개요

위치

후기 (31) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 31개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.9
편안함 8.8
가격 8.7
8.8

정렬 기준 :

Adolf, 친구들 일행, Opheusden, 네덜란드 I 16 Sep 2013

"Perfect! Dicht bij U-Bahn en het appartement is ruim opgezet! Aan niets ontbrak het wat ons betreft! Parkeren kan kosteloos op 2 a 3 minuten loopafstand. Jammer van de extra kosten bij late check-in / out."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
Ralph, 비즈니스 출장팀, London, 영국 I 01 Sep 2013

"Apartment generally fine. A delay till your rep arrived. Bedrooms needed a table. No microwave. No spare bedding The 'bedroom' off front entrance could only be described as a corridor room ! We needed four bedrooms. Kitchen sink tap needed tightening. We liked the coffee machine. Not enough comfortable seating in Kitchen/Diner See review to loeft. Flat generally OK. spacious."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.5
Anne marie, 친구들 일행, toulouse, 프랑스 I 26 Jun 2013

"Appartement calme propre et spacieux proximité des tansports Wi fi serait le bien venu une étagère dans la salle de bains serait plus pratique"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rijkevorsel, 벨기에 I 05 Jun 2013

"- Ruim appartement - 's Nachts geen last van geluidshinder - Dicht bij de metro - Dicht bij 2 supermarkten - Mogelijkheid tot gratis parkeren in de omgeving - Op het moment dat wij er waren was de wifi nog niet in orde. Al is dit geen grote ramp - De elektrische rolluik aan de voordeur was stuk zodat het 's morgens licht was in de kamer - Eén slaapkamer was voorzien van glazen deuren. Deze houden minder het licht tegen, en het geluid van eventuele medereizigers die nog in de woonkamer zitten"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

“Fijn dat het appartment jullie is bevallen! De eigenaar heeft ons laten weten dat als er iets stuk is in het appartement dat jullie contact met hem kunnen opnemen zodat hij dit in orde kan maken. Binnenkort is er ook internet in het appartement. Bedankt voor je feedback!”

익명, 성인 커플, Enter, 네덜란드 I 07 May 2013

"We waren verrast over de ruimte, bereikbaarheid van het appartement en hebben ons prima vermaakt. Vanuit het appartement is Berlijn per fiets, maar vast ook per u-baan, prima te verkennen. Een echte aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ferdinand, 친구들 일행, Arnhem, 네덜란드 I 04 May 2013

"Even bellen van te voren en je wordt prima ontvangen. Het appartement ligt in een leuke beurt met een grote super op 400 meter en met diverse restaurants op 500 meter. Ook de Metro ligt dichtbij op 400 meter. Het appartement is groot en schoon met goede bedden. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, snellegem, 벨기에 I 07 Apr 2013

"veel ruimte heel net goed voorzien van gerief welkomstgeschenkjes goede ligging extra dekens nodig extra handdoeken"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Michaela, 어린 자녀가 있는 가족, Lohne, 독일 I 25 Mar 2013

"Eines der Badezimmer ist ohne Heizung. War doch recht frisch..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, amsterdam, 네덜란드 I 21 Feb 2013

"Lekker central, groot appartement, genoeg privacy."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marieke, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 18 Dec 2012

"Prima ontvangst, groot appartement, U-baan op korte afstand"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 10
8.8
Ellen, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 12 Dec 2012

"Clean and spacious atmosphere with comfortable beds, good heating and bathroom facilities & a nice large table in the kitchen/living area for group gatherings. Excellent sound insulation in all the rooms too. The entrance to the apartment isn't marked so instructions should be given to arriving guests about how to find it (there are several front doors in this building). We were given 2 sets of keys, but even more would be handy for large groups. Further the front door lock was sticky & difficult to open with either set of keys-- it took a good deal of jiggling to get the key to turn & open the door properly-- not pleasant in blizzard conditions!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, COUERON, 프랑스 I 01 Nov 2012

"Appartement très agréable et bien agencé. Appartement calme et très bien placé pour visiter Berlin. Appartement très propre. Le plus : des bières offertes à notre arrivée, produit vaiselle et produits d'entretien fournis, bref rien à dire c'était parfait ! Des étagères dans les salles de bains pour pouvoir poser les affaires de toilettes seraient les bienvenues."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다