개요

위치

후기 (54) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 54개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 8.7
편안함 7.9
가격 8.1
8.5

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Aalst, 벨기에 I 13 Jun 2012

"Uitstekende ligging. Airco. Straatlawaai. Oordoppen zijn een must!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Mauro, 어린 자녀가 있는 가족, Sorbolo (Pr), 이탈리아 I 19 May 2012

"The apartment's location is good. Besides it was tidy and in order, shining and with all the equipments that we need. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
alain, 다 큰 자녀가 있는 가족, Sotteville-lès-Rouen, 프랑스 I 30 Apr 2012

"La localisation par rapport au métro et au vieux Barcelone. Appartement spacieux et lumineux. Confortable. Le bruit la nuit, jusque vers 4 à 5h00 du matin. Musique, gens qui parlent fort, camions poubelle qui passent en pleine nuit. les gens qui jettent les bouteilles vides dans les contenaires à n'importe quelle heure du jour ou de la nuit. Aucune isolation contre les bruits extérieurs. Le remplacement des grandes fenêtres ( double vitrage) suffirait pour rendre cet appartement parfait. Je ne recommanderai pas cet appartement dans l'état actuel des choses."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 23 Apr 2012

"the neighbourhood was very nice! good restaurant at the corner. Supermarkets all around. Wifi. Small balcony. Bathroom. I didn't like the dishtowels in the kitchen, they were cleaned but still with dirty spots and they didn't smell fresh. the towels in the bathroom also, when they got wet they started to smell. It would be nice to have something in the shower where you can put the shampoo, showergel etc. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Esens, 독일 I 29 Oct 2011

"Der Zuschnitt der Wohnung war für uns 3 Erwachsene sehr passend. Zentrale Lage, ca. 5 Gehminuten zur nächsten Metro. Nette Eckkneipen, Minimarkt, Bäcker und Tabakladen in der Nachbarschaft. Bis auf Waschpulver und Schüsseltuch war alles gebrauchsfertig vorhanden. Treppenhausgeräusche für Langschläfer etwas störend - Straßengeräusche, na ja Großstadt eben."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Niels, 친구들 일행, Zeist, 네덜란드 I 30 Aug 2011

"Locatie, airconditioning, heerlijke douche, stevige matrassen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Johannes, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hoogezand, 네덜란드 I 12 Aug 2011

"de locatie, badkamer, airco weinig bergruimte voor meerdere personen, kwaliteit en lengte van de matrassen op de kleine slaapkamer"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Charlotte, 친구들 일행, Hardenberg, 네덜란드 I 30 Jul 2011

"Locatie, inrichting,wat al aanwezig was en instructies"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Enrica, 어린 자녀가 있는 가족, seattle, 미국 I 13 Jul 2011

"The location was very central and pleasant with a great bakery and cafe right on the corner. I recommend only that you get a bath mat for the bathroom and that each tenant be provided with new sponges in the kitchen for wiping the table."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
익명, 친구들 일행, Helsinki, 핀란드 I 29 Jun 2011

"Good location More mirrous, more sheet as we were not couples."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Michael, 성인 커플, St. Paul, MN, 미국 I 17 Jun 2011

"security"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Marjolein, 친구들 일행, Zandvoort, 네덜란드 I 12 Jun 2011

"De lokatie is echt super! Op een paar minuten loopafstand van twee metrohaltes. In de directe omgeving van het appartement zijn veel winkeltjes, barretjes en restaurants. Wij verbleven met z'n drieen in het appartement, dat was comfortabel. Verder was de keuken en de badkamer fijn in gebruik en was het heel prettig dat er een goede draadloze internetverbinding aanwezig is. Het appartement is naar mijn idee typisch Spaans. Dat wil zeggen dat het vrij weinig daglicht in de kamers komt (alleen in de woonkamer en in de "master bedroom"), de bedden zijn kort (1,90 meter) en het is vrij gehorig in het appartement. Wij hebben er een heerlijk verblijf gehad en het is een heel goede uitvalsbasis voor een city trip naar Barcelona!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다