개요

위치

후기 (18) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 18개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 9.2
편안함 8.8
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, , 프랑스 I 04 Oct 2016

"Nice stay 20 m away from Sagrada Familia"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heesch, 네덜란드 I 27 Sep 2016

"Dit appartement is een prima plek voor een verblijf in een heerlijke stad. Wij waren er met onze 3 jong-volwassen kinderen, met voor elk een eigen slaapkamer. Schoon en gezellig, goed uitgeruste keuken, prima bedden, airco, klein balkonnetje om even buiten te zitten. Badkamer is wat klein, gebruik met meerdere mensen vergt enige planning. Aan de straat een kleine supermarkt, bakker, ontbijtcafe en restaurantjes. De Sagrada Familia direct om de hoek is heel sfeervol, vooral s'avonds als je terugkomt uit de stad. Goed bereikbaar met de metro (150meter). In het verlengde van de straat een soort promenade met terrasjes en winkeltjes naar het prachtige hospital de la santa Creu i sant Pau (wandelingetje van 15 minuten, de moeite waard). De eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam, in- en uitchecken ging heel soepel. kortom: een aanrader."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
maria, 친구들 일행, , 프랑스 I 07 Sep 2015

"L'appartement est idéalement situé pour faire de nombreuses visites à pied dans Barcelone. accueil chaleureux et bonne disponibilité de la propriétaire. Adresse que je conseille"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
Alain, 다 큰 자녀가 있는 가족, villeurbanne, 프랑스 I 31 Jul 2015

"Appartement parfait pour un séjour en famille à Barcelone : confortable, très bien situé et grand pour accueillir une famille de 6 personnes avec 4 adolescents. Quartier animé la journée et plus calme le soir, mais des terrasses de café et des restaurants ouverts jusqu'à minuit, le métro au pied de l'immeuble. Appartement très calme qui donne sur une cour, appartement climatisé très appréciable pour un séjour en été. Nous ne pouvons que recommander cette location. Céline, Alain et leurs 4 enfants. Lyon, France. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Mi ran, 친구들 일행, 사천, 대한민국 I 05 Jul 2015

"여자 친구 4명이 아파트에 3박을 지냈습니다. 휴일인데도 가스 사용의 불편함으로 문의 했더니 당일 방문으로 해결에 노력해주신 관계자분들 덕에 편안히 잘 지냈습니다. 또한 한국인 직원이 있어서 언어의 불편함과 체크인의 문제도 잘 해결 되었네요. 다음 여행에도 또 가고픈 아파트에요. 다음에도 잘 부탁드릴꺼요~~^^"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Kees, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eersel, 네덜란드 I 01 Jul 2015

"De prijs kwaliteit in aanmerking genomen is het appartement gewoon goed. De ligging is uitstekend (dicht bij de metro). Als je met 7 volwassen mensen bent is het best lastig als er maar een toilet/douche is. Verder is het best gehoorig, geluiden WC en douche, ook van de buren. Twee handdoeken per person voor 4 dagen is ook matig. Verder is Barcelona een geweldige stad waar je niet uitgekeken komt."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Lucia, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 09 Jun 2015

"The appartement is beautiful, clean and perfectly located. You'll find everything you need to spend a great holiday in Barcelona. Laura, the owner, was extremely nice and kind. We could call her at any time and was constantly willing to help us. If you want a big apartment next to the beautiful Sagrada Familia and in a great neighborhood, chose this one. Gracias Laura ;)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, kuntzig, 프랑스 I 30 May 2015

"Chouette appartement bien placé par rapport au métro et juste à côté de la Sagrada Familia. Bruyant le matin !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Vania, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 캐나다 I 24 May 2015

"We are a family of 4 with 2 adult children. Having separate bedrooms was essential for our stay and this place was excellent. The location was right of the metro station and less than a block from Sagrada Familia. We were few stations away from Placa Catalunya and Passeig de Gracia and about 15 minutes from Las Ramblas. Two doors down from the apartment was a little grocery store and there were tons of restaurants and bars within a 2 -3 minute walk. The apartment was very clean and contained everything we needed. It was quiet and the beds were very comfortable. We would stay here again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, marseille, 프랑스 I 18 May 2015

"Nous avons passé un super séjour!!!! Le quartier est bien desservi par les transports, il y a des commerces,et, quand la Sagrada, est fermée , il est calme .Il y a de très bons restaurants.L'appartement est très bien, mais il y a 3 choses que nous voudrions vous signaler pour améliorer le confort : _ manque de rangements et de cintres pour les vêtements pour 5 personnes _les 2 lits d'1 place ont de très mauvais matelas (ressorts) pour des adultes ( poids ) Signaler peut-être dans l'annonce: uniquement pour des enfants. _il serait bien de placer des porte-manteaux dans la salle de bain pour suspendre les pyjamas pendant qu'on prend la douche. Nous reviendrons!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
익명, 친구들 일행, , 스페인 I 20 Apr 2015

"El apartamento está muy bien, limpio y equipado. Lo único que echamos en falta fueron detalles como jabón de manos, aceite y sal..., que hemos encontrado en otros apartamentos que hemos alquilado. La situación es fantástica, en la misma esquina de la Sagrada Familia, con metro directo a la estación de Santa."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hannah, 친구들 일행, Toronto, 캐나다 I 08 Mar 2015

"great building; nice, clean apartment; terrific proximity to the metro. The bed I slept in had an old, uncomfortable mattress and had terrible pillows which had a negative effect on my whole vacation. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.5

“Dear client, thank you for your valuable feedback. In fact, the mattresses were all replaced not long ago and we had other clients staying before your group that left great scoring on comfort. Nevertheless we understand that people have different ideas of what makes a bed comfortable. In any case the owner promised to check everything is in the right order. ”

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다