개요

위치

후기 (43) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 43개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.6
편안함 8.9
가격 8.8
8.8

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, 38120 Braunschweig, 독일 I 02 Jul 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.8
Marc , 어린 자녀가 있는 가족, Wallisellen, 스위스 I 22 Mar 2016

"Super Wohnlage. Ruhige Lage, doch sehr Nahe zur Metro-Station Pouble Nou zu Fuss (ca. 2 Minuten). Bäckerei und kleine Lebensmittel-Geschäfte in unmittelbarer Nähe. Das Meer mit dem schönen Sandstrand ist in ca. 10 Minuten zu Fuss erreichbar."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Roy, 친구들 일행, Simpelveld, 네덜란드 I 20 Feb 2016

"Appartement ligt iets buiten het centrum, maar erg goed te bereiken met metro (3 min lopen naar metrostation). Appartement is iets kleiner dan dat het lijkt, maar ruim genoeg voor 6 mensen. Ook een voordeel, geen slaapbank maar allemaal bedden!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Jacint, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dronryp, 네덜란드 I 22 Jan 2016

"Prima verzorgd appartement, wat je nodig hebt is aanwezig, zelfs blokjes voor de afwasmachine. Sympathieke ontvangst. Keurig schoon. Voldoende ruimte. Rustige straat. Strand is dichtbij, winkels en restaurants ook. Metro Poble Nou is op 3 minuten lopen. Flexibel met aankomsttijdstip."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Steve, 다 큰 자녀가 있는 가족, , I 21 Dec 2015

"A good apartment is a great area. Good Metro access. Apartment in good condition and everything we needed was there."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
William, 다 큰 자녀가 있는 가족, Kampen, 네덜란드 I 06 Aug 2015

"Perfect location,with good restaurants in the neigbourhood. We had a pleasant stay in this apartement. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5
익명, 성인 커플, Dublin, 아일랜드 I 25 Aug 2014

"convenient for beach and metro nice size loads of small shops which are open long hours"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Gorssel, 네덜란드 I 15 Aug 2014

"Probleem nou is een hele leuke levendige wijk vlak bij zee! Wat wil je nog meer."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.3
Mireille, 어린 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 05 Aug 2014

"Heerlijk appartement. Stijlvol ingericht. Dichtbij metro en op 6 min loopafstand naar strand via nieuwe? Boulevard met leuke winkeltjes en terrasjes. Iedere kamer eigen airco die fluisterstil kan worden afgesteld. Wel eng idee dat er geen vluchtweg is en we vonden de ramen gevaarlijk voor kinderen. Laatste is zelf eenvoudig op te lossen. Echt een aanrader. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Brenda, 다 큰 자녀가 있는 가족, Mount Hawthorn WA, 호주 I 29 Jun 2014

"Neat, tidy apartment in great location and neighbourhood. Close to metro."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Eck en Wiel, 네덜란드 I 22 Apr 2014

"Dit appartement ligt in een zeer gezellige buurt, dicht bij de metro. In de buurt zijn niet alleen winkels en restaurants maar bij mooi weer is ook het strand op loopafstand. Enige nadeel kan zijn de verdieping waarop het appartement gelegen is. Mensen die minder goed te been zijn, zullen moeite hebben boven te komen. Er is namelijk geen lift. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 24 Feb 2014

"Nice location to discover Barcelona, close to Metro/Beach/shopping. Even with 4 kids very comfortable and enough space to move around. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다