개요

위치

후기 (44) 9.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 44개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 9.8
편안함 9.6
가격 9.5
9.7

정렬 기준 :

Ulrich , 어린 자녀가 있는 가족, Hohberg, 독일 I 13 Sep 2015

"Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Beste Ausstattung lässt kaum Wünsche offen. (Fehlende Weingläser werden angeschafft - Lucila ist dankbar für solche Hinweise) Wohnung in Nähe der Metrostation BADAL mit sehr guter Anbindung an alle Barca-Ziele. T10er - Karte macht mobil und das zu günstigen Preisen. Camp-Nou in 12 Min zu Fuß zu erreichen (Besuch lohnt sich!) Sauberes Haus mit Fahrstuhl (wie wohl die meisten) etwas hellhörig, war für uns aber kein Problem. Gerne wieder. Lucila als HOST ist sehr zuvorkommend und hilfsbereit. FAZIT: TIP TOP "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Pauline, 어린 자녀가 있는 가족, Leusden, 네덜란드 I 24 Aug 2015

"Heerlijk appartement! Goede bruikbare tips en informatie lag voor ons klaar. Eigenares is super behulpzaam. Bij volgend bezoek aan Barcelona zullen we hier zeker weer heen gaan."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tomares, Sevilla, 스페인 I 24 Aug 2015

"Mucho ruido nocturno en general por estar junto a una gran avenida y vecindario en particular. El piso pese a ser de co dirección antigua el inrerior está bien, aunque el segundo dormitorio sin ventana exterior. Es necesario mejorar el fregadero de la cocina. Faltaría también una mesita baja en el salón junto al sofá. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Sabrina, 어린 자녀가 있는 가족, varanges, 프랑스 I 21 Aug 2015

"Très bel appartement. Lucila accueille très bien et est très agréable. L'appartement est très propre et est très bien situé. Je recommande vivement cet appartement. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Dirk, 다 큰 자녀가 있는 가족, Geel, 벨기에 I 10 Aug 2015

"Erg soepel, stipt en vriendelijk onthaal. Ligging dicht bij metro in een rustige buurt (verademing na de drukte). Prima uitvalsbasis voor een citytrip."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Frans, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 07 Aug 2015

"Het appartement ziet er in werkelijkheid net zo mooi uit als op de site. Het is een prachtige locatie op de vierde verdieping van het complex. Vanaf het vliegveld is het appartement goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de straat is op loopafstand een metrostation. Ook zijn er in de straat verschillende goede winkels, waar onder een supermarkt, en gezellige restaurants. De verschillende Barcelonese bezienswaardigheden zijn met de metro ook goed bereikbaar. Toen wij aankwamen op het vliegveld werden wij gastvrij onthaald door Lucila, de manager van het appartement. Zij heeft ons ook naar het appartement gebracht. Gedurende ons verblijf konden wij ook met allerlei vragen bij haar terecht. Vooraf had zij ons al verschillende toeristische tips gegeven. Kortom: Lucila heeft onze vakantie onvergetelijk en voor herhaling vatbaar gemaakt!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sophia, 다 큰 자녀가 있는 가족, Stolwijk, 네덜란드 I 15 Jul 2015

"Heel vriendelijk ontvangst door gastvrouw Lucile! Mooi, schoon appartement, van alle gemakken voorzien, lift aanwezig. Niet op loopafstand Ramblas, maar met metro alles prima bereikbaar. Absolute aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Carmen, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 스페인 I 04 Jul 2015

"Un apartamento muy cómodo, bonito y muy bien ubicado. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Laura, 어린 자녀가 있는 가족, London, 영국 I 03 Jun 2015

"Our first foreign holiday as a family of 4 was made easy and comfortable by this great apartment and Lucila's friendly and helpful welcome. Beds were comfortable (including cot for the baby), good facilities, good location for food shops and metro and quiet, clean charming building. There is a lift but there are about 20 steps in the entrance hall before getting to it (a bit tricky with a buggy)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Delft, 네덜란드 I 02 Jun 2015

"A beautiful and clean apartment. Complete with all the stuff you might need for a pleasant stay. Our plane had a delay of 6 hours and late in the evening we still had a warm welcome by our host. A good place to stay in Barcelona and the Metro is nearby. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Oldenburg, 독일 I 21 May 2015

"Typisches Wohnhaus mitten in einem lebendigen Wohnviertel von B. gelegen, was natürlich auch Straßengeräusche mit sich bringt; sehr gute und schnelle Verkehrsverbindungen zu allen Zielen in B.- so war es ideal für uns! Die Wohnung war sehr gastfreundlich vorbereitet, alles war perfekt vorhanden, sehr gute Betten, viele Tipps für das Viertel Sants."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Willie, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zwolle, 네덜란드 I 11 May 2015

"Bij aankomst zijn we bijzonder vriendelijk ontvangen door Lucila. Ze gaf ook heel veel uitleg over bezienswaardigheden en vervoer. Het appartement was brandschoon en heeft alles wat je nodig hebt om heerlijk ontspannen te verblijven Kortom, oma, vriend en kleindochter hebben een fantastische week gehad, echt top!!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다