개요

위치

후기 (92) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 92개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.7
편안함 8.0
가격 8.2
8.6

정렬 기준 :

Kim, Cuijk, 네덜란드 I 30 Sep 2008

"매우 넓고, 꽤 멋지게 장식, 부엌, 뜨거운 물과 강한 제트 좋은 샤워 하지 슈퍼, 특히에서 오븐 청소 및 일부 그릇은 매우 더러운, 아무 토스터 (비록 설명에 따라), 아니 놀라운 연기, 소파도 냄새와 더러운 고 누르; 다행 우리 자 필요가 없습니다, 더블 베드에는 별로 좋은 매트리스; 수건은 매우 얇은 하 고 교체 해야 할 것 같아요, 너무 얇은 tv 했다 가난한 리셉션 (다행히 필요 하지) 아무 영수증 라디오, 샤워 드레인은 샤워 부드러운 제트, 그렇지 않으면 빈 이상 수를 최대 4 분 하 여 좋지 않다. (전화 확인) 화장실에서 트레이 run-down 모양과 더러운 놈 아. 소파 위의 포스터 밖에 절반 벗 나무 프레임을 건다. 많은 램프 하지 않았고 조명 대체 산책 비록 휴가에 들어가지 않는다. 작은 침실 창문 없음 및 이렇게 환기 및 계단에 사운드 측면에서 매우 좋은. 체크 인/아웃에서 아무것도 체크; 에 대 한 우리에 게 매우 편리 하다, 하지만 그로 인하여 또한 오븐 bv 더러운 등으로 긴 목록, 하지만이 대 한 미안 할 아주 쉬운 향상은 더 나은/더 그물에 "완료"에 대 한 모든 작은 것 들 있습니다. 설명 소리 그냥 무엇 보다 정말 더 고급 스러운. 더 우리 그래도 큰 재미가 있다! 난 여기 내 어머니 (자녀가 없는 가족)와 함께 했다"

"Lekker ruim, redelijk gezellig ingericht, goede keuken, goede douche met heet water en sterke straal Niet super schoongemaakt, met name de oven en sommig servies was erg vies, er was geen broodrooster (wel volgens beschrijving), het stonk er ongelofelijk naar rook, het bankstel stinkt ook en ziet er vies en vaal uit; blij dat we daar niet op hoefden te slapen, het 2p bed heeft niet echt een goed matras; te dun, de handdoeken zijn erg dun en denk ik wel aan vervanging toe, de tv had slechte ontvangst (gelukkig niet nodig gehad) de radio geen ontvangst, Het doucheputje loopt niet goed door waardoor je max 4 minuten kan douchen met een zachte straal, anders loopt de bak over. (getwijfeld om daarover te bellen) Het ladekastje op de badkamer ziet er aftands en smoezelig uit. Boven de bank hangt een houten frame met poster die er half afgebladderd is. Veel lampen deden het niet en ik ga niet op vakantie lampen lopen vervangen hoor. Het kleine slaapkamertje heeft geen raam en dus geen ventilatie en is erg gehorig wat betreft geluid in het trappenhuis. Bij check in/out werd niks gecontroleerd; voor ons op zich wel handig, maar daardoor was bv ook de oven zo vies enz Sorry voor de flinke opsomming, maar het zijn allemaal kleine dingen die wel vrij makkelijk voor verbetering vatbaar zijn om het net wat beter/ meer "af" te maken. De beschrijving klinkt allemaal net wat luxer dan het in werkelijkheid is. We hebben ons verder prima vermaakt hoor! Ik was hier met mijn moeder (familie zonder kinderen dus)"

 
체크인/아웃 6
청결 상태 6
편안함 6
가격 6
6.0
Frederica C., Rijswijk, 네덜란드 I 19 Sep 2008

"멋진 아파트,이 기후에서 좋은. 신선한 수건 사용할 수 많은, 모든 접시 비누, 치즈 슬라이서 (cheeseheads에 대 한 좋은 수!) 같은 완료. 좋은 정통 아파트. 아주 착용, 초라한 은행 소유자 그래서 친절 거기 그냥 깨끗 한 헝겊 그것을 구입 하 고 그것을 통해."

"koel appartement, wat prettig is in dit klimaat. veel schone handdoeken beschikbaar, alles compleet zoals afwasmiddel, kaasschaaf (wel prettig voor kaaskoppen!). leuk authentiek appartement. erg versleten armoedige bank, eigenaar was zo vriendelijk daar even een schone doek voor te kopen en overheen te leggen."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 6
7.0
Monique, Nijmegen, 네덜란드 I 28 Aug 2008

"샤워 및 부엌 쾌적 한, 또한 아파트의 레이아웃은 좋다. 아파트의 위치는 관광에 편리 하 게 비교 되었다. 냉장고 수 해 동 하 고 냉장고 구획 더 이상 필요한 닫힙니다. 또한, 또한 청소를 은행."

"De douche en de keuken waren prettig, ook de indeling van het appartement is goed. De ligging van het appartement was ten opzichte van de bezienswaardigheden gunstig. De koelkast moest nodig ontdooid worden en het vriesvak sloot niet meer. Verder is de bank ook aan een schoonmaak toe."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Mélina, Saint-Etienne, 프랑스 I 15 Aug 2008

"바르셀로나, 편안 하 고 깨끗 한에 있는 아주 잘. 그럼 그릇에 장착입니다. 그것은 에어컨 부족합니다. 우리는 밤에 열려 windows와 자 강요 했다 (팬 들 쓸모 없는, 그건 정말 너무 뜨거운). 거리는 매우 시끄러운 (오토바이, 구급차...) 우리는 따라서 문제가 자 고 했다."

