개요

위치

후기 (29) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 29개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 8.5
편안함 8.3
가격 8.2
8.6

정렬 기준 :

Sebastian, 어린 커플, Heidelberg, 독일 I 26 Sep 2011

"Sensationelle Dachterasse, toller Kontakt zum Vermieter (Büro gegenüber) mit hilfreichen Tipps, zentrale aber nicht allzu rummelige Lage; sehr wertvoll: Klimaanlage; Keine Aufhängung für den Duschkopf in Standhöhe;"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Elisabeth Jacoba Martine, 어린 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 24 Sep 2011

"alles was aanwezig, het was schoon en mooi. Prima verblijf! Zou zo weer zo'n appartementje boeken via way to stay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Line, 어린 자녀가 있는 가족, Hvidovre, 덴마크 I 21 Aug 2011

"Loved the terrace and the fact that both the air cons worked :) nice, clean bathroom, perfect for a couple with children. I couldn't get the toaster to work, and ended up using the electric grill. Though the apartment sleeps 4 I wouldn't recommend it for more than two grown ups, bringing children is ok but might get a little crowded."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 커플, Lappeenranta, 핀란드 I 19 Jul 2011

"The terrace was nice."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Martijn, 친구들 일행, Breda, 네덜란드 I 05 Jul 2011

"The terrace & the short distance to the subway. Sagrada Familia and Passeo de Gracia are in walking distance."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
jeroen, 어린 커플, Nieuwegein, 네덜란드 I 30 Jun 2011

"Geweldig appartement, terras is fantastisch met leuk uitzicht. Verbaasde me hoeveel ze in zo'n appartementje hebben gestopt. Vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en droger, strijkbout, zelfs een grill:0 10 minuutjes van de sagrada familia, metro en supermarkt in de buurt en een lift(weliswaar klein, maar toch). Ik kom zeker terug. Lastig roostertje waar je over kan vallen, verder alles geweldig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
marijke, 친구들 일행, amsterdam, 네덜란드 I 13 May 2011

"prima appartement met een heerlijk terras waar je 's avonds nog lekker van de zon kunt genieten. er was geen waterkoker, maar die werd de volgende dag bezorgd."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Marjory, 성인 커플, Assen, 네덜란드 I 04 May 2011

"De keukeninventaris voldoet niet. Te basic. Er waren bv. geen opscheplepels, broodmes, schalen. 2 Handdoeken p.p. en 1 theedoek voor 8 dagen ook wat schraal. Positief was het comfort van het ruime 2 persoonsbed, de badkamer en het fantastische terras met uitzicht. Echter, de vluchtweg bij brand is onduidelijk in dit kleinschalige appartementencomplex. Hoe zit het nu precies met dat afgeven van een paspoortcopy? Er zwerven inmiddels overal copieen en god mag weten wat daarmee gebeurt. Volgens mij in strijd met het Schengenaccoord en vooral fraudegevoelig. Identificatie accoord, maar dat kan ook door alleen je paspoort te tonen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Hilde, 어린 자녀가 있는 가족, vremde, 벨기에 I 16 Apr 2011

"alles wat proper, leuk terras, ingerichte keuken"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Norbert, 성인 커플, Bielefeld, 독일 I 25 Oct 2010

"Das Besondere an der Wohnung ist die Terrasse. Man hat einen schönen Blick auf den Tibidabo und im Herbst kann man auf der Terrasse von 11 Uhr bis abends Sonne in der Sonne liegen. In der Wohnung hat man alles, was man für einen Kurzurlaub braucht: Das Bett ist gut, etwas Geschirr ist da. Den kleinen Fahrstuhl für 2 Personen fanden wir nicht so schlimm. Er fährt zuverlässig. Das Bad ist sehr klein und es fehlt ein Geruchsverschluss beim Abfluss (es riecht!). Alles ist aber sauber. Wir würden die Wohnung eher nur für 2 Personen empfehlen. Einige Möbel sehen schon etwas mitgenommen aus, sie sind aber funktionsfähig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Martigny, 스위스 I 18 Sep 2010

"La gentillesse des personnes que nous avons contactées"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
marie-claire, 어린 자녀가 있는 가족, la madeleine, 프랑스 I 14 Sep 2010

"la terrasse, la clim, la propreté, le quartier l'ascenseur et l'odeur d'humidité ds salle de bains à l'arrivée juste pour trouver un défaut!!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다