개요

위치

후기 (25) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 25개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.5
편안함 8.0
가격 8.1
8.4

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Budapest, 헝가리 I 28 Nov 2012

"좋은 장소 모든 주변 상점 및 서비스. 시끄러운 비트 그리고 당신 옆에 앉아 마치 이웃 들. 몇 가지 것 들이 더 편안 하 게 만드는 것이 부엌에서 없습니다."

"Great place with all the surrounding shops and services. Bit noisy and hear the neighbors as if sitting next to you. Some stuff is missing from the kitchen which would make it more comfortable."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Danny, 어린 자녀가 있는 가족, Grimbergen, 벨기에 I 03 Nov 2012

"우리가 필요 했다입니다. 잘 보관 하 고 아름 다운. 하나의 큰 불이익은 없는 외부 보기를 했다. 당신은 윈도우 하지만 보기 관련이 없습니다. "

"Alles was aanwezig wat we nodig hadden . verzorgd en mooi . één groot nadeel was dat je geen buitenzicht had . je hebt wel ramen maar niet met betrekking om een zicht te hebben . "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Etienne, 어린 자녀가 있는 가족, Goes, 네덜란드 I 19 Oct 2012

"완벽 한 위치, 시내 중심에서 가까운 해안!"

"Perfecte locatie, midden in het centrum vlakbij de kust!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Bart, 어린 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 06 Feb 2012

"아파트는 정확히 우리가 예상 했다: 중앙 위치, 충분 한 공간, 깔끔한, 아름 다운. 2 지하철 라인에서 도보 거리 바, 상점 그냥 단계 멀리. 환상적인, 하지만 당신은 알고 그것은 오래 된 도시에 있을 때 오래 된 건물 앉는 다. 완전히 그렇게 좋은. 몇 가지 사소한 실용적인 문제 좋을 수: 없었다 아무 접시 세척 브러쉬, 비누 접시, 접시 피복 및 부엌 수건. 이것은 쿡 자신의 아파트에서 어떤 기본. 다행히, 당신은 도보 거리 내에서 문 밖에 서 먹을 수 있습니다."

"Het appartement was precies wat we er van hadden verwacht: centraal gelegen, genoeg ruimte, netjes, mooi. Twee metrolijnen op loop afstand en ook kroegjes en winkeltjes op steenworp afstand. Een oud pand dus wel gehorig, maar dat weet je als je in de oude binnenstad gaat zitten. Helemaal prima dus. Een paar kleine praktische zaken zouden beter kunnen: er was namelijk geen afwasborstel, afwasmiddel, vaatdoek en theedoek aanwezig. Dit maakt koken in het eigen appartement wat primitief. Gelukkig kan je op loopafstand heerlijk buiten de deur eten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Corinne, 친구들 일행, la clusaz, 프랑스 I 03 Oct 2011

"위치 나쁜 방음 및 매우 낮은 조명"

"la situation géographique mauvaise insonorisation et très peu de luminosité"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Thom, 어린 커플, IJsselstein, 네덜란드 I 20 Jul 2011

"-체크 아웃에 대 한 사람 시간에 잘 했다. 우리는 비행기에 대 한 시간에 하 고 싶 었 있기 때문에 이것은 잘 이었다. -우리 WaytoStay 웹사이트에 나열 된 초기 체크 아웃에 대 한 30 €를 지불 하지 않았을. (늦은 체크 아웃 우리가 추가 돈을 비용) -아름 다운 아파트로 웹사이트에서 볼 수 있습니다. -WaytoStay를 통해 우리가 우리가 우리가 했다 공항에와 서는, 그래서 소유자는 아파트에와 서 시간이 경우 소유자를 호출 했다 말 되었다. 우리가 왔 었 때 우리 라는. 우리는 다음 우리는 만약 우리가 아파트에 있을 것 이라고 전화를 했다 들었다. 우리는 그때 우리가 왔 었, 그리고 그것을 그들은 약 10 분 될 것 이라고 말했다 때 호출 됩니다. 30 분 나중에 다른 아무도, 그리고 우리는 다시 한번 호출 했습니다. 다시 약 10 분 것입니다 누군가가 전화가 했다. 10 분 후 다시 다시, 라는 아무도 그리고 때 그것은 사람이 몇 분 후에 거기 있을 것 이라고 말했다. 우리 후 아직 기다려야 할 10 분. -가끔 이웃에서 소음 때문에 아파트는 아주 좋은 했다. 그래서 그들은 당신 옆에 서 있던 마치 설거지 하는 이웃 들을 수 있습니다. 또한 작은 개를 짖는 중지 싶지 않 았 어 했다. 개인적으로, 난 좋아 꽤 불안 때문에 저녁에 우리가 아무것도 잠 간 들렸다. 그러나 하루 동안 있습니다, 일반적으로,,도 특히. -둘째 날에는 거실에 두 램프 했다 파산. 우리 다음 그것을 수리 하 라고 하 고 그 다음 날 아침에 일어날. 우리가 다음 홈 그것은 저녁에 하루를 수리 하 고 우리는 라는. 그것은 핸디 사용할 수 아니 었 고 그것은 다음 날 아침에 일어날 것 이라고 밝혀졌다. 이것은 궁극적으로 무슨 일이 있었는지입니다."

