개요

위치

후기 (43) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 43개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8,9
청결 상태 8,6
편안함 8,9
가격 8,8
8,8

정렬 기준 :

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Oslo, 노르웨이 I 28 Dec 2012

"Great location, away from tourists."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hartmut , 친구들 일행, Seesen, 독일 I 04 Dec 2012

"Wir hatten mit 6 Personen viel Platz. Es könnte etwas mehr Kaffeegeschirr da sein, damit man die Geschirrspüle nicht halb leer anstellen muss. Eine Kanne für Tee oder Kaffee wäre hilfreich. Ein Staubsauger wäre auch hilfreich, mit dem vorhandenen Besen kann man nicht gut arbeiten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7,5
Rogier , 가족동반 비즈니스 출장맨, Breda, 네덜란드 I 13 Nov 2012

"The appartment was completely renovated and was looking very beautifull. Enough beds and a nice location. Near metro so in a few minutes down town. Parking there with a rental car is easy to do. Because it is a old building its not that well noise isolated, but it was not such a problem."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8,8
José, 친구들 일행, Melick, 네덜란드 I 04 Nov 2012

"Voldoende ruimte goed gelegen- dichtbij metro en winkels te weinig glazen en kopjes, zaken die eerder kapot zijn worden waarschijnlijk niet aangevuld Hiervan wordt bij aankomst ook geen status van opgemaakt. koffiezetapparaat functioneert slecht, kan past niet op apparaat waardoor het slecht doorloopt Lamp tweede badkamer kapot, gemeld maar wordt niet gemaakt."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7,5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Sint- Oedenrode, 네덜란드 I 23 Oct 2012

"sfeer, schoon, locatie super! 1 wijnglas\ geen schoon vaatdoekje. bewoner had last van deuren die te hard dicht zouden vallen. Liet dit weten middels papier op de trap. Ik denk niet of wij dit waren, maar het is ook onmogelijk om ze zacht te openen en te sluiten."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
8,8
Saskia, 성인 커플, capelle aan den ijssel, 네덜란드 I 16 Oct 2012

"Wij vonden het een heerlijk appartement! Dichtbij de metro en snel in het centrum en bij het strand. De bakker en kleine supermarktjes om de hoek. En ook wat restaurantjes voor een snelle hap! Het is echt een aanrader!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,0
Vicki , 다 큰 자녀가 있는 가족, Culburra Beach, 호주 I 09 Oct 2012

"Great place to stay . Helpful information about the surrounding area. Some of the kitchen items had not been replaced so that there were not enough bowls or wine glasses for 6 ."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
익명, 친구들 일행, Dülmen, 독일 I 17 Sep 2012

"Es war sehr gemütlich und gut ausgestattet. Die Kaffeemaschine hat nicht gut funktioniert, es gab immer Kaffee mit Kaffeesatz..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8,3
Aurélie, 친구들 일행, EVRY, 프랑스 I 01 Sep 2012

"Cet appartemenet est idéaliment placé dans un quartier calme à deux pas de plusieurs commerces ( fruits et légumes, epicerie ). La plage n'est qu'à dix minutes à pied et le metro pas loin du tout. Appartement desservi toute la nuit par un bus ( N6). L'appartement est très propre, refait à neuf, la decoration est d'un superbe gout. La cuisine est bien équipé. La machine à lavé et la climatisation sont parfaitement bienvenues ! Il manque quelques produits d'entretient ainsi que des verres. On a du acheté de l'huile d'olive du vinaigre, des choses qui pourrait resté d'un locataire sur l'autre."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Josephine, 다 큰 자녀가 있는 가족, Raharney, 아일랜드 I 26 Aug 2012

"We liked having air conditioning in each room, it was a great help. The apartment was very well equipped and spotlessly clean. I thought the apartment manager, Marc, was really helpful and pleasant The location of the apartment was ideal for walking to the beach but we found the carrer de venero a bit rundown."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9,5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Kaiserslautern, 독일 I 09 Jul 2012

"Great location. Quick walk to the metro. Quick walk to excellent coffee shops and restaurants. Less than 10 minutes walk from the beach. The building hallway smelled AWFUL. There was poor lighting in the building hallway and stairwell. We could have used a few more clean towels. For 6 days and 6 people, we were left one extra roll of toilet paper and had to buy more on our 3rd day there. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8,3
Maike, 친구들 일행, Mainz, 독일 I 28 Jun 2012

"Alles super, wir haben uns sehr wohl gefühlt und konnten wunderbar entspannen! Die eingestellten Bilder stimmen 1:1 mit dem Apartment überein. Super Lage: zentrums- und strandnah! Fazit: WIR KOMMEN WIEDER!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다