개요

위치

후기 (50) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 50개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.0
편안함 8.7
가격 8.6
9.0

정렬 기준 :

Maria, 다 큰 자녀가 있는 가족, Scheveningen, 네덜란드 I 19 Aug 2013

"Klein maar fijn appartement. Prima centraal gelegen in een leuke buurt vooral rond 15 augustus (Festa Gracia)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Kymberly, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dripping Springs, 미국 I 03 Aug 2013

"For our family of three vegetarian travelers, this apartment was perfect. The owner/host was super friendly and pleasant to deal with, and she helped us figure out transportation details and provided beach/restaurant/bakery/market recommendations. I understand that she the owners used to live there, so everything is in top-notch shape. There is air conditioning and it is in a quiet neighborhood, so we slept well. With several markets around and a kitchen, we were able to eat well (and coincidentally save some money), but there are also some nice restaurants around that are more for locals (so the food is better) and a pleasant square about a block away that was great for eating and ice cream and for lingering like a local. Finally, the metro station and bus stops are an easy walk away, so getting to the local attractions did not take a lot of time. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Leiden, 네덜란드 I 16 Jun 2013

"vriendelijke ontvangst, goede info over het huis en de omgeving. Heel goede begeleiding t.ov. de mogelijkheden in de omgeving. Attent bij het helpen met inchecken en daar het nodige voor regelen. weinig haakjes om b.v. je ochtendjas of handdoek op te hangen. Keuken uitrusting was niet optimaal, weinig pannen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5

“Fijn dat jullie een goed verblijf hebben gehad in Barcelona! De eigenaar heeft ons laten weten dat de keuken volledig uitgerust is. Bedankt voor het boeken met ons en we zien je graag bij ons terug.”

Alexandra, 다 큰 자녀가 있는 가족, Gerlingen, 독일 I 16 Jun 2013

"das Zentrum von Barcelona ist fußläufig zu erreichen; Restaurants und Cafes in der Nähe, "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Rene, 다 큰 자녀가 있는 가족, Purmerend, 네덜란드 I 03 Jun 2013

"Alles voor handen. Prima contact met verhuurder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Katrin, 친구들 일행, Brandenburg, 독일 I 20 May 2013

"Lage Die Telefonnummer des Vermieters hat nicht gestimmt. Wir mussten erst über Deutschland telefonieren, um über die Buchungsnummer die neue Telefonnummer zu erhalten. Wir haben über 3 Stunden vor der Wohnung gestanden, Geld telefoniert und wichtige Zeit für unseren Kurzurlaub verloren. Eine Entschädigung dafür wäre sehr sinnvoll."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 6
편안함 7
가격 7
6.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 08 May 2013

"Net appartement. Goede locatie. Extra klapstoel zou handig zijn (nu 3 stoelen voor 4-persoons appartement)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
David, 어린 자녀가 있는 가족, villeneuve d'ascq, 프랑스 I 23 Apr 2013

"Accueil parfait. Appartement très bien situé et propre."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
익명, 친구들 일행, Arnhem, 네덜란드 I 04 Apr 2013

"het was een heerlijk verblijf in het appartement. Het metrostation is dichtbij en de buurt waarin het appartement ligt is gezellig en rustig, leuke restaurants. Goede bedden. Mooie inrichting met veel oog voor detail. Wifi, complete keuken, kabel en satelliet tv, aan alle gemakken is gedacht. De gastheer was heel aardig en gaf een uitgebreide uitleg bij aankomst. Helaas werkte de massagedouche niet. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Bärbel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hünxe, 독일 I 29 Mar 2013

"Hervorragende Lage sowohl von der Verkehrsanbindung als auch von der Infrastruktur her.Schön, dass das Schlafzimmer und Kinderzimmer extra waren. Die Küche bietet alles, sogar Grundausstattung an Reinigungsmitteln war vorhanden, Handtücher und Bettwäsche appetitlich frisch. Es gab auch eine Heizung und Klimaanlage, das Bad war so gross dass man sich ungehindert bewegen konnte. Es gibt einen Aufzug!! netter Manager, total hilfsbereit, erwartete uns schon um alles zu erklären und gab uns auch noch seine email-adresse falls etwas sein sollte. Ruhige Nachbarn. Alle Fenster waren aus Milchglas. Es gibt wohl eine Schnutzwasserpumpe die recht laut ist (aber nur läuft wenn das Waschbecken benutzt wird), die Abwasserleitungen des Hauses sind gut zu hören (jedenfalls im Kinderzimmer)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Margot, 다 큰 자녀가 있는 가족, Molenhoek, 네덜란드 I 26 Mar 2013

"We zijn heel goed en vriendelijk ontvangen. Leuk appartement in een rustige maar toch centrale buurt. Heel fijn was dat de bagage de laatste dag mocht blijven staan. Absoluut een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Claire, 다 큰 자녀가 있는 가족, paris, 프랑스 I 12 Mar 2013

"L'appartement est très agréable, très confortable, très bien placé, dans un quartier idéal, ni trop touristique ni excentré, avec des petits commerces de proximité et un vrai marché à 800m. La surface est très bien agencée, on ne manque de rien. Pas de bruit (l'appartement donne sur la cour) et de la lumière. La propriétaire est charmante et l'accueil chaleureux. C'est une très bonne surprise, pour un rapport qualité/prix très satisfaisant. Il manque quelques petites cuillères et des verres."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다