"- De persoon voor de check-uit was goed op tijd. Dit was fijn omdat we op tijd wilden vertrekken voor het vliegtuig. - We hoefden geen 30€ te betalen voor een vroege check-uit zoals vermeld op de WaytoStay website. (een late check-uit kost wel extra geld werd ons verteld) - Mooi appartement zoals te zien is op de website. - Via WaytoStay hebben wij te horen gekregen dat we de eigenaar moesten bellen als we aan waren gekomen op het vliegveld, zodat de eigenaar de tijd heeft om naar het appartement te komen. Toen wij aan waren gekomen hebben wij gebeld. Er werd ons toen verteld dat wij moesten bellen als we bij het appartement zouden zijn. We hebben vervolgens gebeld toen we aan waren gekomen, en er werd gezegd dat ze er over 10 min zouden zijn. 30 min later was er nog niemand, en hebben we opnieuw gebeld. Er werd opnieuw gebeld dat er iemand over 10 min zou zijn. 10 min later was er weer niemand, opnieuw gebeld, en toen werd er verteld dat de persoon in enkele minuten er zou zijn. We hebben toen nog 10min moeten wachten. - Er was soms geluidsoverlast van de buren aangezien het appartement erg gehorig is. Zo hoorde je de buren afwassen alsof ze naast je stonden. Ook was er een hondje dat niet wilde stoppen met blaffen. Persoonlijk vond ik het niet heel storend omdat 's avonds als we gingen slapen er niks te horen was. Overdag ben je, over 't algemeen, toch vooral op pad. - Op de 2e dag waren beide lampen in de woonkamer kapot gegaan. We hebben toen gebeld om het te laten repareren en dat zou de volgende morgen gebeuren. Toen we de volgende dag thuis kwamen 's avonds bleek het niet gerepareerd te zijn en hebben we gebeld. Het bleek dat de klusjesman niet beschikbaar was en het zou de volgende morgen gebeuren. Dit is uiteindelijk ook gebeurd."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
8.8
익명, 친구들 일행, Co. Laois, 아일랜드 I 27 Mar 2011

"완벽 한 위치에 넓은 아파트"

"Spacious apartment in a perfect location"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, st sebastien sur loire, 프랑스 I 24 Mar 2011

"아파트의 위치입니다. 밝기와 소음 (아주 좋은)의 부족"

"la situation de l'appartement. le manque de luminosité et le bruit (très mal insonorisé)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Lilian, 성인 커플, Gouda, 네덜란드 I 18 Mar 2011

"아파트의 위치 영역입니다. 아파트 너무 작은 되었습니다."

"De ruimte van het appartement en de ligging. Het appartement was erg gehorig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Hanita, 친구들 일행, Voorschoten, 네덜란드 I 19 Sep 2010

"아파트 오른쪽 영역, 도보 거리 내에 정확 하 게 했다! 때 물 공급에 오류, 우리 오스카 우수한 도움이 됩니다. 그는 우리에 게 주신 밤 또 다른 (더 고급 스러운) 아파트에서 밤을 보내고. 파이프 수리 했다 그리고 그는 우리가 다시 포착 하 고 우리 아파트에서 떨어뜨리고 있다. 그에 대 한 많은 감사! 우리는 바르셀로나에서 훌륭한 멋진 시간을 표시합니다."

