개요

위치

후기 (85) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 85개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 8.8
가격 9.1
9.2

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, manresa, 스페인 I 17 Aug 2012

"Amplitud, tv en habitaciones, lavavajillas... disponer de material de limpieza (escoba, fregona...)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jean, 친구들 일행, SIGNAC, 프랑스 I 21 Jun 2012

"tres calme excellent rapport qualite prix"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Ruinerwold, 네덜란드 I 15 Jun 2012

"Een prima appartement, de service van de eigenaars was ook uitstekend. Luxe badkamer, ruime slaapkamers en heerlijke douche! De entree ziet er erg armoedig uit, we dachten dat we voor een studentenflat stonden, maar een keer binnen bleek het allemaal alles behalve armoedig.De woonkamer was wel wat aan de kleine kant."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 비즈니스 출장팀, Duiven, 네덜란드 I 30 May 2012

"het was een mooi groot appartement voor 8 tot 10 personen. ruime keuken en mooie douche ruimtes. fijne bedden en mooie slaapkamers. ook dichtbij het centraal station, goed te lopen, kleine 10 min. goed te doen, daar hoef je niet speciaal de bus voor te nemen. de woonkamer was iets te klein vonden wij en jammer genoeg maar 1 tweezitsbank voor zoveel mensen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 14 May 2012

"Goede ontvangst, mooi en luxe appartement, goede prijs-kwaliteitverhouding. Aan het einde van ons bezoek vond de housekeeper opeens twee kapotte lampen op boven- en benedenverdieping. Hij liep er wel heel snel op af, terwijl niemand van ons iets wist van het breken hiervan (we zijn nou niet bepaald een groep die huisraad kapot maakt en daar plezier uit haalt). We vertrouwden dit niet helemaal, dat leverde een beetje een nare bijsmaak op."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.0
익명, 친구들 일행, Sint-Michielsgestel, 네덜란드 I 06 May 2012

"Prima en vriendelijke ontvangst door eigenaar. Goede ligging van het appartement. Basisboodschappen al aanwezig. Mogelijkheid om buiten te zitten was fijn. Bakker en supermarkt in de buurt. Gratis auto in de straat parkeren. Eigenlijk niet, maar: een gemakkelijke zit-hoek voor 10 personen zou wel fijn zijn, alhoewel Berlijn te leuk is, om in het appartement op de bank te gaan hangen :)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Rob, 친구들 일행, Weerselo, 네덜란드 I 24 Apr 2012

"Alles (op de "woonkamer"" na) was ruim opgezet. Grote slaapkamers (elk met een tv), 2 toiletten, 2 badkamers (1x 1 stortdouche, 1x 2 stortdouchen!), grote keuken (incl. vaatwasser). Alles erg schoon. Mogelijkheid tot gebruik boodschappen. Een echte aanrader! Geen woonkamer/gezellige zithoek"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Harmen, 어린 자녀가 있는 가족, Hengelo, 네덜란드 I 05 Mar 2012

"prima en rustig gelegen appartement, met prima bedden, douches. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar; gebruik van koffie, thee, wc-papier, handdoeken, bedlinnen en wifi inbegrepen! een extra zitbank zou prettig zijn"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Karin, 어린 자녀가 있는 가족, Enschede, 네덜란드 I 23 Jan 2012

"Alles was goed geregeld. Het appartment was mooi schoon, de bedden waren al opgemaakt, er werd zonder moeilijkheden een extra kinderbedje geregeld. Wat ook fijn was dat er basisdingetjes zoals toiletpapier, koffie/thee, theedoeken en handdoeken gewoon aanwezig waren. Het appartement is ruim en rustig gelegen. Zeker een aanrader! Het enige dat we een beetje hebben gemist is een 'zithoekje' met bankstel bij de tv."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
ernst, 어린 자녀가 있는 가족, Montrose, 영국 I 01 Dec 2011

ernst rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
m.j., 친구들 일행, midwoud, 네덜란드 I 20 Nov 2011

"de stilte. ondanks mijn onderstaande kritiek hebben we er het beste van gemaakt en het "geluk"gehad, dat twee mensen van het gezelschap maar 3 nachten aanwezig konden zijn. de te kleine ruimte in de woonkamer voor 10 personen. gelukkig waren wij maar met 6 maar we selecteerden expres een huis voor 10 personen om meer ruimte te hebben. nu konden we niet met zessen in de zithoek zitten, steeds aan tafel hangen word je op de duur vervelend van. Dat is ook de reden dat ik de prijs van het appartement te hoog vind."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.3
Berit, 친구들 일행, Bornem, 벨기에 I 01 Nov 2011

"Mooi, net appartement met voldoende plaats voor 10 personen. Er is wifi aanwezig. Er stond een voorraad water, cola, bier, wijn te koop. Kruiden, suiker, boter, thee en koffie waren te gebruiken en gratis. Wij hebben fietsen gehuurd, waardoor alles goed bereikbaar was. Info over de omgeving ontvangen van de eigenaar bij aankomst. Ideaal!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다