개요

위치

후기 (24) 8.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 24개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.0
편안함 7.6
가격 7.7
8.1

정렬 기준 :

익명, 어린 커플, Les pradeaux 43320 Sanssac l'église, 프랑스 I 20 Jun 2014

"Les photos sont très flatteuses par rapport à la réalité,studio très sombre besoin d'allumer la lumière en permanence pas de fenêtre donnant sur l'extérieur des odeurs d'égout continuelle Studio calme avec une clim qui fonctionne bien"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 6
편안함 4
가격 6
5.8

“Merci de nous avoir fait parvenir vos impressions sur cet appartement. Nous sommes désolés d’apprendre que cet appartement ne correspondait pas à vos attentes, car nous essayons de donner un aperçu des plus réalistes en mettant sur notre site de nombreuses photos de bonnes qualités. Nous espérons que vous avez tout de même passer un agréable séjour à Barcelone. ”

Jorge, 성인 커플, Cordoba, 아르헨티나 I 04 Jul 2013

"tranquilidad, seguridad, ubicación"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
익명, 어린 커플, Dublin, 아일랜드 I 23 Jun 2013

"The apartment was in a quiet location no disturbing noises during the night. Air conditioning worked well. It was within walking distance to amenities such as shops, supermarkets, cafes etc. The area has a good transport system both for bus and rail travel. It is a handy apartment for short stays. The lack of natural light and windows in the living area. Towel rails or hooks in the bathroom would be useful."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
7.3
Sophie, 어린 커플, Stockport, 영국 I 27 Jun 2012

"Due to an error with double booking on the room we ordered, Ramon was happy to upgrade us to a room that would have cost double the price but didn't charge us any extra, so it was very good of him to do that for us. It was a lovely, spacious apartment, with a separate double bedroom and bathroom with a walk in shower. The area we stayed in was a nice residential area with very few tourists, but all the main attractions in Barcelona were only a 10-15 minute bus ride away. There are quite a few local bars and restaurants, not many of the staff speak English but you are definitely going to get delicious, authentic food round here that is good value for money. Much better tapas locally than on the main roads in the city. I would definitely recommend people travelling in the future to consider staying in an apartment, I'm really glad we didn't stay in a hotel full of noisy tourists, this was ideal for a couple wanting to get away! And finally I must say that Ramon is very friendly and speaks excellent English. A+!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Suzanne, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 07 Nov 2011

"Het appartement is op een prima locatie gelegen, vlak bij metro en op ca 25 min lopen van Parc Guell (flinke klim naar boven). De zelf gemaakte kaart van eigenaar Ramon is prettig om de stad te ontdekken. De ontvangst van Ramon is ook prettig, hij geeft veel tips en legt veel uit. Het appartement is prima voorzien van alles wat je nodig hebt. De tv heeft een dvd speler, prettig om dvds mee te hebben voor als je geen spaans spreekt. (enkel spaanse zenders) Ook vermeld bij Ramon, dat wij het bed erg slecht vonden slapen. Het matras is oud en hard. In tegenstelling tot de advertentie was er geen espresso apparaat, en het gebruik van de wasmachine mocht wel maar eigenaar had dit liever niet. Geen direct daglicht. Ramon prees het appartement aan dat er geen lawaai van buiten was, en dat klopt ook. Maar je hoort wel veel lawaai van je buren. Geen slecht appartement, prijs-kwaliteit is ok, maar het is minder luxe en vrij dan je uit advertentie zou verwachten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Sebastiaan, 성인 커플, De Bilt, 네덜란드 I 17 Oct 2011

"Aangekomen op vliegveld BCN gebeld met de contactpersoon, Ramon, die uitlegde dat de ingang van het appartementencomplex aan de Ronda General Mitre is, op het kruispunt met Carrer De Balmes. Handig voor de taxichauffeur. Bij aankomst bijzonder vriendelijk ontvangen door spraakwaterval Ramon, die nog een kaartje voor ons tekende met de grote straten en toeristische attracties. Bijzonder handig! Ramon woont overigens in het appartement ernaast, makkelijk als je nog vragen hebt. Het appartement zelf is klein, maar prima bruikbaar om te slapen, eten, boekje te lezen en TV te kijken. Voorzien van volledig keukenblok, dus zelf koken ging prima (wel zelf een afwasborstel en theedoek meenemen). Al met al dik tevreden over prijs/kwaliteit. eventuele minpuntjes apart besproken. Paar kleine minpuntjes: douche kon niet worden opgehangen aan de muur (maar doet het verder prima). Het 2-persoonsbed is vrij klein (ik denk 1,90 x 1,40), waardoor ik mijn voeten er uit moest steken aan de achterkant. Gelukkig was het warm weer. Als je met 2 lange mensen bent, is het wel lastig vanwege de kast die aan de helft van achterzijde van het bed grenst. Het appartement heeft geen direct daglicht. Ik denk dat het afhankelijk is van hoe je het gebruikt, hoe storend dat is. Raampjes in de badkamer kunnen open naar een smalle patio, dit zorgt nog voor enig licht en lucht, maar stelt je ook bloot aan herrie van de andere appartementen. Beetje kiezen of delen dus. Verder een raam naar de liftschacht, ook wel bruikbaar voor evt koeling. Ohja, we konden geen schaar vinden in de keuken. Dit bij vertrek gemeld, denk dat er voor de volgende bezoeker wel eentje zal liggen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Andrea, 어린 커플, Roseto degli Abruzzi (TE), 이탈리아 I 19 Sep 2011

"Proprietari gentilissimi e disponibili. Grazie."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
nour, 나홀로 여행자, doha, 카나르 I 16 Sep 2011

"it doesnt have any light! and its theprice of staying at a hotel but without all the service!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 7
가격 4
6.3
Astrid, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 10 Sep 2011

"Het ontvangst door de eigenaar van het pand was aangenaam,hij had z,n eigen plattegrond van het centrum klaarliggen en je kon met vragen terecht! Appartement zelf is goed vertoeven en je bent met de bus/metro zo bij diverse bezienswaardigheden,dus locatie is prima,niet in het drukste gedeelte van Barcelona. Supermarkt en bakkertje op loopafstand. Minpuntje appartement,geen ramen of balkon,dus er kan niks open en zie je dus geen daglicht."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Lisa, 어린 커플, Freiburg, 독일 I 25 Aug 2011

"Sehr netter und zuvorkommender Vermieter - Danke Ramon ! Wir hatten einen tolle Woche in Barcelona."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Saint-Sever de Saintonge, 프랑스 I 15 Aug 2011

"Quartier calme, à proximité des transports, appartements conforme aux descriptions et tout équipé. Dés la réception à l'appartement, le propriétaire nous a fait changer pour un autre appartement afin de libérer celui-ci pour d'autres personnes qui n'avaient pas réservé. Nous nous sommes alors retrouvés dans un appartement certes plus grand, plus où le nettoyage n'avait pas été effectué !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
7.5
Emmanuel, 어린 커플, Vancouver, 캐나다 I 06 Jul 2011

"The apartment was cozy, well equipped, and centrally located to transit systems. Reading past reviews, we did not encounter any of the items mentioned; it may all been addressed. Since we had an extended stay, the washing machine came in handy, and the wi-fi availability greatly helped us communicate with family and friends. Access to the rooftop gave a commanding view of the city, and the bakery store (Catafal) just around the corner had the perfect "cafe con leche" and croissant to start off your day. The location was just ideal. If there were we would not really flag them as did not like but rather nice-to-have-had, instead. As previously mentioned we were on an extended stay and an english version of the washing machine manual would have been nice. Again, this is minor and was not an inconvenience."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다