개요

위치

후기 (25) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 25개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 9.0
편안함 9.2
가격 8.6
9.0

정렬 기준 :

Maurice, 어린 자녀가 있는 가족, Waspik, 네덜란드 I 13 Aug 2016

"아파트는 멋지게 비치 한다. 좋은 에어컨을 갖춘 넓은 객실. 2 욕실 또한 항상 좋은입니다. 침대는 괜 찮 아 요 (나에 Ikea) 깔끔하게 배치. 단점은 침구 아래 플라스틱 방수 포, 위생, 하지만 땀이 있었다는 것 이었다. 깔끔한 어떤 식기 세척기-및 wastabletten 포함. 뿐만 아니라 좋은은 무엇입니까 WiFi, 한 침실에만이 하나의 작품. 공원 Guell 위에 산에 위치가입니다. 가능성에 아파트에서 주차 장소를 임대 해야 합니다. 이것은 Waytostay에 불행히도 아니다. 근처 주차는 거의 불가능 하다. 시내 중심가와 비치 거리가 꽤 좋은입니다. 아파트의 가격/품질은 매우 좋은!"

"Het appartement is netjes ingericht. Ruime kamers met goede airco. 2 badkamers ook altijd fijn. De bedden zijn prima (Ikea volgens mij) netjes opgemaakt. Minpunt was dat er een plastic zeiltje onder het beddengoed ligt, zal voor hygiëne zijn, maar is wel zweterig. Keurig wat vaatwasser- en wastabletten bijgeleverd. Wat alleen niet goed is, is de WiFi, deze werkt alleen maar op één slaapkamer. De ligging is boven op de berg, boven park Guell. Er moet een mogelijkheid zijn om een parkeerplaats te huren bij het appartement. Dit wordt helaas niet bij Waytostay aangeboden. In de omgeving parkeren is bijna onmogelijk. Afstand tot centrum en strand is best groot. Prijs/kwaliteit van het appartement is erg goed !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
René, 다 큰 자녀가 있는 가족, Apeldoorn, 네덜란드 I 22 Jul 2016

"나쁜 Wi Fi 작은 냄비와 냄비. 7 명에 대 한 적합 한 것입니다. 하지만 3 이미 빡 빡 했다."

"Slechte wifi. Weinig potten en pannen. Zou geschikt moeten zijn voor 7 personen. Maar met 3 was al krap."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Evelyn, 어린 자녀가 있는 가족, Ardooie, 벨기에 I 09 Jun 2016

"모든 시설에 아주 좋고 넓은 아파트입니다. 그것은 중간 카멜 (낭만적인 장소는 일몰을 볼 수)의 벙커의 볼 수 있는 언덕에 위치입니다. 전차와 함께 그만 당신, 위의 버스. 그것은 바래와 슈퍼마켓 가까이 의해 조용 하 고, 임금 노동자 계급 인근에 있는. 아래쪽만은 그것은 40 분 지하철 센터입니다. 공원 Guell은 도보 20 분."

"Heel verzorgd en ruim appartement met alle voorzieningen. Het ligt halverwege de heuvel met zicht op de bunkers van Carmel (romantisch plekje om de zonsondergang te zien). Met de tram stop je beneden, met de bus boven. Het is gelegen in rustige, volkse buurt met resto en supermarktje dichtbij. Enige minpuntje is dat het 40 min duurt met de metro om in het centrum te geraken. Park Guell ligt op 20 min wandelen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Mori, 친구들 일행, Toyohashi Aichi, 일본 I 02 Jun 2016

Mori rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, , 이탈리아 I 15 Aug 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Patrick, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 31 Jul 2015

"구 엘 공원 바로 위에 좋은 아파트. 지역 시 센터 거의 없는 plus.ligne 버스만 확인 합니다. 반면에 조금 시끄러운 아파트입니다."

"Appartement sympa juste au dessus du parc guell. Quartier correct mais sans plus.ligne de bus à proximité pour centre ville. Appartement un peu bruyant par contre."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Rahid, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 24 Apr 2015

"도착 시 waytostay와 onderkoffers 2.5 blackwhite와 야외 만드는 있었습니다 회사 사이 유래 오해가 했다. 회사는 거기 누군가가로, 하지만 아직도 있었다 30 시간 시간 때마다 했다. 우리 그럼 그래서 지불 우리에 확인 하십시오 수 없는 아파트. 또한 거기 했다 표시-Fi 존재 했다. 이 연결은 아주 나쁜 고 우리는 그것을 사용할 수 없습니다. 우리는 사용 하 여 비즈니스에 대 한 우리의 모바일 서비스 공급자를 통해 인터넷에 대 한 비용."

