개요

위치

후기 (12) 7.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 12개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 7.8
청결 상태 8.3
편안함 8.2
가격 7.3
7.9

정렬 기준 :

Laurent, 친구들 일행, , 프랑스 I 01 Nov 2016

"Le quartier très bien, l'appartement ne correspond pas au descriptif ( 2 salles de bain ) alors que une salle d'eau avec douché et 1 WC. L'équipement bien plus basique que celui présenté sur les photos. Climatisation très très très bruyante. Un SDF dort sur le canapé du hall d'entrée de l'immeuble. Globalement pas dans l'attente vu le prix payé "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 6
가격 4
6.3
Gerard, 성인 커플, Atx en Provence, 프랑스 I 27 Sep 2016

"tres bon quartier et excellentes prestations tres bon choix "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, Milano, 이탈리아 I 03 Jan 2013

"Molto accogliente. Tutto funzionante. Sala fumatori. Acqua calda anche per 7 persone"

 
체크인/아웃 4
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
8.5
Esther, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 25 Sep 2012

"Dat er een conciërge was die ons direct binnen niet. Dat de conciërge ons € 108,- te veel heeft laten bijbetalen bij aankomst. Ik heb hierover een klacht ingediend direct bij terug komst op 10 september bij way to stay en heb hier nog niets van gehoord, dat vind ik jammer."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.3

“Hoi Esther, het duurde inderdaad even om uit te zoeken wat er precies gebeurd was. Sorry voor eventueel ongemak. Maar gelukkig hebben we inmiddels contact met je gehad en samen met de eigenaar een oplossing gevonden. We zien je graag snel weer bij ons terug!”

Marian, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dukinfield, Cheshire, 영국 I 22 Jul 2012

"Barcelona itself. It wasn't Eiample Gaudi. They gave this to somebody else about an hour before we arrived. "

 
체크인/아웃 4
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
6.3
Hans, 친구들 일행, Arnhem, 네덜란드 I 01 Nov 2011

"Zeer luxe en grote kamers. Een goed uitgeruste keuken (zelfs vaatwasser) Een onderhoudsrondje is wel op zijn plaats (1 van de raamblinden werkte niet, knop op kast woonkamer ontbrak, nachtkastlampje was kapot, 1 deur van een klerenkast was stuk)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
Cornelis, 다 큰 자녀가 있는 가족, Soest, 네덜란드 I 11 Aug 2011

"Een prima ingericht appartement. Alles werkte ! De omgeving was ook prima: Niet in het hele drukke centrum, maar wel in een gezellige buurt vlak bij een metrostation Wij zullen dit appartement zeker aan bevelen aan vrienden. Wat wij (als verwende Nederlanders) misten was en elektrisch koffiezetapparaat. Op zondag werkte de lift een deel van de dag niet. Wellicht dat een goede onderhoudsbeurt van het systeem waarmee de deuren sluiten (ook aan de bovenzijde van de lift) voorkomt wellicht problemen"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Hervé, 친구들 일행, TOULON, 프랑스 I 20 Jul 2011

"Nous avons apprécié son confort et sa situation géographique. Les commerces sont à proximité, le métro est à 2 pas et, pour les réfractaires aux transports en commun, les Ramblas sont à peine à 20 minutes de marche (tranquille). L'isolation phonique des fenêtres pourrait être améliorée. Même avec les fenêtres fermées, le bruit de la rue reste relativement présent. Sinon, pour le reste, sans commentaire."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
Hans, 다 큰 자녀가 있는 가족, Houten, 네덜란드 I 09 May 2011

"bijzonder vriendelijke ontvangst door Victor - appartement ligt prima centraal haakje op toiletdeur en douchedeur ontbreekt - ondanks vaatwasser is een theedoek wel handig (theedoek ontbreekt) - het is wenselijk dat er ter plekke met een creditkaart betaald kan worden dan wel het bedrag voor aankomst kan worden overgemaakt. Dit zijn geen klachten maar tips!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Aristos, 친구들 일행, Lemesos, 키프로스 I 25 Apr 2011

"Apartment was much smaller than it looked in the photos. Contact numbers were wrong, and we had problems finding the person to call. Unless we had called 2 days earlier and realized this problem, we would have been out in the cold in the middle of the night when we arrived there..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 6
가격 4
6.8
marianna, 친구들 일행, amsterdam, 네덜란드 I 15 Mar 2011

"heerlijke bedden,ruim en goede locatie er was geen koffiezetapparaat..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.8
Brian, Dublin, 아일랜드 I 18 Feb 2011

"Convenient and did the job Main Toilet was running water permanently. Could have done with someone answering phone over weekend to assist with early checkin. It meant that I arrived in Spain without talking with anyone and had to keep luggage with me till late."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다