개요

위치

후기 (51) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 51개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.2
편안함 9.0
가격 8.7
9.1

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, Beerse, 벨기에 I 12 Sep 2014

"super lokatie"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
José, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 02 Jun 2014

"Mooi appartement, precies zoals op de foto. De buurt is geweldig en er is overal wel een leuke eetgelegenheid of een leuk cafee. Dicht bij de U en ook S bahn. Echt een aanbeveling. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Martina, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bruehl, 독일 I 20 May 2014

"Die Übergabe war sehr freundlich, die Lage und die Nachbarschaft super. Die Wohnung könnte etwas gründlicher gereinigt werden, z.B. Küchenfliesen an der Wand, Küchenschränke innen. Der Wohnung fehlen große Spiegel in den Schlafzimmern und Kleiderbügel. Super schönes Badezimmer."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Ruud , 다 큰 자녀가 있는 가족, Oosterwolde, 네덜란드 I 30 Apr 2014

"Prima Appartement leuk ingericht met prima bedden en badkamer in een leuke en levendige omgeving. In de directe omgeving zijn diverse verschillende restaurants en cafés als mede leuke kleine winkeltjes. Kortom een prima locatie op een top plek de loop afstand naar de metro is maximaal 10 minuten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zwolle, 네덜란드 I 06 Apr 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Pasquale, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bologna, 이탈리아 I 28 Dec 2013

"Tutto perfetto, Un'unica appunto sul pareggio in strada, piuttosto caro, 15€ al giorno, oppure fuori dalla città gratis e senza nessuna forma di vigilanza... "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oudewater, 네덜란드 I 08 Oct 2013

"Ruimte De wijk, gezellig en prima restaurantjes in de buurt Sanitair Geen deurslot badkamer Een bed was vies Ramen konden niet open blijven s nachts, doordat het begane grond is Tip: geef informatie over het openbaar vervoer op de website:; als je voor het eerst in Berlijn aankomt op het hoifdstation of vliegveld is het erg lastig uitzoeken hoe je moet reizen. Naar het apoartement. Welke trein vanaf welk spoor etc. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3

“Bedankt voor je feedback. We hebben je suggestie over een slot op de badkamerdeur en je opmerking over het bed doorgegeven aan de eigenaar. Informatie over het openbaar vervoer in Berlijn vind je hier: http://www.waytostay.com/nl/stadsgids-berlijn/. En je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Tot een volgende keer!”

익명, 비즈니스 출장팀, Rijssen, 네덜란드 I 16 Sep 2013

"Een heerlijk ruim appartement op een mooie centrale plek. Het is echt heel luxe afgewerkt, goede bedden, tv, geluidsinstallatie en alles wat je nodig hebt in de keuken (zelfs trip trap stoelen!). Enige nadeel was dat de (schuif)deur van de badkamer niet op slot kan, dus met een groep zakelijke reizigers (mannen en vrouwen) toch een beetje ongemakkelijk. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Bedankt voor deze geweldige review! Zoals je in de bovenstaande review kunt lezen, hebben we de suggestie over een slot op de badkamerdeur inmiddels doorgegeven aan de eigenaar. Goed om te lezen dat het appartement zo uitstekend is bevallen. ”

Bas, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zaltbommel, 네덜란드 I 09 Sep 2013

"The vicinity to Kollwitz-Platz, the space and how the appartment was totally clean. There were two minor details which could be improved. The first is the 'hard' light from the lamp in the living room. It is a beautiful lamp but a bit more sphereful would be nice. The second suggestion is to replace the couches for couches in which you can sit of laydown normally."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8

“Hi Bas, we talked with the apartment manager about your tips. Because the floor light in the living room can soften the light and the couches are in good condition, they won't make any changes for now, but they are always open for any feedback. So thanks for leaving this review. ”

Roel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oisterwijk, 네덜란드 I 08 Aug 2013

"Erg ruime kamers die luxe ingericht zijn (zie inventaris). Het appartement ligt in het hipste deel van Prenzlauer Berg met overwegend jonge, creatieve, hoogopgeleide en enigszins alternatieve bewoners. De sfeer in de wijk is ontspannen. In de buurt (loopafstand) zijn heel veel goede betaalbare restaurants. We hebben daarom niet de moeite genomen om zelf te koken. Ook warme bakker, supermarkten en openbaar vervoer (tram, S-baan) zijn in de buurt. De buurt is overdag levendig met veel kinderen. Wij hebben de hele week mooi weer gehad en dan zijn de terrassen tot laat op de avond bezet, maar geen overlast. Als we nog een keer naar Berlijn gaan, boeken we dit appartement zeker opnieuw"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Jan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Helmond, 네덜란드 I 09 May 2013

"The large rooms and the perfect location. We thought there would be 2 bathrooms but one of the bathrooms could only be used as a toilet."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Manuelle, 친구들 일행, Paris, 프랑스 I 22 Apr 2013

"Appartement très agréable et très bien situé, proche des métros, plein de petits bars et restos sympas pas loin, boulangerie et location de vélos en face et pourtant c'est calme! Top."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다