개요

위치

후기 (51) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 51개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.2
편안함 9.0
가격 8.7
9.1

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Brooklyn, 미국 I 03 Apr 2013

"Location was excellent. Very comfortable apartment."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 19 Mar 2013

"Leuke ligging, prachtig appartement met alle voorzieningen - ziet er zelfs in het echt nog beter uit dan de foto's! Beetje gehorig aan straatzijde."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Janny, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hoevelaken, 네덜란드 I 11 Dec 2012

"prima locatie, goed voorzien voor een verblijf in Beerlijn voor 6 personen. Afstemming uitstekend, zeer klantgericht. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Minne, 친구들 일행, Haarlem, 네덜란드 I 24 Oct 2012

"Geweldig appartement. Heel mooi en netjes afgewerkt, voorzien van alle comfort. Ook fietsen aanwezig bij het appartement die je kunt huren, aanrader! Leuke, rustige, straat, met lekkere bakkers, koffietentjes en leuke cafe's vlakbij. Directe verbinding met trein naar vliegveld Schonefeld, reis duurt 40min ongeveer, en station op 350 m afstand van appartement, ideaal. Volgende keer weer!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
marie-annick, 친구들 일행, TEMPLEUVE, 프랑스 I 08 Oct 2012

"bel appartement lumineux , confort des pièces , quartier sympa "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Berin, 독일 I 05 Sep 2012

"große gemütliche Küche geschmackvolle Einrichtung gute Lage sehr laut, besonders nachts. Wohnung im Vorderhaus Erdgeschoss (alle Fenster auf der Straßenseite)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, antwepren, 벨기에 I 21 Jul 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Debra, 친구들 일행, Yagoona, 호주 I 06 Jul 2012

"Great location in Berlin. Spacious apartment with good amenities."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Erik, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 25 Jun 2012

"Het is een perfect gelegen appartement midden in het uitgaansgebied van berlijn. met leuke barretjes en restaurantjes om de hoek. het app zag er erg schoon en comfortabel uit. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Diemen, 네덜란드 I 19 Jun 2012

"De staat waarin het appartement zich bevindt. De volledigheid, aanwezigheid van servies, handdoeken, beddengoed. De badkamer is prachtig, maar de wastafel een beetje onhandig. Veel gespetter en erg laag. Wellicht een extra (schuif) deur voor het toilet in de douche..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jeanne, 친구들 일행, Toulouse, 프랑스 I 20 May 2012

"Appartement très agréable, clair et spacieux, dans un quartier où il fait bon séjourner Le couchage sur la mezzanine est un peu "spartiate""

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Sophie, 성인 커플, Bordeaux, 프랑스 I 30 Apr 2012

"l'appartement est spatieux, bien équipé et bien situé. Le volet roulant de la pièce à vivre est impossible à relever pour, par exemple une femme, même en bonne forme et sportive. Il manque une théière."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다