개요

위치

후기 (22) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 22개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 8.7
편안함 8.3
가격 8.5
8.7

정렬 기준 :

Karin, 비즈니스 출장맨, , 네덜란드 I 23 Sep 2016

"Perfect, schoon appartement (kelder). Aan rustige straat, maar wel erg gehorig wanneer iemand voorbij loopt. Veel eettentjes in de buurt (Turmstrasse), moet je wel van kebab houden ;)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 프랑스 I 16 Jun 2016

"quartier calme, un peu excentré (nous aurions apprécié de savoir que le bus pour Tegel passe près de l'arrêt Turmstr. ce qui nous aurait évité quelques frais de taxi - même si la course n'est pas très élevée) mais agréable. appartement confortable et bien tenu. Quelques crochets supplémentaires dans les salles de douche seraient bienvenus pour poser les affaires de toilettes et accrocher les serviettes. L'agencement de l'appartement tire profit de tout l'espace disponible. Belle rénovation ! Les escaliers pour accéder à l'appartement en sous sol sont un peu difficiles d'accès (notamment pour les personnes agées)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Jasna, 다 큰 자녀가 있는 가족, Santiago, 칠레 I 25 Mar 2016

"Excelente la estadía. Muy buena conectividad. Todo cerca. El departamento esta muy bien equipado. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Jeroen, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 14 Sep 2015

"Ruim appartement voor 5 personen (met 8 zou de keuken wel wat aan de kleine kant zijn), niet duur ook en vlakbij bus, metro, tram, etc. Gratis parkeren in de straat was ook handig :-) En dat het appartement grotendeels onder straatniveau ligt hield het in de week dat wij er waren (waarbij het de meeste dagen boven de 30 graden werd) toch nog uit te houden door op de juiste momenten bepaalde ramen dicht en juist anderen open te doen. Al met al een prima appartement"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, , 독일 I 02 Aug 2015

"Lage im Keller, daher schlechte Möglichkeit, die Fenster zu öffnen, da sie auf Fußhõhe zur Straße liegen."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 6
6.8

“Vielen Dank für Ihre Bewertung. Die Wohnung liegt im Souterrain und der Eigentümer hat mir bestätigt dass die Fenster ohne Probleme geöffnet werden können. Wenn Sie Fragen haben, können Sie immer das Apartment-Manager oder Waytostay kontaktieren. Wir wollen Sie noch einmal für die Bewertung danken und wünschen dass Sie Ihrer Aufenthalt in Berlin genossen haben. ”

Anita, 다 큰 자녀가 있는 가족, Harderwijk, 네덜란드 I 25 Dec 2014

"Het appartement ligt in een levendige buurt. Er zijn veel winkeltjes en eetgelegenheden in de directe omgeving. De Bandelstrasse zelf is rustig. Het appartement was schoon, de slaapkamers zijn erg ruim, de woonkamer daarentegen is klein. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.3
익명, 친구들 일행, Prato, 이탈리아 I 03 Jun 2014

"Ottimo appartamento spazioso e ben curato sopratutto ottimo prezzo"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, pornichet, 프랑스 I 11 May 2014

"The flat was comfortable, and the area was quiet and calm.Oliver was very nice. It is quite dark though since the rooms are below pavement level. We aso thought there was a washing machine but no. Dishwasher was very convenient ! A microwave would be useful.... It was our first stay in Berlin and we would probably choose a flat nearer Mitte next time. We had to take the bus, then metro to get to famous places. Very doable but a bit long everyday. Thanks for the stay, we loved the city !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

“The owner let us know that the washing machine is in another room in the apartment. Please know that you always can contact the apartment manager during your stay if you might have questions. We are happy that you enjoyed your stay. See you next time! ”

Michiel, 친구들 일행, Montfoort, 네덜란드 I 14 Apr 2014

"In de buurt was niet veel te beleven. Wel een grote supermarkt op +/- 300 meter lopen. In de nabijheid wel een bakkertje voor ontbijt. Veel met de taxi gereisd met 6 personen. Net zo duur als het ov maar veel gemakkelijker. Appartement was prima. Wat ruimer als verwacht en de huisbaas was vriendelijk. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Martine , 친구들 일행, Bunnik, 네덜란드 I 04 Apr 2014

"Het appartement is goed bevallen. Heerlijk rustige buurt. Ideaal dat er handdoeken, theedoeken e.d. Allemaal klaar liggen. Tips: iets meer ruimte voor boodschappen in de keuken zou handig zijn. En misschien de douchedeur nog wat beter afdekken. Voelt toch een beetje gek om in de gang te staan en hangt er een beetje vanaf met wie je bent of je je daar op je gemak bij voelt. Heerlijke douche overigens. We hadden een heerlijk weekend en zijn heel tevreden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lattrop, 네덜란드 I 30 Dec 2013

"Slaapkamers ruim, keuken/woonkamer klein. Benodigdheden in de keuken: mocht wat luxer"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Erik, 친구들 일행, Hoorn, 네덜란드 I 30 Jul 2013

"Vanaf begin tot einde liep flexibel. De gastheer legt alles keurig uit waar de belangrijkste dingen zijn. Bij hauptbahnhof haal je een 24,48,72 uurs ticket en je reist de hele stad door. Gratis parkeren voor de deur en metro, bus, supermarkt, apotheek etc op loopafstand. Met 10 minuten in het centrum. Appartement is een kelder erg ruim, schoon en een geweldig lekkere stortdouch. Wil je buiten zitten met mooi weer, dit kan maar is een binnenplein. Wij vonden het prima maar kan me voorstellen als je wat mist. Lekker een afwasmachine en een goede oven. Voor ons was dit een top locatie voor weinig geld. We vonden het jammer dat de kookspullen niet voldoende waren. Er was bijvoorbeeld niet eens een koekenpan en de messen waren bot. Voor pizza eten is dit appartement geschikt maar voor de rest heb je gewoon te weinig middelen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다