"Het appartement lag precies in de goede wijk, alles op loopafstand! Bij een defect aan de waterleiding zijn wij door Oscar uitstekend geholpen. Hij heeft ons een nacht in een ander (luxer) appartement laten overnachten. De volgende dag waren de leidingen weer gerepareerd en heeft hij ons weer opgehaald en afgezet bij ons appartement. Nog heel veel dank daarvoor! Wij hebben een enorm leuke tijd gehad in Barcelona."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Wilhelmus, 성인 커플, Arnhem, 네덜란드 I 14 Sep 2010

"넓은 아파트 그것은 유감이이 아파트 포함 되 고 외부에서 너무 작은 빛을 설정 하시어 고. 또한 필요에 몇 가지 단계는 어떤 사람들에 대 한 문제가 있을 수 있습니다."

"een ruim en moden opgezet appartement het is jammer dat dit appartement ingesloten ligt en zodoende weinig licht van buiten heeft. ook dat je een aantal trappen op moet kan voor sommige mensen een probleem zijn."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
Melanie, 친구들 일행, Wanssum, 네덜란드 I 27 Aug 2010

"리셉션 좋은, 우리는 밤 중에 온 하지만 그 다 되지 않았습니다. 하나 친절 하 게 우리가 거기 있 었 때까지 기다렸다가. 위치는 우수 하 고에서 외부 매우 초라한 였지만 아파트 잘 되었고 내부로 표시 된 그림에. 그러나 에어컨은 매우 쾌적 하 고 또한 뜨거운 날씨, 아파트와 필요한, 높은 고도, 자연 빛 아파트에서 결코 매우 뜨거운 만들기 때문. 아주 좋은 샤워 그리고 우리가 발견 하는 문 플러스 포인트에 대 한 아주 좋은 잠금. 아파트로 언급 했다, 좋은 위치, 센터와 해변 있습니다. 우리가 정말 좋아 하 하 스페인 인구 사이 라이브, 대신 모두 포함 리조트에 네덜란드 사이. 일주일 동안 너무 수건, 우리 안에서 왔다. 또한 그래서 우리는 설거지 건조 되지 아니 차 수건 했다. 휴지통 수, 그것은 편리한 것 또한 쓰레기 욕실과 침실에서 할 수 있다. 우리는 한밤중 왔고 따라서 아무 술 했다, 아마 그것을 도착 하는 사람들을 위해 냉장고에 물 한 병가지고 옵션이 될 것 이다. 또한 우리는 우리 사이트에 이것을 생각 하는 동안 발코니를 놓쳤다. (우리는 또한 소유자에 대 한 설문 조사 폼에 표시 된 이러한 모든 점 있다)."

"De ontvangst was goed, we kwamen midden in de nacht aan, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Men wachtte netjes tot we er waren. De ligging was uitstekend, van buiten oogde het erg armoedig, maar het appartement was van binnen prima en zoals op de getoonde foto's. De airconditioning was erg prettig en ook nodig met het hete weer, het appartement laat echter, door de hoge ligging, geen zonlicht binnen waardoor het nooit erg heet werd in het appartement. Een erg fijne douche en een ontzettend goed slot op de deur vonden we pluspunten. Het appartement had, zoals genoemd, een prima ligging, dicht bij het centrum en het strand. Wij vonden het erg leuk om tussen de Spaanse bevolking te leven, in plaats van tussen de Nederlanders in een all-inclusive resort. Er waren te weinig handdoeken voor een hele week, hiermee kwamen we niet uit. Ook waren er geen theedoeken waardoor we de afwas niet droog kregen. Er was één prullenbakje, het zou handig zijn ook een prullenbakje in de badkamer en slaapkamer te hebben. We kwamen midden in de nacht aan en hadden dus geen drinken, het zou misschien een optie zijn om een fles water in de koelkast te leggen voor mensen die arriveren. Tevens misten we een balkon, terwijl we dachten dat deze wel op de site aangegeven stond. (Deze punten hebben we ook allemaal aangegeven via het enquete formulier voor de eigenaar)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다