개요

위치

후기 (13) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 13개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.5
편안함 8.2
가격 8.3
8.5

정렬 기준 :

Valentin, 어린 자녀가 있는 가족, , 영국 I 17 Oct 2016

"Generally good. A bit noisy neigbourhood and some noice from the appartment above."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Geert, 친구들 일행, Tilburg, 네덜란드 I 21 Aug 2016

"Prima appartement in complex met lift, receptie en parkeergarage (tegen betaling). Wij waren enthousiast over de ligging in Kreuzberg en de snelle ov verbinding via de M29. Je moet natuurlijk wel van de ongepolijste sfeer in de wijk houden. In het park wordt behoorlijk gedeald."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, nyc, 미국 I 11 Jun 2016

"noisy pot smoking beer drinking hooligans congregated in groups of 3-10 almost nicely & @ times for a long while @ the main entrance was threatening & unpleasant."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.5
Bob, 친구들 일행, Loenen, 네덜란드 I 29 Aug 2015

"Prima appartement in een kleurrijke wijk. Beetje lawaaierig als je aan de voorkant slaapt. Het was warm dus de ramen waren ver open. De gordijnen sluiten is dan heel lastig. Dit als verbeterpunt. Verder alles prima."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, , 스페인 I 06 Aug 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.5
익명, 친구들 일행, Hamburg, 독일 I 07 Jul 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Iain, 친구들 일행, , 영국 I 23 Jun 2015

"Lovely apartment, great location and helpful staff"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eline, 성인 커플, Enschede, 네덜란드 I 15 Jun 2015

"Het appartement zag er goed uit, schoon en ook na sluitingstijd van de receptie was het goed in te checken en op het allerlaatste moment nog een parkeerplaats te regelen. Minpunt is de ventilatie van het appartement, het was erg benauwd, met name in de badkamer. Ook is het wel meer dan tien minuten lopen naar het dichtstbijzijnde u-bahnstation. In de omgeving van het betreffende u-bahnstation lopen (vooral laat in de avond) verschillende mensen die mogelijk wat intimiderend over kunnen komen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 09 May 2015

"Jammer dat tussendoor niet even afval verwijderd word en schone handdoeken. Verder prima appartement, schoon en veilig. De buurt is wat minder, in een parkje vlakbij veel tuig , onveilig.Goed bereikbaar met U baan, stukje verderop veel lekkere en leuke en goedkope eettentjes"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Martin, 친구들 일행, , 독일 I 04 May 2015

"Sehr nettes und hübsches Personal vor Ort. Das Zimmer ist absolut in Ordnung. Wenn man zu 4. wohnt könnte das Bad einen Abzug vertragen. Wir waren jedenfalls sehr zufrieden. Tiefgarage ist im Haus , also ist das Auto auch gut abgestellt. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Itxaso , 다 큰 자녀가 있는 가족, portugalete, 스페인 I 09 Apr 2015

"El apartamento fenomenal ,limpio y comodo . La zona un poco alejada pero bien comunicada con el bus 29 y el metro"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
John, 성인 커플, Manchester, 영국 I 11 Jan 2015

"We have stayed here before and will do so again - we love the apartment. Unfortunately, however, owing to poor management the apartment block's boiler ran out of fuel oil resulting in no heating or hot water from about 9 o'clock one evening until mid-day the following day. I fail to understand how that could have been allowed to happen in what is in other respects a very well managed apartment block."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다