개요

위치

후기 (50) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 50개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.0
편안함 8.7
가격 8.6
9.0

정렬 기준 :

maria, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 25 Feb 2012

"Prima plek in een fijne wijk van Barcelona! Voor twee personen (max drie ) ruim voldoende plaats. Alles is er tot en met kinderbadje, stofzuiger voldoende pannen en afwasmachine toe! In de herfts, winter en vroege lente zou ik meten weer terug gaan! Vriendelijke managers en goed geregeld. Het meest dichtst bij zijnde metro station is Diagonal. Je kunt met de trein van het vliegveld naar Sants Estacio, daar overstappen! Veel plezier! Alle dingen dus prima, alleen als je van buiten ontbijten/eten houd dan mis je een balkon of buitenplekje! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Felicity, 친구들 일행, Dallas, 미국 I 21 Oct 2011

"very close to everything The washing machine is an all in one washer and dryer and does not dry well"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Mariam, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 07 Oct 2011

"De ontvangst van de eigenaresse en de service was perfect. In het appartement was alles aanwezig voor een fijn verblijf. Veel op loopafstand te bereiken. Metro verbinding dicht bij het appartement. Geen aanmerkingen. (misschien het gemis aan een balkon)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Cristina, 어린 커플, Wilmington, 미국 I 26 Sep 2011

"Neighborhood was excellent, apartment was very well-equipped and comfortable. We had a lovely stay and would certainly recommend this apartment."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
susanne, 다 큰 자녀가 있는 가족, bonn, 독일 I 10 Aug 2011

"super Lage, sehr hilfsbereiter und freundlicher Empfang, praktischer Ikea-Stil, von Geschirrspueler ueber Waschmaschine, Klimaanlage und Fahrstuhl alles was man braucht :-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jérôme, 어린 자녀가 있는 가족, thonon les bains, 프랑스 I 01 Aug 2011

"Appartement très propre dans un des plus beaux quartiers de Barcelone. Je conseille fortement"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
J.S., 어린 커플, Laren NH, 네덜란드 I 24 Jul 2011

"zie hierboven en appartement ligt mooi centraal in de stad. meer pannen is handig. schoonmaakgerei was matig aanwezig, zodat je niet iets goed schoon kan maken als je wat geknoeid had bjivoorbeeld."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 6
편안함 7
가격 8
7.0
PEDRO, 어린 자녀가 있는 가족, MURCIA, 스페인 I 27 Apr 2011

"Apartamento céntrico (junto a las Ramblas) y muy bien cuidado. Atención perfecta de los propietarios"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Suzan, 어린 커플, Maartensdijk, 네덜란드 I 05 Apr 2011

"Super ligging in een hele leuke wijk, tussen de Spanjaarden. Weinig toeristen in de wijk maar toch met 10 minuten lopen in het centrum. Zeker een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Maarten, 다 큰 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 14 Mar 2011

"Nice and well kept small apartment, ideally situated in Eixample near Metro, shops and restaurants. Best suited for 2 or 3 guests. The apartment is situated at the back of the building, which does not provide you with much of a view."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Ferry, 어린 커플, Barendrecht, 네덜란드 I 05 Mar 2011

"luxe kamer, veel services, dicht bij het centrum, massage douche, bad, het appartement was van alle luxe voorzien. door de regen was er veel geluidsoverlast. de regen tikt hard tegen een metalen rand, dit maakt veel herrie en is vervelend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Marcela, 성인 커플, Puerto Montt, 칠레 I 02 Mar 2011

"De partida nos gustó el barrio, con acceso cercano a mercado, una panadería exquisita, muy buena conexión a movilización, bancos y tiendas de todo tipo, hermosas avenidas, plazas. El departamento está equipado con todo lo necesario para una buena estadía. Además queremos resaltar la cordialidad y preocupación de la propietaria por brindarnos las mejores condiciones para nuestra estancia en Barcelona. Realmente fue como estar en casa."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다