"Très bien situé dans Barcelone, confortable et propre. Bien équipé en vaisselle. Il manque un système de climatisation. Nous avons été obligés de dormir avec les fenêtres ouvertes la nuit (les ventilateurs ne servaient à rien, il faisait vraiment trop chaud). Et la rue est très bruyante (motos, ambulances...) Nous avons donc eu du mal à dormir."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 6
가격 8
8.0
Annette, Den Helder, 네덜란드 I 29 Jul 2008

"넓고, 깨끗 한, 잘 갖추어진 부엌, 좋은 샤워, 중앙 3 지하철 역 근처 은행을 교체 해야 할 수 있습니다 또한, 모든 당신의 마음에 들어 했다. 직원 2 청동 및 1은 메달 eurogames 바르셀로나 2008에서 수영 대회 결과. 아름 다운 도시, 훌륭한 위치, 우리는 WayToStay 확실히 가족과 친구 들에 게 추천."

"ruim, schoon, goed uitgeruste keuken, lekkere douche, centraal gelegen met 3 metrostations in de buurt bank is misschien aan vervanging toe, verder was alles naar wens. prima verblijf gehad, wat heeft geresulteerd in 2 bronzen en 1 zilveren medaille bij het wedstrijdzwemmen tijdens de EuroGames Barcelona 2008. Prachtige stad, prima appartement, we zullen WayToStay zeker aanbevelen bij familie en vrienden."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
7.5
daniel, vignoux sous les aix, 프랑스 I 30 Jun 2008

"시티 센터 근처 도보 (사그라다, 센터, 계곡이...) 사이트의 대부분에 액세스할 수 있었습니다. 매우 친절 하 고 잘 개조 된 아파트 장착, améliorations (자동차 difficilement réalisable) 작은 불편 이라고 보다는 오히려 매우 친절 소유자: -화장실 욕실 (때 4 또는 6...) -3에 대 한 액세스 층 조금 가파른 계단 (이 문제가 되지 않습니다 당신이 모양, 하지만 당신이 알고 하는 경우)"

"proche centre ville ,nous avons pu accéder à la plupart des sites à pied (sagrada,centre,montjuic...) appartement rénové très agréable et bien équipé,propriétaire très sympa plutôt que améliorations(car difficilement réalisable) je dirais petits inconvénients: -wc dans la salle d'eau(quand vous êtes 4 ou 6 ...) -escalier d'accès au 3°étage un peu raide (ce n'est pas gênant si vous êtes en forme,mais il faut le savoir)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Thomas, Wevelgem, 벨기에 I 24 Jun 2008

"아주 좋은 아파트 바르셀로나에서 좋은 사는 이다. 좋은 편안 함, 그것은 우리가 필요한 모든 것을 포함. 정말 고마워요."

"Very nice apartment in a good neigbourhood from Barcelona. Good comfort, it contained everything we needed. Thank you very much."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Jan, Amsterdam, 네덜란드 I 16 Jun 2008

"집의 원래 스타일: 바닥/형식 및 '일반' 정의 부분에 관해서. 도시에 위치: 가장 명소/지역/공원/비치 등 dmv 거기를 방문할 수 있습니다 인근 하이킹 하 고 또한 지하철 역. 주거 거리에서 (일반 도시 거주자 사이 어디 로컬 레스토랑/상점 등은 좋은 우리가 발견. 매우 즐거운 스위퍼/버켓과 세제/비누/청소 등 물건... 종류의 아주 기본적인 것 들 주식 및 그에 있던 하는 것은 아주 좋은! 부엌 디자인 또한 아주 좋은. 소유자: 좋은 사람. 한마디로: 해야 합니다! (하지만 너무 거의 모든 거리...에 대 한) 매우 시끄러운 거리 무슨 모든 dagavond의 군중 후 침묵 아파트에서 생각 했다. 참고: 밤에 닫힌 문을 가진 잡음 (교통)에서 용납 하지 않는다 발코니 우리가 뭔가 더 넓은 생각을 예상 했다: 우리 수 있을; 너무 너무 했다. 팁: 일부 (기본) 정보 소재 아파트에. Bv 등. 도식 지도 지하철, 버스 정보 touristique (와 티켓에 할인 쿠폰), 사용자 설명 지하철, 중요 한 전화 (비상시: 경찰/구급차-차량 긴급 전화 bv)."

"Originele stijl van de woning: wat betreft vloeren/indeling en wat betreft onderdeel zijn van 'gewone' woningen. Ligging in de stad: meeste bezienswaardigheden/buurten/parken/strand etc. kunnen bezoeken dmv erheen wandelen en ook metrostations vlakbij. In woonstraat (tussen gewone stadsbewoners, waar lokale restaurantjes/winkels etc. zittten is juist goed vonden wij. Erg prettig dat er een veger/emmer en afwasmiddel/zeep/schoonmaakspul etc. was. Dat soort heel basale dingen waren dus voorradig en dat is erg fijn! Keukeninrichting verder erg goed ook. Eigenaar: aardige vent. Kortom: een aanrader!!! Straat erg lawaaiierig (maar dat geldt vrijwel voor alle straten...) Hadden gedacht in appartement wat stilte na drukte van hele dagavond te kunnen vinden. Let wel: met 's nachts deuren dicht geen last van (verkeers)herrie Balkon hadden we iets ruimer gedacht: verwachtten dat we er zouden kunnen zitten; was niet zo dus. Tip: wat (basis) informatiemateriaal in appartement leggen. Zoals bv. plattegrondje metro, info bus touristique (met kortingsbonnen in het ticket), gebruiksuitleg metro, belangrijke tel. nrs (in geval van nood: alarmnummerpolitie / ambulance bv)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다