개요

위치

후기 (46) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 46개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.0
편안함 8.7
가격 8.6
8.9

정렬 기준 :

jack, 성인 커플, krommenie, 네덜란드 I 02 Oct 2010

"좋은. 수건은 많이. 물과 간식을 함께 환영. 아파트 탑 이다입니다. 아파트에 따라 무거운 트래픽이입니다. 여기 내 귀찮게 해야 합니다. 하지만 그래, 당신은 도시에 머물"

"keurig verzorgd. ruim voldoende handdoeken. verwelkomt met water en een bruisende versnapering. Het appartement is top. Langs het appartement is druk verkeer. Hier heb je binnen wat last van. Maar ja, je verblijft ook in een stad"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Antonia, 성인 커플, Capelle a.d. IJssel, 네덜란드 I 28 Aug 2010

"아파트 문제 거리를가 저녁에 그것을 만드는 안전한 동네에 누워. 아파트 시설을 잘 갖춘 깨끗 했다. 부엌에서 감자에 대 한 팁: 우리 앞에 앉아서 늦은 밤은 열린 창으로 매우 시끄러운 날카로운 칼 좋을 것 이다. 우리는 신선한 공기를 필요 하 고 저녁에 뭔가 열고 싶어. 키 큰 사람들은 천장에 자에 대 한 지역 이며 매우 낮은 또한 샤워."

"Appartement lag in een veilige buurt,waardoor het s'avonds geen probleem was om over straat te gaan. Appartement was schoon en van alle gemakken voorzien. Tip voor in de keuken: een scherp aardappelmesje zou prettig zijn Wij zaten aan de voorkant en s'avonds laat was dat erg lawaaiig met het raam open. Wij hadden behoefte aan frisse lucht en wilden graag s'avonds iets open hebben staan. Voor lange mensen is het plafond in het slaapgedeelte erg laag en ook in het douchegedeelte."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Iris, 어린 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 25 Aug 2010

"위치, 공간 낮은 천장 매우 무더운 욕실 화장실에서 2 x 바퀴벌레, 위생 도시의 한가운데에 어려운 남아 있습니다."

"Ligging, ruimte Lage plafonds Zeer broeierige badkamer 2x kakkerlakken in badkamer, hygiene blijft lastig midden in stad."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 8
가격 7
7.3
Alessia, 어린 커플, Pescara, 이탈리아 I 24 Aug 2010

"좋은 위치, 좋은 직원, 좋은!"

"Posizione ottima, collegato benissimo, proprietario gentilissimo e disponibilissimo!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Aline, 친구들 일행, Houten, 네덜란드 I 15 Jun 2010

"나는 지난 주말이이 아파트에서 내 2 자매. 우리는 즐기고 있다! 나무와 함께 광장에 위치 탑 어디 라일락의 냄새 도착 즉시 당신이 휴식! 깔끔한, 대각선 지하철 역 주민과 몇 분 이내 슈퍼마켓 사이 중간 지구 도보. 가방 받는 즉시 해제 했다. App는 깨끗, 깔끔한, 그리고 세부 사항에 대 한 눈 이었다. 냉동 고와 냉장고에 정 맥의 병에 얼음 조각! 3 그리고 1 사람 때문에 만든 소파 침대의 사용. 잘 잤 다. 소파 침대 침구와 베개는 아파트에 존재. 마지막 청소 요금에 포함 되어 있습니다. 팁: 우리의 여행의 하이라이트 이었다 (크루즈 바르셀로나)에서 가이드와 함께 바르셀로나에서 자전거. 그리고 쇼핑 app. 이탈리아 아이스크림 시 술 소 보에서 토모 대각선 반대 약 타파스에서에서 5-10 분 도보. 빗자루 나 진공 청소기 존재 하지 않습니다. 그것은 수 있도록 관리자에 대 한 생각을 수 있습니다. 다음, 보십시오 빗자루 원하는, 중간 경우 아파트에 의해."

"Ik was afgelopen weekend met mijn 2 zusjes in dit appartement. We hebben heerlijk genoten!!! Top locatie aan een pleintje met bomen waar de geur van seringen je meteen bij aankomst een relaxt gevoel geven! Keurige wijk, midden tussen de locals, metrostation Diagonal en een supermarkt op paar minuutjes lopen. Koffers werden bij ontvangst naar boven getild. App was schoon, netjes, en met oog voor detail opgeleverd. Ijsblokjes in de diepvries en een fles cava in de koelkast! Omdat wij met z'n 3-en waren heeft 1 persoon gebruik gemaakt van de slaapbank. Prima geslapen. Beddengoed en extra kussen voor de slaapbank is aanwezig in het appartement. Eindschoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Tips: Fietsen door Barcelona met gids (bij Cruising Barcelona) was een hoogtepunt van onze citytrip. En winkel zit op 5-10 minuutjes lopen vanaf het app. Italiaanse ijssalon Tomo schuin tegenover app. Tapas bij Bo. Een bezem of stofzuiger is niet aanwezig. Wellicht een idee voor de beheerder om dit alsnog neer te zetten. Dan kunnen gasten desgewenst tussentijds even een bezem door het appartement halen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jeroen, 성인 커플, Alkmaar, 네덜란드 I 13 Jun 2010

"위치 및 완전 한 가구"

"Locatie en complete inrichting"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Utrecht, 네덜란드 I 25 May 2010

"주요 관광 명소, 슈퍼마켓, 몇 가지 좋은 (타파스) 동네에 지하철을 닫습니다. 라는 조금 너무 얇은; seilling 너무 낮은 비트 (나는 1.97 m)"

"Close to main tourist attractions, supermarket, few good (tapas)bars in neighbourhood and metro. matras was a bit too thin; seilling was bit too low (I am 1.97m)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Vasileios, 어린 커플, Volos, 그리스 I 10 May 2010

"장소는 완벽 한, 메트로 아파트 근처입니다. 24 시간 상점, 바와 레스토랑은 아파트에서 2 분. 그것은 항상 최고의 숙박!"

"The place is perfect, metro is near the apartment. 24h shop , bars and restaurants are 2 minutes from the apartment. It`s the best accomodation ever!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
manfred, 성인 커플, helmond - brandevoort, 네덜란드 I 30 Mar 2010

"깨끗 하 고 아주 깔끔한 모양 새, 빛, 쾌적 한 현대적인 분위기, 중앙 위치, 2 인용 온수 욕조, 냉장고, 언어 장벽에도 불구 하 고 매우 친절 한 정 맥의 병 아니 귀찮게 너무 많이, 정말 환영 합니다. 침대 했다 뭔가 하 고 있을 수 있습니다 했다 설명에 표시 하는 잔 지역에 천장 (보라) 1.75 cm 높이, 화장실은 또한 낮은 편이 (1.85 cm) 하지만 그는 단점이 없는 (보상 보다 더 적절 한 온수 욕조 2 사람)."

"schoon en erg netjes, lijkt wel nieuw, licht, prettige moderne sfeer, centrale ligging, twee-persoons bubbelbad, fles cava in koelkast, uitermate vriendelijke ontvangst ondanks taalbarriere, geen moeite te veel, echt welkom. bed had iets langer mogen zijn en er had bij de beschrijving aangegeven kunnen worden dat het plafond in het slaapgedeelte (vide) 1.75 cm hoog is, verder is de badkamer ook aan de lage kant (1.85 cm) maar dat heeft geen nadelen opgeleverd (twee-persoons bubbelbad compenseerde meer dan voldoende)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Silviya, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 11 Mar 2010

"아파트 helemal, 최고 마무리의 위치!"

"Locatie, afwerking van appartement helemal top!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다