개요

위치

후기 (28) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 28개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.9
편안함 8.5
가격 8.4
8.8

정렬 기준 :

Barbara, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wien, 오스트리아 I 23 Sep 2013

"Die Terasse, das zusätzliche Putzservice und die Lage waren einfach genial. Die Küchenutensilien waren etwas dürftig. Dinge wie eine Knoblauchpresse oder ein Schneidbrett wären einfach noch nett. Ansonsten war die Küche super toll."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Alkmaar, 네덜란드 I 10 May 2013

"Alles was aanwezig. Slaapbank in de woonkamer had nog veel haren, als deze was uitgeklapt. Ook veel haren op de grond in de badkamer. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Nina, 다 큰 자녀가 있는 가족, Goutum, 네덜란드 I 24 Feb 2013

"Prima ontvangst en uitleg over de buurt en de stad! Appartement lag excellent!! In het appartement was alles aanwezig en de bedden sliepen prima."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, Winterswijk Meddo, 네덜란드 I 03 Oct 2012

"Alles goed, en ligging dichtbij metrostation en de Ramblas de Poble Nou (i.h.a. nog weinig bekend, maar zeker aan te bevelen!) Check in telefonische bereikbaarheid ging moeizaam, aantal keren geen contact kunnen krijgen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Klaus, 성인 커플, Bremen, 독일 I 24 Sep 2012

"Die Terasse war gut. Fenster im Schlafzimmer sind nur einfach verglast, das bedeutet wenig energieeffizient, da Aircon, und laut da es direkt an der Strasse liegt. Nur ein internationales Fernsehprogramm und deutschsprachig nichts."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.3
익명, 어린 커플, Romanel-sur-Lausanne, 스위스 I 08 Sep 2012

"La proximité de la plage et des transports, quartier bien situé et relativement calme. Le Wifi, le lave vaisselle et le lave linge bien pratique. Mettre des fenêtres à gaz dans la chambre à coucher. Changer le rideaux de douche qui est sale ainsi que le tapis de bain. Les set de table sont sale. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 4
편안함 8
가격 7
6.5

“Nous vous remerçions pour votre commentaire qui aura servit à améliorer la qualité de l'appartement.”

Claudia, 친구들 일행, KÖLN, 독일 I 11 Jan 2012

"Die Lage, die Nähe zum Meer. Die Ausstattung der Wohnung. Den Gestank im Waschmaschinenraum, dadurch konnte weder das Bad, noch das angrenzende Kinderzimmer gelüftet werden. Sehr laut im Schlafzimmer, da direkt an der Strasse. Keine Sonne auf der Terrasse, da Nordosten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
익명, 친구들 일행, Pforzheim, 독일 I 05 Jan 2012

"Im gesamten mochten wir das apartment mit allem drum und dran. Super fanden wir, dass wir so ein tollen Fernsehen hatten womit man auch DVD und den ipot hat anschliesen können. Dass man morgens vom Schlafzimmer aus die Leute sehr laut hörte, da evtl das Fenster nicht richtig dicht ist"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Catharina, 어린 자녀가 있는 가족, Rijswijk zh, 네덜란드 I 17 Nov 2011

"Leuk appartement, modern, van alle gemakken voorzien. Leuke locatie, vlak bij het strand en op 1 min loopafstand van de ramblas de pouble nou waar genoeg leuke eettentjes zitten. Toegezegde extra handdoeken zijn nooit gekomen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jet, 친구들 일행, Deventer, 네덜란드 I 09 Nov 2011

"Ik was hier met een vriendin en het is een ruim appartement waar je ook prima met 4 personen kunt verblijven. Je zit hier echt tussen de spanjaarden, dichtbij het strand wel ver van het centrum. Alles is aanwezig, neem je iPod of iPhone mee, want dan kun je muziek luisteren, wifi, tv, sony installatie en in de keuken ook alle gemakken. Het ruikt er wat vreemd naar vocht/schimmel. Ik reageer daar snel op met verkoudheid en ben de hele week verkouden geweest, dat is wel wat minder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Nico, 어린 자녀가 있는 가족, Waalre, 네덜란드 I 30 Oct 2011

"Alles was goed schoongemaakt en appartement lag in een leuke buurt. Bij regen tikken de druppels zeer irritant op een afdakje op een binnenpleintje waar een wasmachine staat. Dat is heel goed in de slaapkamers te horen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
Karla, 친구들 일행, Tolbert, 네덜란드 I 27 Oct 2011

"Het is ruim, met twee aparte slaapkamers, een mooie badkamer, en een kleine, maar zeer volledige keuken. Mooi ingericht (wel een echt Ikea huis...). Een prachtige binnenplaats. Een soepelwerkend, eenvoudige pasjessysteem om binnen te komen. Nog geen 15 min. lopen naar het strand. Prettige buurt, vlakbij metrostation en winkels."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다