개요

위치

후기 (8) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 8.4
편안함 8.5
가격 8.5
8.7

정렬 기준 :

Michel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Yerres, 프랑스 I 27 Jul 2016

"Bel appartement proche transport, hôtesse d’accueil très bien"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Johannes , 어린 자녀가 있는 가족, Taucha, 독일 I 14 Jul 2016

"Super ausgestattete Ferienwohnung!!! Lage: etwas abgelegen auf dem Berg aber Zentrum via Bus und Metro (fußläufig erreichbar in 5 min) gut erreichbar - dafür gute Aussicht auf die Stadt... Park Güell und Bunkers del Carmel mit einmaliger Aussicht auf die Stadt vom Appartement aus fußläufig erreichbar. Nettes und hilfsbereites Team bei Waytostay.com bzw. Blackandwhitehome.com vor Ort in Barcelona (Gepäck konnte z.B. bis zum Abflug im Büro abgestellt werden...). "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, QUIMPER, 프랑스 I 26 May 2016

"Appartement très sympa et fonctionnel ( manque juste un peu de couverts....) , Quartier calme avec des commerçants à proximité ouvert tard le soir ! Il est très facile de rejoindre le centre de Barcelone en bus. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Suzan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Doetinchem, 네덜란드 I 27 Jul 2013

"Het was perfect . Prettige ontvangst, mooi appartement 2 losse dekentjes ipv een grote op het tweepersoonsbed, er hoorde een parkeerplaats bij het appartement maar wij wisten niet dat je dat had moeten reserveren , gelukkig mochten we er nog twee dagen staan."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Joris, 성인 커플, uden, 네덜란드 I 27 Aug 2012

Joris rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Elise, 어린 커플, Leiden, 네덜란드 I 12 Jun 2012

"Leuk appartement, vlakbij Parc Guell. Hoewel het appartement iets verder uit het centrum is, is het goed te bereiken per bus (bus 24 en 28 gaan naar de stad, evenals nachtbus N4 en N5), de metro (halte El Carmel) is ongeveer 10 minuten lopen. Alles zag er mooi en gloedjenieuw uit. Balkonnetje was echt een luxe zo met die zon er op in de ochtend! Douchecabine was stuk. Was voor ons (2 personen) geen probleem, omdat er 2 badkamers waren. Het zou worden gefixt in de dagen nadat wij er waren. De metrohalte was even lopen. Op de terugweg loop je vanaf de metrohalte tegen de heuvel op naar het appartement. Dus als je vermoeide benen hebt van het slenteren door de stad, adviseren wij de bus terug te nemen ;-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Raamdonksveer, 네덜란드 I 11 May 2012

"Het was een net, modern ingericht appartement, nog niet zo lang geleden opgeknapt met redelijk nieuw meubilair."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Martin, 친구들 일행, Rostock, 독일 I 22 Apr 2012

Martin rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다