개요

위치

후기 (22) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 22개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 8.7
편안함 8.3
가격 8.5
8.7

정렬 기준 :

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Ruinerwold, 네덜란드 I 15 Jun 2012

"Het appartement was van binnen netjes, maar wel wat donker. Prima bedden en goed service van de eigenaars. Ruime slaapkamers. De entree ziet er erg armoedig en ook onherkenbaar uit. Je moet echt het huisnummer checken, anders denk je dat je voor een studentenflat staat. Binnen is het goed verzorgd. Minpuntje was het feit dat de eigenaar van 1 deur geen reservesleutel bleek te hebben en wij de sleuteldienst moesten betalen toen een van de kinderen hem dicht gooide. De woonruimte is wat klein, de douchedeur erg transparant, waardoor je weing privacy hebt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, DONOSTIA-SAN SEBASTIAN, 스페인 I 05 Oct 2011

"Los espacios eran amplios"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hendrie, 어린 자녀가 있는 가족, Heiloo, 네덜란드 I 02 Sep 2011

"Leuk appartement in een rustige omgeving. Bedden waren aan de erg harde kant. Is altijd og beter dan een slappe matras, maar zou wat beter kunnen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Annick, 어린 자녀가 있는 가족, Rive de Gier, 프랑스 I 02 Sep 2011

"Appartement en sous-sol, calme, propre et bien situé, non loin du centre et du Tiergarten (parcs, internet café, magasins). Décoration agréable. Possibilité de faire la lessive très appréciée, surtout avec de jeunes enfants. Intermédiaire efficace et sympathique."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.3
A.E.M., 친구들 일행, Neerkant, 네덜란드 I 28 Aug 2011

"Alles wat nodig is, was in het appartement aanwezig: linnengoed, wasmiddel, afwasgerei, keukenrol, toiletpapier, schoonmaakmiddel. De douche was uitstekend: warm water in orde, goede waterstraal. Slaapkamers ruim van formaat, dat is met 3 stellen volwassenen erg prettig. Goede ontvangst bij aankomst, aardige eigenaar Persoonlijk vond ik de bedden te hard: erg dunne matrassen. De anderen van de groep hebben hiervan geen last ondervonden. Jammer vonden wij het dat bij de beschrijving van het appartement er geen melding van is gemaakt dat het appartement zich bevindt in een souterrain. Tijdens ons verblijf was het namelijk erg warm weer met temperaturen van 24 tot 32 graden; ventillatie van de ruimtes, uitgezonderd de slaapkamers, liet te wensen over."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Edinburgh, 영국 I 18 Aug 2011

"Very comfortable. Close to u-bahn, nice area. Apartment kept cool - we had 25-30 degrees weather. Room configuration good for families with children - two of the bedrooms are connected. Oliver was very helpful and accommodating. He told us where the nearest supermarket (Edeka) was - only 10 minutes walk - very good for food shopping. Would stay here again. It would have been good to have had two toilets - we were six people. It would have been good to have a larger brush for keeping the floor clean."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
FRANCISCO, 성인 커플, Rivas Vaciamadrid (Madrid), 스페인 I 28 Jun 2011

"está muy bien comunicado, y es confortable, está cuidado Solo tiene un baño con WC, y esto resulta insuficiente, ya que el apartamento es grande con capacidad para 8 personas aprox. No tiene microondas y si que viene como equipamiento . No tiene cepillo para barrer, ni fregona y si estás varios días 6 personas y además llueve, se necesita barrer. y fregar el suelo si te cae algo."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
Rita, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hoogland, 네덜란드 I 08 May 2011

"Rustige buurt, appartement van alle gemakken voorzien. Jammer dat er geen internetverbinding was."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Marta, 다 큰 자녀가 있는 가족, Campdevànol, 스페인 I 07 Mar 2011

"El apartamento es amplio, bien comunicado en bus y metro con el centro de la ciudad.Estaba dotado de las comodidades necesarias. Las facilidades del check-in / out son excelentes y la persona que nos recibio muy agradable. Faltaria un water. La propaganda es engañosa ya que dice que hay 2 bathrooms y solamente hay una ducha y un baño completo. Tampoco hay microondas (también lo decía )."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Marnix, 어린 자녀가 있는 가족, Dronten, 네덜란드 I 22 Feb 2011

"Erg relaxed allemaal. Aardig contactpersoon. Vlotte afhandeling. Geen moeilijk gedoe, daar houden we wel van. Jullie advertentie was niet correct overigens. Slechts 1 toilet/badkamer (wel een aparte douche ruimte) en daar hadden we niet op gerekend. Er was geen internet zoals beloofd, dat gaf zakelijk een probleem. Het stond wel bij de advertentie en was, samen met een 2e toilet/badkamer, een belangrijke voorwaarde."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다