"Bij aankomst bleek er miscommunicatie te zijn ontstaan tussen waytostay en het bedrijf blackwhite, waardoor wij 2,5 buiten stonden met onderkoffers. Het bedrijf gaf telkens aan dat er iemand onderweg was, maar er kwam steeds een half uur tot uur erbij. Vervolgens hebben wij dus betaalt voor een appartement waarin we nog niet in konden checken. Daarnaast was er aangegeven dat er wifi aanwezig was. Deze verbinding was zeer slecht en hebben wij niet kunnen gebruiken. Wij hebben dan ook kosten voor internet moeten maken via onze mobiele provider voor zakelijke gebruik."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 6
6.5
Gergo, 친구들 일행, Budapest, 헝가리 I 22 Jul 2014

"좋은 아파트와 편안 하 게. 그것은 약간 도심 하지만 우수한 전송 서비스까지 낮과 밤 도입니다."

"Nice apartment and comfortable. It is little bit far from the city centre but the transport service excellent day and night as well."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eline, 친구들 일행, Almere, 네덜란드 I 30 May 2014

"아파트 중심 이었지만 우리가 다시 있어 모든 가치! 좋은, 깨끗 한, 넓은 아파트와 모든. 우리가 아주 잘 받았습니다 하 고 또한 우리의 가방 우리가 허용 되었다 때문에 우리만 저녁에 다시 날아 건물에 두고. 우리는 맛 있는 했다!"

"Het appartement lag wat verder van het centrum, maar wat we ervoor terug kregen was het allemaal waard! Mooi, schoon, ruim appartement en met alle gemakken voorzien. We werden heel vriendelijk ontvangen en ook onze koffers mochten we in het gebouw laten staan aangezien we pas 's avonds terug vlogen. We hebben het heerlijk gehad!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Tom, 다 큰 자녀가 있는 가족, Moergestel, 네덜란드 I 03 May 2014

"아주 좋은 아파트의 전망 가진 조용한 교외 이다. 좋은 침대를 제외 하 고. 2 좋은 욕실 좋은 뜨거운 물 공급. 주방입니다. 당신의 일상적인 쇼핑에 대 한 충분 한 작은 상점. 지하철 L5 팩 엘 카멜 시티 (내리막)로 이동 하 고 선택 하는 경우 최대 버스 24 엘 카멜 아파트 (내리막)에 면. 그러나 이것은 또한 모든 아파트 관리자에 의해 잘 설명 했다. 우리는 다시 늦은 비행 했다 하 고 수하물을 떠날 수 있었다. 심지어 택시 공항에 우리를 위해 주문 되었다. 좋습니다, 우리 것입니다 다음에 확실히 다시."

"Erg mooi appartement in rustige buitenwijk met uitzicht over stad. Goede bedden, heerlijk rustig geslapen. 2 mooie badkamers met goede warmwatervoorziening. Keuken van alle luxe voorzien. Genoeg kleine winkeltjes voor je dagelijkse boodschappen rondom aanwezig. Pak metro L5 El Carmel als je naar stad gaat (bergaf) en pak bus 24 El Carmel als je naar appartement gaat (ook bergaf). Maar dit wordt ook allemaal goed uitgelegd door appartementmanager. Wij hadden late vlucht terug en konden bagage achterlaten. Werd zelfs taxi naar vliegveld voor ons besteld. Een echte aanrader, wij zouden het een volgende keer zeker weer boeken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Johanna, 친구들 일행, Lubbeek, 벨기에 I 21 Sep 2013

"아파트 정확히 처럼 보이는 그림에 현대적이 고 아늑한! 리셉션도 좋았어요 그리고 그것은 매우 조용 했어요! "

"Het appartement ziet er exact zo uit als op de foto's, het is modern en gezellig! De ontvangst was ook goed geregeld en het was zeer rustig! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Grave, 네덜란드 I 07 Aug 2013

"좋은 아파트, 좋은 디자인. 매우 도시, 멀리 아직 아파트에 대 한 너무 높은 가격을 지불."

"Mooi appartement, goed design. Erg ver van de stad af, hiervoor nog een te hoge prijs moeten betalen voor het appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다