개요

위치

후기 (85) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 85개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 8.8
가격 9.1
9.2

정렬 기준 :

Bettina, Saffig, 독일 I 16 Sep 2011

"Der große Tisch im Küchenbereich war gemütlich und bequem. Die Räume hell und freundlich. Wir waren nur 6 Personen, wären wir mehr gewesen, wäre es mit den Sitzmöglichkeiten etwas knapp geworden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
eltjo, 다 큰 자녀가 있는 가족, stadskanaal, 네덜란드 I 13 Aug 2011

"alles was prima naar ons zin Af en toe was snachts wat gehorig tot soms wel tot een uur of één."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
muriel, 다 큰 자녀가 있는 가족, crolles, 프랑스 I 07 Aug 2011

"le confort des chambres, la gentillesse de l'accueil, pas de balai ou d'aspirateur pour donner un petit coup de propre durant le séjour"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Piergiorgio, 다 큰 자녀가 있는 가족, Cagliari, 이탈리아 I 16 Jul 2011

"Tutto"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Gilbert, 친구들 일행, Evionnaz, 스위스 I 23 Jun 2011

"Le fait de devoir traverser la chambre pour atteindre l'autre chambre. La toilette à côté de la cuisine."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Yvonne M, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 14 Jun 2011

"Ligging is goed goed bereikbaar. Alles aanwezig. Prima ontvangst. Dat er niet vermeldt is dat de vierde slaapkamer door de derde slaapkamer heen is. Met kinderen geen probleem met een ander stel lastiger."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Carla, 성인 커플, De Lutte, 네덜란드 I 08 May 2011

"Alles was prima voor elkaar, 'n zeer rustige omgeving, snel in 't centrum met openbaar vervoer, supermarkt & bakker om de hoek."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
michelle, 친구들 일행, cheltenham, 영국 I 12 Apr 2011

"the location was great and there was plenty of room for 10 of us."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sara, Oundle, 영국 I 06 Apr 2011

"Very central & easy access to public transport with local amenities such as supermarkets, bakery."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Erica, 친구들 일행, Naarden, 네덜란드 I 28 Mar 2011

"ruime slaapkamers, gezellige keuken met alles erop en eraan, een oven die het goed deed en natuurlijk de vaatwasser. fijn dat het zo rustig was, we hebben heerlijk geslapen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Audrey, 친구들 일행, Cork, 아일랜드 I 28 Feb 2011

"Central Location. Apt clean and well equipped. Mini bar - great value! Really enjoyed the stay - would recommend it."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Matthew, 친구들 일행, Birmingham, 영국 I 05 Dec 2010

"Apartment was furnished to a high standard and exceptionally clean. Owners really friendly and welcoming. Provision of linen and wifi capability was a real bonus. Pretty difficult to find, tucked away behind an apartment block. Need to be prepared to walk about 20mins to the train station or nearest bar, but this was fine for us. Maybe another sofa would be good considering it sleeps 10. These are only minor niggles, I would happily recommend this apartment. 9/10"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다