개요

위치

후기 (45) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 45개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 10
청결 상태 9.8
편안함 9.6
가격 9.4
9.7

정렬 기준 :

Joke, 다 큰 자녀가 있는 가족, Culemborg, 네덜란드 I 25 Oct 2013

"Het appartement ligt in een leuke wijk vol kleine straatjes aan een gezellig plein met terrasjes en een monumentale klokketoren. Voldoende kleine winkeltjes voor broodjes en van alles, zelfs een 24-uurs supermarkt in de buurt. De verhuurder is goed te bereiken, heel behulpzaam en stond bij aankomst en vertrek steeds op de afgesproken tijd op de stoep. Het appartement was in zeer goede staat, van alle gemakken voorzien en licht en schoon, en de bedden - ook het opklap/bankbed - waren prima. Metrohaltes en fietsverhuur op loopafstand. Ondanks dat we er maar een halve week waren voelden we ons er erg thuis. We willen zeker eens terugkomen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Roosendaal, 네덜란드 I 21 Oct 2013

"Excellent location at a square in a non touristic area. 5 min walking to metro. Clean, basic but comfortable interieur. Would definitely return."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Lauren, 어린 커플, Wattle Park, 호주 I 21 Oct 2013

"The apartment is on the third floor overlooking the square. For a Barcelona apartment, it feels reasonably spacious. It is in a busy neighbourhood and located about three tube stops up from many of the main attractions. This area has plenty of eateries and bakeries close by and we found it easy enough to hop on the tube or walk to the main attractions. The apartment can be a little bit noisy, so it may not be suitable for light sleepers. Likewise, because of the narrow staircase and no lift access, it isn't suitable for mobility impaired people. We enjoyed our stay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Myrthe, 어린 커플, Gouda, 네덜란드 I 29 Aug 2013

"Het appartement was erg schoon en heel comfortabel. We hadden geweldig uitzicht over het plein. Llois was zeer vriendelijk en het contact met hem liep in de twee weken dat wij er zaten perfect. Het was erg fijn dat we de boodschappen bij de twee supermarkten om de hoek konden doen. En ook was er een grote markthal aan het eind van de straat. De wijk Gracia is een hele gezellige dorpse wijk waar je even kunt ontkomen aan de drukte van de stad. Het appartement was nog veel mooier dan we gedacht hadden. Zulke appartementen vindt je zelden! We hebben dan ook een vakantie gehad om nooit te vergeten. Een absolute aanrader dus! Wij komen hier zeker nog eens terug! Na lang nadenken kunnen we nog niks negatiefs over het appartement zeggen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Adrian, 어린 커플, Hamburg, 독일 I 03 Jul 2013

"Alles neu und sehr gepflegt eingerichtet! Das Badezimmer ist sehr schick mit ebenerdiger Dusche mit Glaswänden. Die Matratzen lassen einen super schlafen. Die Wohnung wartet mit kleinem Balkon auf, alles ist hell und freundlich. Es ist eine sehr schöne Lage in Gracia an einem kleinen Marktplatz. Gracia ist ein Stadtteil den wir jederzeit wieder wählen würde für einen Barca Aufenthalt: Ruhig und doch zentral und vor allem mit vielen kleinen authentischen Geschäften! Die Küche ist bestens ausgestattet für 2 Personen. Die wichtigsten Grunddinge zum Kochen waren schon vorhanden! Der Vermieter ist sehr freundlich und wir hatten ein nettes Gespräch vor der Abreise. Als einen Abend das WLAN (1 Router für das gesamte Haus) ausgefallen war, wurde es sofort am nächsten morgen wieder Instand gesetzt und wir darüber informiert. P.S. Super Eisdiele an der Hausecke... Einheimische Kinder (vielleicht 10 - 12 Jahre alt) waren mit Silvesterknallern auf dem Marktplatz direkt unter dem Balkon! Dies nervte 2 Tage lang doch ein wenig, weil deren großkalibrige Vorräte stundenlang kein Ende nahmen und sich von den ganzen Cafe-Gästen und Eltern keiner drum kümmerte das Mülleimer in die Luft gejagt wurden etc. Aber so lange dies das einzige Problem ist, ist zu erkennen das sonst alles TOP war...."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jacobus, 다 큰 자녀가 있는 가족, Alkmaar, 네덜란드 I 01 May 2013

"De ligging van het appartement was mooi, en het was heerlijk rustig De bedden waren goed, prima appartement! Er was een vaatwasser maar niet genoeg borde ,kopjes en bestek om hem te vullen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, Montréal, 캐나다 I 21 Apr 2013

"L'accueil, l'emplacement, le voisinage, la place Grácia, la gentillesse des gens, le confort de l'appartement, la décoration pas chargée de choses inutiles mais jolies, l'ouverture sur la vie le jour et le calme la nuit puisqu'il y avait une porte coulissante pour couper les bruits de nettoyage de la place. Nous avons apprécié vivre à l'extérieur des quartiers plus touristiques. Pour nos besoins, tout était parfait. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Susanna, 어린 자녀가 있는 가족, Frankfurt am Main, 독일 I 02 Apr 2013

"Senor Luis was very nice and helpful, he even extended our check-out time with no extra fee, a real treat for us: we were travelling with our 20 months old son and flexiblity is key. The flat is new, functional and very comfortable: very conveniently a small and provision of cooking items (oil&vinegar, salt&sugar etc) was also available. Location is excelent, right in the heart of Gracia, with a nice veranda next to the bedroom and on the front a view on the lovely plaza - a meeting point for the people living in the area. All around are plenty of tapas bars and restaurants which offer good quality food, both Spanish and exotic. The area is safe at night and not too noisy. We definitely recommend the flat - just one piece of advice for travellers with kids: the staircase is very narrow, but the light-weight strollers (those yoiu can take on a plane) can get through, we managed just fine. nothing, everything was very good."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Ulan , 성인 커플, , 키르기스스탄 I 01 Mar 2013

"Luis -the owner was very helpful at all times and was very punctual. The apartment is very clean, the location is excellent. Amenities are also mdern and good."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다