개요

위치

후기 (39) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 39개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.9
편안함 9.3
가격 8.9
9.0

정렬 기준 :

Suzan, 다 큰 자녀가 있는 가족, aarle rixtel, 네덜란드 I 24 Feb 2014

"Prima! Netjes, leuk buurtje, in 10 minuten lopen op het strand. Lekker bakkertje in de zijstraat, heel lekker rustig en gezellig. Top weekend! Till next time."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Roman-Christian, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wallisellen, 스위스 I 06 Nov 2013

"We could do a late-check-in for 30€, but it was worth it and Marc was really friendly. It was clean and comfortable. We enjoyed it very much!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Edward, 어린 자녀가 있는 가족, Beckenham, 영국 I 01 Nov 2013

"Excellent apartment in a great location"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Wim, 친구들 일행, Eindhoven, 네덜란드 I 01 Oct 2013

"Schoon, luxueus. Airco op ieder kamer. Zeer tevreden over het appartement Op de boekingstukken stond dat je bij de meeste appartementen de appartementmanager moest bellen. specifiek werd genoemd dat dit bij dit appartement niet nodig was. Wanneer we in Barcelona aan kwamen konden we gewoon naar het appartement gaan. Om daar tot de conclusie te komen dat er niemand was. Ik was wel enkele keren gebeld door de manager, maar in de metro hoor je de telefoon niet. Moesten nog 45 minuten wachten voordat de manager arriveerde. Hij wist zeker dat we van te voren moesten bellen met hem."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.0
Jeroen, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 13 Sep 2013

"Het is een comfortabel, ruim en modern ingericht appartement, gelegen in een levendige buurt en goed ontsloten met de metro. Ventilatieroosters van de centrale afzuiging zouden een keer schoongemaakt kunnen worden. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Jacqueline, 어린 자녀가 있는 가족, Singapore, 싱가폴 I 03 Jul 2013

"We thought the apartment was fantastic! It was clean and modern with 3 bedrooms, sep living, good kitchen, and ideal for our family with 3 kids. Great location near restaurants, beach and metro -close to city but in a more local area, didn't feel touristy which was good. Will definitely recommend it to others, it was great! Stove top coffee pot doesn't work on induction stove top but we put it in a pot and boiled it and voila we had coffee! Firecrackers went off til midnight 2 or 3 nights- and lots of loud noises from neighbors, but what can you do - certainly not the apartments fault, Barcelona enjoys a night life!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jean-yves, 다 큰 자녀가 있는 가족, le chateau d'olonne, 프랑스 I 01 May 2013

"acces transport en commaun, quartier calme, commerces de proxi de qualite qualite bouilloire et cafetiere. manque de la vaiselle"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Overijse, 벨기에 I 10 Apr 2013

"Zeer mooi, proper en rustig gelegen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Enrico, 다 큰 자녀가 있는 가족, 56244, 독일 I 04 Apr 2013

"schöne ruhige Lage,nicht weit weg von U-Bahn kleine Probleme beim einchecken.."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Igino, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cavaion Veronese, 이탈리아 I 24 Mar 2013

"tutto"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Marjoliein, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heerenveen, 네덜란드 I 23 Feb 2013

"Mooi, compact en erg schoon appartement, modern ingericht. Gratis WIFI! Vriendelijke ontvangst. Heel goede uitvalsbasis om een paar dagen Barcelona te "doen". Mooi detail: de huurauto konden we grartis in een parkeergarage om de hoek stallen. Poblenou is een echte woonwijk. Het is er veilig; het apparttement staat midden tussen winkeltjes, restaurantjes en levendigheid van de Barcelonezen. Op een pleintje vlak bij een supermarkt. Op 700 meter van de kust, dus goed om te lopen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haifa, 이스라엘 I 02 Dec 2012

"The apartment was lovely ! the apartment manager, marc, was very kind and happy to help with anything we needed. This is the first time we used the waytostay website and we highly recommend it. Thank you ! SpinEVO israel."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다