개요

위치

후기 (28) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 28개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.9
편안함 8.5
가격 8.4
8.8

정렬 기준 :

Denis, 어린 자녀가 있는 가족, Tlustovousy, 체코 공화국 I 22 Feb 2016

"very good location, in a very still street, close to the metro, the rambla Pablonou and the beach. Only negative point is the bad isolation of the door, so that you can hear all in the stairs, but the building is in general very quiet."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hendrickje, 어린 자녀가 있는 가족, Lelystad, 네덜란드 I 28 Oct 2015

"Heerlijke dagen gehad! De hartelijke ontvangst door de beheerder, het fijne appartement en de leuke buurt hebben daar zeker aan bijgedragen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Winsum, 네덜란드 I 25 Oct 2015

"leuke buurt, niet al te ver van het centrum en lekker dicht bij de kust. Veel winkeltje en restaurantjes vlakbij."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Dimmy, 다 큰 자녀가 있는 가족, Breda, 네덜란드 I 24 Aug 2015

"Heel fijn om gewoon ter plekke de check in te kunnen doen! Het appartement voldeed aan alle verwachtingen. De ligging is perfect. Om de hoek van de Ramblas van Poble Nou maar je merkt binnen totaal niets van de drukte, terwijl je wel de gezelligheid binnen handbereik hebt. Metrohalte is superdichtbij En met de zee op loopafstand is er gewoon geen beter plek denkbaar."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Anne, 성인 커플, , I 22 Jun 2015

"Het appartement is modern, comfortabel en met een fijn terras. Poble Nou is een hele leuke plek om van daaruit Barcelona te verkennen. Wandelend, fietsend, maar ook de metro is dichtbij (15 minuten naar Playa Cataluna) Maar Poble Nou is zelf ook een leuke plaats om te bezoeken, lekker eten, leuke winkeltjes en het strand op 10 minuutjes."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rockanje, 네덜란드 I 14 Dec 2014

"Het is een hele levendige buurt met een enorme keus aan winkeltjes en restaurantjes. Wel wat verder van de stad, maar nog geen 10 minuten van het strand. Prima keus!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Ipswich, 영국 I 17 Aug 2014

"Great location, good check in and good apartment - just a shame about the broken lights in the bathroom,broken loo roll holder, no sheets for the spare bed and broken glasses - the main bathroom light was broken and made a difference - no attempt made to fix it during our stay. Nice touches with washing powder tablets and washing up liquid - but really just want everything functional! Fix it all and we'll come back! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3

“Thank you for your review! I´m glad that you liked the apartment! The owner has been notified and she confirmed that the lights have been fixed, and she is going to check the rest of the broken stuff and make sure those get fixed asap. ”

익명, 어린 자녀가 있는 가족, deinze, 벨기에 I 08 Jul 2014

"Schitterende locatie en buurt! Vlakbij alle accomodatie en geen onveilig gevoel gehad op straat! Ook met kinderen een aanrader want de zee is op 15 min. wandelafstand. Misschien net iets te weinig wijnglazen aanwezig!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 10
8.8
Marianne, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oldenzaal, 네덜란드 I 05 May 2014

"Het appartement ligt op loopafstand van zee. De bakker dichtbij, en lekker buiten kunnen ontbijten. 's avonds/ 's nachts is het rustig in de omgeving. En op loopafstand naar de metro; een super plekje. Marianne"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Barneveld, 네덜란드 I 01 May 2014

"Was een prima appartement. Vriendelijk ontvangst, na belletje op vliegveld, kwamen we tegelijk aan bij het appartement. Mooi appartement; goede bedden, mooie badkamer, kleine keuken, maar alles wat nodig is, zat erin. Qua locatie ook prima, in de buurt genoeg terrasjes, supermarkt in de buurt, metro is vlakbij, om een paar haltes verder in het centrum uit te stappen. Strand op kleine 10 min. lopen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Kees, 어린 자녀가 있는 가족, Uden, 네덜란드 I 27 Mar 2014

"We were very happy to stay in your apartment, very good location, easy access to metro shops, beach. And all the comfort you need for a stay, even more then that. Also the information and contact with Iñigo before we arrived was excellent. It was also very pleasant that we could enter the apartment earlier then 3pm. Iñigo did an excellent job, very kind and polite. I have already told others about this good stay! See you another time in the future, Kees van Beek"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Robert, 다 큰 자녀가 있는 가족, Shipston on Stour, 영국 I 06 Jan 2014

"We were very happy indeed with this apartment. Nicely placed for nearby restaurants and shops (2 minutes walk away) whilst city centre about a 10 minutes metro ride. Nice quiet suburb. Very nice apartment, good service by the people running it. Would recommend it unreservedly."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다