개요

위치

후기 (19) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 19개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.3
편안함 8.8
가격 8.8
9.1

정렬 기준 :

johanna, 친구들 일행, , 프랑스 I 21 Jun 2015

"nous tous avons été très contents de l'emplacement de l'appartement près du parc Güell, arrêt de bus et commerces à proximité. Le quartier est calme. Seul point négatif est que l'appartement est mal sonorisé. A part de ça j' le conseille chaudement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Daniel, 다 큰 자녀가 있는 가족, ANGAIS, 프랑스 I 04 May 2015

"Appartement impeccable, spacieux, bien agencé, les deux salles de bains sont un plus lorsque vous êtes 6 occupants. Quartier très calme, bus et métro à proximité. Pas de possibilité de se garer dans le quartier, pensez à réserver un parking. Le plan du réseau de bus communiqué à l'arrivée serait un plus."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, Gouda, 네덜란드 I 08 Apr 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Inge, 성인 커플, Breukelen, 네덜란드 I 01 Apr 2014

"Heerlijk appartement, even buiten het stadsgeweld. Prima openbaar vervoer met bus 24 vanuit en naar de stad. Heerlijk rustig comfortabel appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Gafyn, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cardiff, 영국 I 07 Nov 2013

"A bit of confusion with check in but the apartment is wonderfull, plenty of room and a bargain at the price. El Carmel Metro station quite near and convenient for the city centre."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.8
Pierre, 친구들 일행, LA CIOTAT, 프랑스 I 16 Jul 2013

"L'indépendance totale."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Roselyne, 친구들 일행, La Bouilladisse, 프랑스 I 03 Jun 2013

"Appartement très propre conforme à la description faite sur le site bien situé dans un quartie calme très bon rapport qualité prix"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Bruno, 다 큰 자녀가 있는 가족, Steendorp, 벨기에 I 07 Apr 2013

"een oase van rust, alles voorhanden wat je nodig hebt voor het overleven in een hectische stad als Barca!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Martin, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haarlem, 네덜란드 I 03 Jan 2013

"Inrichting en ligging appartement t.o.v. Park Guell en centrum (met bussen) prima. Enkele zaken in het appartement waren stuk of in iets slechtere staat waaronder tafel (wiebelde), deurklink (zal los) en één WC (bleef soms hangen)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Ina, 다 큰 자녀가 있는 가족, Schilde, 벨기에 I 23 Oct 2012

"veel comfort, heel proper, goede bedden. Locatie= dichtbij winkels en restaurant."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Maria, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 15 Oct 2012

"mooi en schoon appartement"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, doetinchem, 네덜란드 I 10 Oct 2012

"compleet ingericht,gezellige buurt rolgordijn sluit niet goed op de 1 pers.kamer.Je wordt wakker van het licht omdat je met je hoofd onder het raam slaapt."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다