개요

위치

후기 (41) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 41개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 8.9
편안함 8.1
가격 8.3
8.7

정렬 기준 :

jacques, 어린 자녀가 있는 가족, Martigny, 스위스 I 15 Apr 2012

"Situation idéale pour une visite de Barcelone. Pleins de petits restots sympa au tour. A queluqes minutes des lieux interessant. La vaisselle était un peu limite pour six personnes. Les matelas et literie également."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, newtonville, 미국 I 02 Jan 2012

"Karen was very helpful and accommodating. Location was convenient and safe. Good size for 4. Advertised with washer and dryer, but there was no dryer; 1/2 bath was located off outside terrace, so was cold and inconvenient to access."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
silvia, 다 큰 자녀가 있는 가족, quartu sant'elena, 이탈리아 I 15 Nov 2011

"la zona è abbastanza tranquilla. Non eccessivamente vicina al centro, comunque facilmente raggiungibile, e vicinissimo alla Sagrada Familia. L'appartamento si trova in un bel palazzo d'epoca, ben tenuto, e molto silenzioso. In casa abbiamo trovato anche alcuni prodotti per la pulizia quotidiana (detersivi) e alcune scorte di olio, sale, zucchero, ecc. In genrale comunque, per brevi soggiorni, è un bell'appartamento comodo. In generale no. Solo un appunto per la finestra della cucina, che avrebbe bisogno di qualche manutenzione, e del bagno, dove quando si fa scorrere l'acqua dal water, si ha una piccola fuoriuscita di acqua alla base. Una camera, essendo stata ricavata dal soggiorno, una ha una la finestra che si affaccia sullo stesso, ma per l'aerazione è sufficiente aprire la porta finestra del terrazzo. Anche il bagno ha la finestra che si apre sull'andito."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jayne, 친구들 일행, ESSEX, 영국 I 02 Nov 2011

"The appartment was in a good part of the City as it was quiet but still walkable distance to lots of the sights. Would always stay again or advise friends to do the same."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Charlotte, 친구들 일행, Cypress, 미국 I 17 Oct 2011

"In a safe neighborhood, near three metro stops and within walking distance to stores, cafes and La Sagrada Familia. A 6 euro cab ride from the Born and Gothic areas. Manager Karen was extremely helpful at all times."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Sjoerd, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hengevelde, 네덜란드 I 12 Oct 2011

"Mooi en net appartement met centrale ligging tussen de Rambla en Sagrade Familia. Ligt op ongeveer 500 meter van trein en metro. Alles was ruim voldoende aanwezig. Wij waren met 5 personen en dat ging prima! Maar het is een 7 persoons appartement en dan is het eigenlijk te klein. Dit omdat de slaapbank dan in de woonkamer staat en je daar gebruik van moet maken. Buiten word het wel heel krap met 7 personen. De slaap kamer met stapelbed grenst aan de woonkamer en het buitenterras dus voor een gezin met kleine kinderen misschien een punt om over na te denken. Verder echt GEEN min punten"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Arie, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 21 Jul 2011

"De keuken was goed in orde, in de zin van dat het wasmiddel had, spons, olijfolie, zout/peper, thee, koffie, broodrooster, magnetron, oven etc. Dit vond ik een groot pluspunt. De eigenaar van het appartement was erg aardig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Stefanie, 친구들 일행, Wien, 오스트리아 I 08 Jul 2011

Stefanie rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hillegina, 친구들 일행, Amersfoort, 네덜란드 I 28 Jun 2011

"Schoon, ruim Buitenruimte benauwd met tralies, gehorig"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Marc, 어린 자녀가 있는 가족, Kiel, 독일 I 10 May 2011

"Lage und Ausstattung"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3
Arno, 다 큰 자녀가 있는 가족, Breukelen, 네덜란드 I 09 May 2011

"De locatie was super, alles was te lopen en je zit niet in de herrie van de Rambla. We hadden zelfs geluk met het uitchecken, de volgende gasten kwamen pas een dag later waardoor we de bagage nog even konden laten staan ( we vertrokken pas 's avonds laat)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Johannes, 다 큰 자녀가 있는 가족, Veldhoven, 네덜란드 I 06 May 2011

"Het appartement was opvallend goed schoongemaakt en netjes ingericht. Het was vrij laag en de bovenburen waren gehorig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다