개요

위치

후기 (43) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 43개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.6
편안함 8.9
가격 8.8
8.8

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, Zele, 벨기에 I 22 Nov 2013

"Perfect location of a very cosy appartement where everything you need is available."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Bussum, 네덜란드 I 23 Oct 2013

"Prachtig, stijlvol appartement in rustige straat. Wel wat geluidsoverlast van buren. Maar gelegen in Pable Nou met veel terrassen, winkeltjes en restaurants en barretjes een fantastische plek om van daaruit Barcelona verder te bezoeken. Op loopafstand van het strand, het was heerlijk. Goede bedden, alleen de vaatwasser werkte helaas niet goed."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 4
편안함 6
가격 6
5.0
Anouk, 친구들 일행, Zwolle, 네덜란드 I 01 Oct 2013

"mooi appartement, goed geregeld qua check in en check out, en fijn dat zaken als vaatwasblokjes etc gewoon geregeld zijn. de eigenaren zijn flexibel, er werd bijvoorbeeld nog een extra sleutel aangemaakt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
J.C., 성인 커플, Voorthuizen, 네덜란드 I 26 Sep 2013

"Wij hebben het als goed ervaren. Eerst schrok ik van de kleine kamer,maar het was ook wel weer knus. Er werd ons nog aangeboden voor een extra schoonmaakbeurt, maar dat was voor ons niet nodig, want we waren de hele dag op pad. We hadden zelf nog extra handdoeken meegenomen ,omdat ik gelezen had dat je er maar twee kreeg. We hadden natuurlijk ook een was kunnen draaien.Het was verder een goed verblijf voor ons, maar voortaan kiezen we toch wel een appartement met een lift. Wij waren tussen de 70 en 80 jaar oud."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Germering, 독일 I 19 Sep 2013

"Zentrale Lage, WiFi, drei Schlafzimmer Prospektfotos sehen größer aus"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
Andreas, 어린 자녀가 있는 가족, Vleuten, 네덜란드 I 10 Sep 2013

"Een net, schoon,relax, modern appartement. Vlak bij metro, strand en Ramblas Poble Nou. Volgende x zou ik wel in de wijk El Borne willen verblijven."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Mainz, 독일 I 22 Jun 2013

"Das Apartement liegt sehr zentral in dem schönen Stadtteil Poble Nou: Entfernung zum Zentrum von Braca ca. 10 min (mit dem Taxi), zum Strand ca. 10 min zu Fuß. Zahlreiche Einkaufs- und Essensmöglichkeiten sind in der der näheren Umgebung vorhanden. In dem Apartement befindet sich alles, was man benötigt (Waschmaschine, Bügelbrett, Bügeleisen, Wäscheständer....). Wir waren schon das zweite Mal da und werden auch wieder kommen ;)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
A.H., 다 큰 자녀가 있는 가족, Boerakker, 네덜란드 I 03 May 2013

"De inrichting en de bedden zijn prima. Apparatuur werkte goed, Wifi prima. Gunstig gelegen in de buurt van de metro. De kan van het koffiezetapparaat ontbrak. dit is gemeld, zal wel opgelost worden waarschijnlijk. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Maaike , 친구들 일행, arnhem, 네덜란드 I 27 Apr 2013

"Groot en je krijgt wat er gezecht word. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Barry, 다 큰 자녀가 있는 가족, cheltenham, 영국 I 19 Apr 2013

" VERY FRIENDLY GREETING WITH LOTS OF INFORMATION NICE QUIET APARTMENT WITH EVERYTHING WE NEEDED EASY TO TRAVEL ON METRO STOP WHICH WAS ONLY MINUTES AWAY"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Fontenay aux Roses, 프랑스 I 15 Mar 2013

"Quartiere perfetto: localizzazione e metropolitana accanto. Molto carino! Supermercati, ristoranti, tutto vicino. A poche fermate da Plaza Catalunya. L'appartamento è perfetto per una vacanza non estiva, non saprei dire se è caldo o no d'estate. Vicino anche alla spiaggia. Impeccabile! La limpieza del suelo, y el edificio en general es bastante ruidoso pero nada trágico. Quedamos muy satisfechos."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 10
8.8
Tony, 친구들 일행, Eberswalde, 독일 I 04 Jan 2013

"Appartement ist Modern ausgestattet. Schöner kleiner Balkon. Super Einbauküche. WLAN kostenlos. Alles sauber. Angenehme, ruhige Lage in einer Nebenstraße. Nur 5 Minuten Fußweg zur nächsten Metrostation und 10 Minuten zum Strand. Bietet ausreichend Platz für 6 Personen. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다