개요

위치

후기 (85) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 85개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 8.8
가격 9.1
9.2

정렬 기준 :

José Ignacio, 어린 자녀가 있는 가족, Balcarce, 아르헨티나 I 27 Apr 2013

"Very nice attention. Puntually check in. Fast wi fi conection. Nothing. The apartment it´s great. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Magdalene, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wokingham, 영국 I 15 Apr 2013

"Very spacious, clean and cosy apartment which is conveniently located to get to Berlin sights by foot, bus or tube. Easy access to nearby shops. Very warm welcome by the owners. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ian, 어린 자녀가 있는 가족, London, 영국 I 04 Apr 2013

"The check in was easy, friendly and informative. The apartment is fantastic for a large group and is in a great location for public transport, or for walking to lots of the main sights. Good facilities (fantastic showers!!!) and very reasonably priced. Highly recommended."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
David, 다 큰 자녀가 있는 가족, swifterbant, 네덜란드 I 19 Mar 2013

"ontvangst, comfort voorzieningen etc enkele reisgenoten vonden de afstand tot S en U bahn wat ver. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eric, 친구들 일행, Ootmarsum, 네덜란드 I 25 Feb 2013

"Overheerlijke stortdouches, prima bedden, goede uitrusting, vriendelijke ontvangst. Slechts één tweezitsbankje. Nog een tweezitsbankje erbij in hoekopstelling is haalbaar. Dit .s.v.p. voorstellen aan eigenaar Oliver. Tip: Wij (vriendengroep van 6 personen) hebben een eenpersoonsbed naar het (vrij kleine) woongedeelte gesleept. Samen met een lading kussens, het tweezitsbankje en de schommelstoel uit de aangrenzende slaapkamer vormde dit een klein, maar knus zithoekje, met de beide tafeltjes omgetoverd tot één salontafel. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Evgeny, 친구들 일행, St-Petersburg, 러시아 연방 I 02 Feb 2013

"Great locaton in 7 minutes from metro station and with direct bus to Tegel airport. Hospitable apartmet holder Oliver meet us in the morning of arrival day and checked out in the evening. There are everything you need in the apartment! Thanks a lot for such a great stay in Berlin!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
RAY , 다 큰 자녀가 있는 가족, BRISBANE, 호주 I 31 Dec 2012

"Very Spacious Apartment Good for Public Tansport no microwave oven laundry access was inconvenient TV in bedrooms did not work main TV was not fully functional"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Corcelles-le-Jorat, 스위스 I 30 Oct 2012

"Un balai ou un aspirateur à disposition."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Martin, 어린 자녀가 있는 가족, Dongen, 네덜란드 I 20 Oct 2012

"Wij zijn een midweek geweest en hebben niets aan te merken op het appartement. Netjes en ruim. Alle voorzieningen aanwezig. Zeer centraal gelegen in Berlijn. Rijksdag, Unter den Linden, trein station op loopafstand. U-Bahn op kleine 10 minuten lopen. Winkels (bakker, apotheek, eten, etc.) straat uit en je bent er. Op de hoek zit een hele goede bistro (ook afhaal). Parkeerplaats voor de deur."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
tamira, 친구들 일행, julianadorp, 네덜란드 I 16 Oct 2012

"We werden geweldig ontvangen. 1 telefoontje op het hoofdstation naar de zoon vd eigenaars en hij stond ons op te wachten. Thee en koffie, wc papier gratis en stond klaar. Uitstekende aankomst dus. Bier en fris waren ook aanwezig in het appartement tegen een kleine vergoeding. Appartement is schoon en de badkamer luxe. Alles is schoon en netjes. Bij weggaan stond mevrouw met de borg al klaar in haar hand zonder het appartement te hebben doorlopen. Eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom een echte aanrader. Wij zaten er met 10 personen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Deventer, 네덜란드 I 09 Oct 2012

"Keurig appartement, niet eenvoudig te vinden. Voor 10 personen woonruimte wat krap en een tweezitsbank is misschien wat weinig, aan de andere kant we kwamen voor Berlijn en niet om op de bank te zitten dus prima"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 친구들 일행, Neuilly sur seine, 프랑스 I 18 Aug 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다