개요

위치

후기 (21) 9.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 21개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 9.8
편안함 9.8
가격 9.6
9.8

정렬 기준 :

익명, 어린 자녀가 있는 가족, Recklinghausen, 독일 I 28 Nov 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
FRANCESCA, 어린 자녀가 있는 가족, Torino, 이탈리아 I 08 Jun 2016

"Bellissima casa, Franck molto gentile,speriamo di tornare! La zona è adatta a famiglie con bambini. Grazie Francesca"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, AMSTERDAM, 네덜란드 I 29 Dec 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Lexington, 미국 I 10 Dec 2015

"We had a delightful stay at Frank's Apartment in Berlin. The apartment is spacious, especially for just the two of us, comfortable and extremely well-equipped. It is in a lively Berlin neighborhood and very convenient to public transportation. We have no hesitation in recommending this apartment to others."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Ineke, 친구들 일행, Broekhuizenvorst, 네덜란드 I 09 Nov 2015

"Een heerlijk appartement in Prenzlauerberg, om de hoek van Helmholtzplatz. Gemakkelijk bereikbaar vanaf vliegveld Schönefeld. Supermarkt heel dichtbij, alsook leuke winkeltjes en cafeetjes/ restaurants en Mauerpark met op zondag de beroemde Flohmarkt. Frank, de sympathieke eigenaar is je buurman. Alleen, je hebt hem helemaal niet nodig, van alles is ruimschoots aanwezig. Met aandacht verzorgde atmosfeer. Fijn om een weekje te "wonen". "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 독일 I 25 Oct 2015

"Das Apartment ist unbedingt weiterzuempfehlen. Der Vermieter kümmert sich sofort, falls man eine Frage hat. Es gibt genug Platz für 4 Personen, ist sehr geschmackvoll eingerichtet, Internet+TV+X-Box funktionieren perfekt, die Nachbarschaft und die Lage sind sehr ruhig, das Quartier ist ruhig und inspirierend mit vielen kleinen Lokalen und Läden. Und außerdem gibt es einen Aufzug!! Wir gehen bestimmt noch einmal dorthin!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, , 독일 I 15 Sep 2015

"Tolle zentrale Ferienwohnung, einfach super!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Peter, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 12 Jun 2015

"Mooi en ruim apartement, vriendelijke ontvangst. Rustige omgeving met veel terrasjes en restaurantjes. Gezellige buurt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Lorijn, 어린 커플, Den haag, 네덜란드 I 05 Jan 2015

"Fantastisch appartement met alles erop en eraan. Ruime badkamer, zeer grote slaapkamer, fijn bed, woonkamer en aparte keuken en ruime hal. Genoeg leuke ontbijt en lunchtentjes op 2-5 min lopen (liebling, suecidal sue) en voor drankjes Wohnzimmer om de hoek. Metro is wel stukje lopen. Zelfs thee en koffie in het huisje stond klaar. Vriendelijk ontvangst waarbij eigenaar huisje al lekker warm had gestookt ( heerlijk) en eigenaar regelde zelfs goedkope visitor-parkeerkaart voor ons ( €13 voor 3 dagen ipv 75€) Helemaal top en een aanrader voor iedereen! ( ps ook een lift aanwezig)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Thank you for your kind review Lorijn! We are happy that you had such a good stay! ”

Anita, 친구들 일행, Santa Monica, 미국 I 23 Aug 2014

"The apartment is a pleasure in every way. Upon arrival it was immaculately clean and well stocked with clean towels, paper towel, body soap, shampoo, coffee, etc. The decor is pleasant and the space amazing. So comfortable and visually pleasing, my friend and I felt at home right away. The neighborhood is filled with cute shops and many excellent restaurants. A fantastic find!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Liesbeth, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 02 Aug 2014

"We had a great time! The apartment is wonderfull and so is Prenzlauerberg!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Florence, 미국 I 24 Jul 2014

"Nice, big, comfortable apartment in vibrant neighborhood. Manager was very professional and responsive to our requests--for example, we asked for a fan because it was very hot, and he got one for us (it was still hot, but not so bad). The only slight drawback was that the internet was not that reliable, but it may have been a one-time probem. Recommended. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다