개요

위치

후기 (16) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 16개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.4
청결 상태 8.7
편안함 8.6
가격 8.5
8.6

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, WITTERNESSE, 프랑스 I 29 Oct 2015

"Nous avons séjourné dans ce logement en octobre. Le quartier est calme mais un peu éloigné du centre ville (nécessité de prendre le métro qui est proche de l'appartement). Le logement est bien équipé, décoré avec goût et propre mais nous regrettons qu'il n'y ait pas quelques produits alimentaires de base (poivre, sel, sucre...) bien utiles pour les séjours courts. Les draps sont propres mais jaunis pour certains, de même que qu'il n'y a pas de housses de couette. Point négatif : une odeur d'égout très désagréable."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Bruno, 성인 커플, cergy, 프랑스 I 11 Nov 2014

"Appartement superbement bien placé, au calme pour bien s'y reposer et profiter de la terrasse, à deux pas de la rambla et à proximité du litoral; de plus le quartier Poblenou est charmant, joyeux et comprend beaucoup de petits commerces et restaurants pour les goûts de tous."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Den Bosch, 네덜란드 I 30 Jul 2013

"Zeer compleet ingericht, goede ligging dicht bij strand, winkels en restaurants, prettige klantenservice (goed bereikbaar en correct) airco was kapot! (en kon niet binnen de verblijfstermijn worden gerepareerd)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Penelope, 어린 자녀가 있는 가족, Melbourne, 호주 I 14 Jul 2013

"Loved its proximity to the beach as well as cafes, the metro and shops. It was great to have the terrace as well as washing facilities as well as a well-equipped kitchen. It would have been great to have written instructions for the air conditioning, oven and washing machine. It was briefly explained on arrival but it was easy to forget fter dealing with young children and unpacking!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
Julius, 성인 커플, Sneek, 네덜란드 I 22 Feb 2013

"De heerlijke bedden en de patio. Gehorigheid door buren. Tijdens het gehele verblijf van 17 dagen lawaai in huis vooral in slaapkamer straatzijde tgv rioleringswerkzaamheden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Jeanne, 친구들 일행, Tilburg, 네덜란드 I 24 Nov 2012

"De bedden waren goed en alles wat we nodig hadden was er Gehorig en het stonk naar riool. Misschien een idee om iets onder de stoelen te doen zodat het schuiven minder herrie maakt. Wat ook speelde is dar in onze overeenkomst stond dat we 150 euro borg moesten betalen, eenmaal daar moesten we ons nummer van de credit-card geven en toestemming om 200 euro er vanaf te halen als er schade zou zijn. We hadden onze credit-card niet meegenomen.Nu moesten we 200 euro borg betalen cash en we kregen maar 190 euro terug omdat de meneer het geld terug moest komen brengen. Niet eerlijk en ik zou graag de 10 euro terug ontvangen omdat het in strijd is met de overeenkomst. Ook moesten we plots toeristenbelasting betalen, we waren hierover niet ingelicht."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
6.8
Jacobus, 성인 커플, Den Haag, 네덜란드 I 30 Oct 2012

"Goed appartement met goede voorzieningen - helaas teveel geluid van bovenburen (door stenen vloer) -inchecken gaat niet goed: eerste belcontact mislukte. De contactpersoon kwam te laat."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
7.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Schwarzenburg, 스위스 I 30 Sep 2012

"Ruhige Lage und alles mit dem Metro sehr gut erreichbar. Im Apartment fühlten wir uns sehr wohl, alles was wir brauchten war da."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jim, 성인 커플, North Port, 미국 I 20 Sep 2012

"Loved the location. A marvellous facility. Would stay again or recommend. I was going to send a Thank You email Couldn't make dryer work. Lots of outside space so no problem. Just didn't listen to instructions!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Cremona, 이탈리아 I 17 Aug 2012

"Some problems like the wifi not working the first day and the a/c stopping for one night, but they were solved in 6 hours more or less. At the check in we have to wait one hour on the time agreed because the manager had a problem with another checkin."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Neunkirchen, 오스트리아 I 07 May 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Tenerife, 스페인 I 25 Mar 2012

" Un apartamento maravilloso con todas las comodidades necesarias tanto en el mobiliario como servicios. Un ambiente cuidado y con muebles muy modernos y decoración actual. A pesar de estar algo alejado del centro no eché nada en falta y la parada de metro estaba cerca para poder ir a cualquier parte de Barcelona. Una vez más tengo que agradecer la amabilidad y el trato profesional tanto al personal de WaytoStay como a las personas encargadas del Check in. Realmente extraordinario!!.. Sin duda volvería. Por decir algo, no me pareció seguro el que la puerta principal de entrada al apartamento no tuviera una llave para poder cerrar la puerta por la noche.Lo de la tarjeta magnnetica para abrir era comodo pero sinceramente me parece algo inseguro mantener la puerta sin cerradura durante toda la noche. Por lo demás, un apartamento extraordinario."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다