개요

위치

후기 (25) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 25개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 9.0
편안함 9.2
가격 8.6
9.0

정렬 기준 :

Maurice, 어린 자녀가 있는 가족, Waspik, 네덜란드 I 13 Aug 2016

"Het appartement is netjes ingericht. Ruime kamers met goede airco. 2 badkamers ook altijd fijn. De bedden zijn prima (Ikea volgens mij) netjes opgemaakt. Minpunt was dat er een plastic zeiltje onder het beddengoed ligt, zal voor hygiëne zijn, maar is wel zweterig. Keurig wat vaatwasser- en wastabletten bijgeleverd. Wat alleen niet goed is, is de WiFi, deze werkt alleen maar op één slaapkamer. De ligging is boven op de berg, boven park Guell. Er moet een mogelijkheid zijn om een parkeerplaats te huren bij het appartement. Dit wordt helaas niet bij Waytostay aangeboden. In de omgeving parkeren is bijna onmogelijk. Afstand tot centrum en strand is best groot. Prijs/kwaliteit van het appartement is erg goed !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
René, 다 큰 자녀가 있는 가족, Apeldoorn, 네덜란드 I 22 Jul 2016

"Slechte wifi. Weinig potten en pannen. Zou geschikt moeten zijn voor 7 personen. Maar met 3 was al krap."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Evelyn, 어린 자녀가 있는 가족, Ardooie, 벨기에 I 09 Jun 2016

"Heel verzorgd en ruim appartement met alle voorzieningen. Het ligt halverwege de heuvel met zicht op de bunkers van Carmel (romantisch plekje om de zonsondergang te zien). Met de tram stop je beneden, met de bus boven. Het is gelegen in rustige, volkse buurt met resto en supermarktje dichtbij. Enige minpuntje is dat het 40 min duurt met de metro om in het centrum te geraken. Park Guell ligt op 20 min wandelen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Mori, 친구들 일행, Toyohashi Aichi, 일본 I 02 Jun 2016

Mori rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, , 이탈리아 I 15 Aug 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Patrick, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 31 Jul 2015

"Appartement sympa juste au dessus du parc guell. Quartier correct mais sans plus.ligne de bus à proximité pour centre ville. Appartement un peu bruyant par contre."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Rahid, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 24 Apr 2015

"Bij aankomst bleek er miscommunicatie te zijn ontstaan tussen waytostay en het bedrijf blackwhite, waardoor wij 2,5 buiten stonden met onderkoffers. Het bedrijf gaf telkens aan dat er iemand onderweg was, maar er kwam steeds een half uur tot uur erbij. Vervolgens hebben wij dus betaalt voor een appartement waarin we nog niet in konden checken. Daarnaast was er aangegeven dat er wifi aanwezig was. Deze verbinding was zeer slecht en hebben wij niet kunnen gebruiken. Wij hebben dan ook kosten voor internet moeten maken via onze mobiele provider voor zakelijke gebruik."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 6
6.5
Gergo, 친구들 일행, Budapest, 헝가리 I 22 Jul 2014

"Nice apartment and comfortable. It is little bit far from the city centre but the transport service excellent day and night as well."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eline, 친구들 일행, Almere, 네덜란드 I 30 May 2014

"Het appartement lag wat verder van het centrum, maar wat we ervoor terug kregen was het allemaal waard! Mooi, schoon, ruim appartement en met alle gemakken voorzien. We werden heel vriendelijk ontvangen en ook onze koffers mochten we in het gebouw laten staan aangezien we pas 's avonds terug vlogen. We hebben het heerlijk gehad!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Tom, 다 큰 자녀가 있는 가족, Moergestel, 네덜란드 I 03 May 2014

"Erg mooi appartement in rustige buitenwijk met uitzicht over stad. Goede bedden, heerlijk rustig geslapen. 2 mooie badkamers met goede warmwatervoorziening. Keuken van alle luxe voorzien. Genoeg kleine winkeltjes voor je dagelijkse boodschappen rondom aanwezig. Pak metro L5 El Carmel als je naar stad gaat (bergaf) en pak bus 24 El Carmel als je naar appartement gaat (ook bergaf). Maar dit wordt ook allemaal goed uitgelegd door appartementmanager. Wij hadden late vlucht terug en konden bagage achterlaten. Werd zelfs taxi naar vliegveld voor ons besteld. Een echte aanrader, wij zouden het een volgende keer zeker weer boeken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Johanna, 친구들 일행, Lubbeek, 벨기에 I 21 Sep 2013

"Het appartement ziet er exact zo uit als op de foto's, het is modern en gezellig! De ontvangst was ook goed geregeld en het was zeer rustig! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Grave, 네덜란드 I 07 Aug 2013

"Mooi appartement, goed design. Erg ver van de stad af, hiervoor nog een te hoge prijs moeten betalen voor het appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다