개요

위치

후기 (57) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 57개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.2
편안함 9.0
가격 8.8
9.1

정렬 기준 :

, 다 큰 자녀가 있는 가족, Groningen, 네덜란드 I 06 Jun 2018

"Mooi appartement, lekker ruim. Ik vond het zelfs ruimer dan de foto's doen vermoeden. Fijn ook om 3 slaapkamers te hebben als je met in ons geval 5 mensen bent. Voor deze prijs kom je dat niet veel tegen. De ligging is perfect. Relaxte buurt met alles wat je nodig hebt (winkels, restaurants, bars). Hoewel het er dus best levendig is is het op de een of andere manier toch een rustige buurt. Het was zo'n 26 graden toen wij er waren in mei. Dus overal wel een terrasje in de buurt waar je even wat kan drinken of eten. In het appartement bleef het lekker koel door de rolluiken voor de ramen die je dicht kan doen als je de stad in gaat. Vlakbij het appartement stap je zo op de Metro, Tram of S-Bahn. Openbaar vervoer is sowieso goed geregeld in Berlijn. Wij kwamen aan in Berlijn per trein. Vanaf Hauptbahnhof heb je een rechtstreekse verbinding per Tram. Paar minuutjes lopen en je bent er al. Check-in was ook prima geregeld. Vriendelijke appartementmanager. Wij hebben eigenlijk nergens wat op aan te merken. Ik zou dit appartement zeker aanbevelen! Berlijn is ook een fijne stad trouwens. Ik kom graag nog eens terug!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Hartelijk dank voor het achterlaten van een review, dit wordt zeer gewaardeerd door ons. We zijn blij dat u van uw verblijf in Berlijn heeft genoten en wij hopen in de toekomst weer een boeking van u te mogen ontvangen! Hartelijk, uw Wayotostay - klantenservice”

, 친구들 일행, , 아일랜드 I 22 May 2018

"Fantastic location, loads of restaurants and bars close by. Amazing bathroom. one room has a bed in the mezzanine but you can easily move it to the ground floor. Check in and Check out was very flexible. Would highly recommend"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

“Thank you for leaving a review we really appreciate it. We are glad you enjoyed your stay in Berlin and hope to see you again soon! Best regards, your Waytostay – Service team”

, 친구들 일행, , I 12 Apr 2018

"Apartamento cómodo, espacio suficiente para 6 personas, no tiene demasiada decoración, pero es agradable. Ubicado en una zona tranquila, el transporte público muy cerca para recorrer toda la ciudad. El trato con Marcus muy cordial. Ánimo y seguir así... Un saludo"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 미국 I 24 Sep 2017

"Apartment was in a great neighborhood, was clean, and had all the amenities described. Agent was prompt and helpful. Good communication. We'd definitely stay here again!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 친구들 일행, , 독일 I 21 Jun 2017

"Wir waren mit 6 Leuten in der Wohnung und haben uns sehr wohl gefühlt. Prima war auch, dass alles fußläufig zu erreichen ist(Bars, Restaurants, Supermarkt, S-Bahn, Straßenbahn)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
, 친구들 일행, Milano, 이탈리아 I 06 Jun 2017

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.8
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Aachen, 독일 I 08 Mar 2016

"아주 좋은 거리에 있는 아름 다운 아파트. 베를린에서 최고의 빵집 맞은편 대각선. 좋은 작은 상점, 카페, 레스토랑 럼 밖에. 주요 역 (전차)-문화 양조장 근처에 아주 좋은 직접 연결. 6-7 명에 대 한 완벽 한입니다. "

"Schöne Wohnung in sehr schöner Strasse. Schräg gegenüber dem besten Bäcker Berlins. Schöne kleine Geschäfte, Cafes , Restaurants aussenrum. Sehr gute direkte Anbindung an den Hauptbahnhof ( Tram) - Kulturbrauerei ganz in der Nähe. perfekt für 6 -7 Personen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
, 어린 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 27 Feb 2016

"많은 식당의 활기찬 지구에 아주 좋은 아파트. 또한 많은 기이한 상점. 도보 거리 내에서 대 중 교통입니다. 무료 전용 구내 주차장 자동차 xca입니다. 도보 10 분 거리입니다."

"Heel leuk appartement in een gezellige wijk met veel eettentjes. Ook veel aparte winkeltjes. Openbaar vervoer op loopafstand. Auto gratis te parkeren op xca. 10 minuten loopafstand."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
, 비즈니스 출장팀, Nürnberg, 독일 I 03 Nov 2015

"아주 좋은 위치에 아주 좋은 간단한 아파트. 그것은 몇 가지 더 많은 옷걸이 객실 수 하 고 옷에 대 한 몇 가지 여분의 저장 공간 너무 잘 될 것 이다. 그렇지 않으면 모든 매우 실질적으로, 우리 사랑 다시와 서."

"Sehr Schönes schlichtes Apartment in sehr guter Lage. Es könnten ein paar mehr Kleiderbügel in den Zimmern sein und etwas mehr Aufbewahrungsmöglichkeiten für Kleidung wären auch gut. Ansonsten alles sehr praktisch, wir kommen gerne wieder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
, 친구들 일행, Bochum, 독일 I 26 Oct 2015

"아파트는 매우 크고 밝은 그리고 모든 정말 무엇이 있기 때문에. 우리는 Anja에 의해 온난 하 게 인사를 했다 하 고 또한 환경에 대 한 정보를 받았다. 아파트 단지 완벽 한 빈티지 상점에 의해 포위, 레스토랑, 카페 및 또한 전차는 매우 가까운 이며 그것은 도시에 빨리. 아파트와 프렌츠라우어베르크의 좋습니다 수 있습니다. "

"Das Apartment ist sehr groß und hell und es ist wirklich alles da was man braucht. Wir wurden von Anja sehr herzlich begrüßt und bekamen auch Infos zur Umgebung. Das Apartment liegt einfach perfekt, umgeben von Vintage Läden, Restaurants, Cafés und auch die Straßenbahn ist sehr nah und man ist schnell in der Stadt. Wir können die Wohnung und das Quartier Prenzlauer Berg sehr empfehlen!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
, 친구들 일행, papendrecht, 네덜란드 I 19 Oct 2015

"아파트의 위치는 많은 레스토랑으로 좋은 동네에서 슈퍼,입니다. 우리는 매일 아침 조식 레스토랑 중 한 곳에 거 야 그냥 주위는 아파트에서 정말 아주 맛 있는 했다. 매우 신속 하 고 쉽게 트램 시내 중심에 있습니다. 우리는 매우 그룹으로 여자 친구와 아름 다운 베를린에서 많이 본. "

"De ligging van het appartement is super, in een leuke wijk met veel restaurants.En wij zijn elke ochtend in een van de restaurantjes gaan ontbijten liggen om de hoek van het appartement was echt heel lekker. Met de tram kan je heel snel en makkelijk naar het centrum. Wij hebben als vriendinnen groep het ontzettend naar onze zin gehad en veel gezien in het mooie Berlijn. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
, 어린 자녀가 있는 가족, , 영국 I 15 Sep 2015

"18 개월 미만 두 아기와 함께 여행 하 고 아파트는 완벽 했다. 위치와 넓은 아파트 사랑. 최소한의 장식 우리에 게 적합합니다. 부엌은 우리의 요구에 적합. "

"Travelled with two babies under 18 months and the apartment was perfect. Loved the location and the spacious apartment. The minimal decor suited us. The kitchen was adequate for our needs. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다