개요

위치

후기 (17) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 17개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.6
청결 상태 8.7
편안함 9.1
가격 8.9
8.8

정렬 기준 :

Rene , 비즈니스 출장팀, , 네덜란드 I 22 Aug 2016

"A nice place with big kitchen (We only used the fridge) Good value for money. Way to stay service is excellent. Yes, with the restaurants and bars nearby, you will hear some noise from the street. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Susann, 어린 자녀가 있는 가족, Schwerin, 독일 I 07 Aug 2016

"Das Apartment liegt in einer recht ruhigen Straße. Es befinden sich Cafes und kleine Supermärkte in unmittelbarer Nähe. Die nächste Metrostation ist 5min fußläufig entfernt. Ebenso schnell findet man viele Möglichkeiten zum Shoppen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dublin, 아일랜드 I 14 Jun 2016

"Apartment was large & spacious. Very clean and bright. Very well presented. 3 particular points for people to note.... there is no lift in the building, and the apartment is 3 or 4 flights of stairs up (not good for heavy luggage). At weekend, there is a lot of street noise. Not unusual for Spain, but not good for early to bed light sleepers. And only real "moan" about the apartment itself was that the sheets were a bit small, and no extra pillows (required when the pillows provided are small). But location wise, excellent, just over 5 mins from La Pedrera on Passeig de Gracia. Service from alhambra who manage the apartments was excellent, both reps at start and finish were very good and friendly, even looked after our bags for the day we left. Haven't come across as friendly reps often. So very happy overall."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Maria, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 26 May 2016

"De ervaring van een jaar eerder met de buurt, de straat en het appartement op nr.49 brachten ons met onze volwassen kinderen nu naar nr. 25: geschikt voor 3 stellen en met alle gemakken in de keuken en badkamer voor handen. Het was "thuiskomen". Helaas was het appartement niet erg goed schoongemaakt, maar we hebben er geen melding van gemaakt: te druk met allerlei leuke dingen doen. Bijna alles op loopafstand en winkels om de hoek, goed openbaar vervoer. Een aanrader."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
7.3
익명, 친구들 일행, Dettingen, 독일 I 01 Feb 2016

"Die Lage der Wohnung ist perfekt für die Erkundung der Stadt. Es ist großzügig eingerichtet - so, daß man sich wohlfühlen kann. Lediglich das Treppenhaus (Lage im 2. Stock) ist ziemlich eng und steil - schwierig für Leute, die mit den Gehwerkzeugen Probleme haben"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cuijk, 네덜란드 I 21 Sep 2015

"Fantastisch ruim appartement in een leuke omgeving met dichtbij leuke winkels, bakker en supermarkt . Het contact met de eigenaar ging wel moeizaam: we hebben twee keer moeten bellen voordat er uiteindelijk iemand kwam. Verder was alles perfect. Tip: neem een vaatdoek en vaatwastabletten (erg duur daar) mee. De volgende keer gaan we zeker hier weer terug!"

 
체크인/아웃 6
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.0
Florence, 어린 자녀가 있는 가족, Montech, 프랑스 I 14 Aug 2015

"Appartement très bien situé, au calme. Lieux touristiques accessibles à pied ou en métro, proximité de parkings souterrains, d'un marché et d'un supermarché. Des lits très confortables, la climatisation dans chaque pièce, une cuisine et une salle de bain modernes. Bref, que du positif !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, 4715 Taufkirchen, 오스트리아 I 17 Apr 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Kurt, 친구들 일행, 9150, 벨기에 I 03 Feb 2015

Kurt rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hilversum, 네덜란드 I 28 Jan 2015

"Mooi appartement, in een gezellige buurt, wel even zoeken naar leuke eettentjes. Dichtbij naar La Pedera, Sagrada familia en placa catalunya. Aanrader voor paar dagen weg!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Frans, 다 큰 자녀가 있는 가족, Pijnacker, 네덜란드 I 13 Jan 2015

"Prima lokatie. Metrostation gemakkelijk bereikbaar. In de buurt voldoende mogelijkheid inkopen te doen. Rustige buurt."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.0
Anneke , 다 큰 자녀가 있는 가족, Slootdorp, 네덜란드 I 09 Nov 2014

"Gezellige buurt, lekkere tapas gegeten in het buurtcafé."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다