개요

위치

후기 (39) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 39개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8,8
청결 상태 8,9
편안함 9,3
가격 8,9
9,0

정렬 기준 :

Yvonne, 친구들 일행, Wokingham, 영국 I 07 Nov 2015

"Everything was perfect regarding flat, it's also a great location"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Ipswich, 영국 I 06 Sep 2015

"Location was great sebastian who greated us was very good the bathroom upstairs smelled poor no matter how much we cleaned it and some of draws upstairs were not clean but everything else was great only suggestion I would leave a small food parcel for guests that arrive late and pay the late checking in fee as milk and bread would have been great thanks either way we would stay again "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8,3
John, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 11 May 2015

"Ivm vroege aankomst was het mogelijk om de bagage om 12.00 uur in het appartement te plaatsen. Konden zonder bagage de buurt verkennen. Om 14.30 uur afspraak met Marc. Goede ontvangst duidelijke afspraken...."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9,5
익명, 성인 커플, , 독일 I 24 Nov 2014

"Der router in der Wohnung ist auf kanal 7 einestellt. Das ist dort der schlechteste kanal. die besten sind kanal 13 und 14 ."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9,0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 16 Oct 2014

"Appartement ligt in een leuke buurt met veel restaurants, de tips die we kregen voor restaurants goede in de buurt waren uitstekend. Metro station Poble Nou is ook vlakbij en L4 bengt je binnen 10 min naar veel bezienswaardigheden van Barcelona. Het inchecken verliep soepel en met was zeer behulpzaam. Wij waren met z'n vijven en het appartement is ruim genoeg. Het strand ligt ook op loopafstand en we hebben zelfs twee keer gezwommen in de zee. Taxi voor retour naar het vliegveld is door de organisatie geboekt. Kortom uitstekende service. Bij een volgend bezoek aan Barcelona zou ik zeker hier weer willen verblijven"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8,5
Astrid, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tuntenhausen, 독일 I 29 Sep 2014

"Super schönes sauberes Appartement, Abwicklung hervorragend, Umgebung zentral aber ruhig, jederzeit wieder gerne"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Victor, 어린 자녀가 있는 가족, Montigny le Bretonneux, 프랑스 I 17 Aug 2014

"Bonjour, Mon épouse, mes deux enfants (4 et 6 ans) et moi avons donc passé 2 semaines (du 2 au 16 août 2014) dans cet appartement. Les remarques que je peux formuler sont: l'appartement est situé dans une petite rue peu passante mais à proximité de tout: plage, commerces, métro, etc... Même si l'appartement était très propre à notre arrivée, les joints de la cabine de douche située à l'étage nécessitent d'être remplacés. Nous avons également eu un petit problème avec la climatisation de notre chambre qui suintait de l'eau à certains moments, mais rien de très important. Le problème majeur que j'ai relevé concerne l'isolation phonique de l'appartement: difficile de ne pas entendre les voisins, surtout s'ils sont un peu bruyants et les portes fenêtres qui donnent sur la rue sont loin d'être hermétiques. C'est peut être les standards espagnols, mais à mon sens cela peut être amélioré. Autre remarque: il serait bon aussi de compléter les ustensiles de cuisine avec un peu plus de couverts (6 petites cuillères c'est trop peu...) Bref, content de l'appartement (confort, état général, emplacement...), mais déçu par l'isolation phonique. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8,5
Kees Jan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bussum, 네덜란드 I 30 Jul 2014

"Lokatie was perfect en ons verblijf is mede daardoor een enorm leuke vakantie geworden. Er was eigenlijk geen minpunt te bedenken over het appartement. Helemaal super dus. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9,5
Jenny, 어린 자녀가 있는 가족, Eijsden, 네덜란드 I 26 Jul 2014

"Leuke rustige sfeervolle buurt in Barcelona. Dicht bij zee. Alles makkelijk te bereiken met metro. Appartement is erg leuk alleen jammer dat je niet op balkon kan zitten. Van alle gemakken voorzien. Het ligt dicht bij de winkelstraat. Kortom voor herhaling vatbaar."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Northwich, 영국 I 24 Jun 2014

"We were given the wrong apartment and then the company were not willing to move us to the correct apartment. The guy who met us was also late and kept us waiting. The apartment we had was not cleaned to an appropriate standard; the dishes had food stuck to them! Emailed whilst we were there about the problems we had with various things in the apartment and received no response - obviously they don't care! "

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 7
가격 6
6,5

“First of all, we would like to apologize for this inconvenience. Please know that you can also contact our customer service if you can't reach the apartment manager. We would have been happy to help you during your stay. But we are glad that you left a review, because this gave us the chance to call you and talk to you personally. We informed the owner about your feedback. They are also sorry that they didn't receive your message, because for them it is no problem at all to send a team for an extra cleaning. Nevertheless, we hope you enjoyed beautiful Barcelona. ”

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Kudelstaart, 네덜란드 I 30 Apr 2014

"Mooi ruim en luxe appartement. Dichtbij het strand, lopend via Rambla del Poblenou de mooiste weg. Met het metrostation vlakbij zit je in een mum van tijd op elke gewenste locatie. Hoewel je weet dat je voor 's avonds inchecken 30 euro extra moet betalen, blijft dit toch een minpunt."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8,3
Gabi, 친구들 일행, Gronau, 독일 I 01 Apr 2014

"Wir waren sehr gut zufrieden! Einchecken klasse! Kaffeemaschine war leider gleich am ersten Morgen defekt, aber nach einem kurzen Anruf wurde gleich eine andere Kaffeemaschine gebracht. Im "Kinderzimmer" musste das Lichtsystem verstanden werden.....Aber alles gut! Der Esstisch ist leider ziemlich wackelig - vielleicht könnte man dort nachbessern. Ansonsten sehr sauber, komfortabel, zentral und die Tipps beim Einchecken waren sehr gut - wir kommen gerne wieder!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다