appartement in een rustige buurt. Dicht bij Park Güell met een mooi uitzicht over de stad! Veel winkeltjes in de straat om dagelijkse boodschappen te doen. Wel een stuk buiten het centrum, maar de metro ligt op een afstand van 10 minuten lopen. Waarna je snel in het centrum bent. Minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn, de wegen in de wijk hebben een redelijke helling. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Astrid, 친구들 일행, Ternat, 벨기에 I 23 Sep 2012

Astrid rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Yvonne, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oisterwijk, 네덜란드 I 11 Sep 2012

"Ruim appartement met goede sanitaire voorzieningen in twee badkamers! Prima slaapkamers/bedden en keuken van alle gemakken voorzien. Appartement heeft een verzorgde, moderne inrichting. Ligging aan een levendige straat, maar achter in de slaapkamers rustig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Zaandijk, 네덜란드 I 31 Aug 2012

"Appartement is leuk ingericht en netjes. Het is daar prima verblijven, twee badkamers en een wasmachine met ingebouwde droger. Kleine fitnessruimte beneden. De appartementen zijn wel wat gehorig en wij hadden helaas luidruchtige bovenburen. De matrassen op het tweepersoonsbed vonden we niet zo fijn, erg slap en daardoor vermoeide rug. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Simone, 어린 자녀가 있는 가족, Uitgeest, 네덜란드 I 19 Aug 2012

"Fijne appartement waar alles aanwezig is. Het is schoon en comfortabel. Straat is wat lastig bereikbaar en parkeergarage erg krap. Metrolijn was niet open en reizen naar het centrum lastig met kleine kinderen: ver lopen naar bushalte. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Le Creusot, 프랑스 I 23 Jul 2012

"- sa situation et son confort "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다