개요

위치

후기 (51) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 51개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.2
편안함 9.0
가격 8.7
9.1

정렬 기준 :

Marja, 비즈니스 출장팀, Amsterdam, 네덜란드 I 10 Apr 2012

"Great location, great apartment, great area. Go here, 100%"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, hilversum, 네덜란드 I 02 Apr 2012

"mooi appartement in leuke wijk, mooi modern ingericht met nieuwe materialen, misschien kan er nog een extra plaatje aan de wand om het wat gezelliger te maken in een van de slaapkamers :bed op bovenruimte kan wellicht beter naar beneden, er is ruimte genoeg in de betreffende slaapkamer. kussen in een der slaapkamers leek wat stoffig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 07 Feb 2012

"Net verbouwd appartement, ruim, licht en sfeervol ingericht. Wij hebben hier echt een heel fijn verblijf gehad! Op loopafstand van supermarkten, restaurantjes en openbaar vervoer. Alles is ruim aanwezig in het appartement (servies, handdoeken, wc-papier) en de voorzieningen (vaatwasser, douche, tv) zijn uitstekend. Komen graag weer hier verblijven tijdens ons volgende bezoek aan Berlijn! In bad gaan is niet echt een optie, water wordt hier niet warm genoeg (douche overigens prima). De tweede douche die genoemd wordt bevindt zich in het aparte toilet en is speciaal voor mensen met een rolstoel, niet echt voor dagelijks gebruik dus."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Geraldine, 다 큰 자녀가 있는 가족, Dublin, 아일랜드 I 29 Nov 2011

"Good location - easy access to city centre - quiet area - everything on hand"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 21 Nov 2011

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
E, 친구들 일행, Goirle, 네덜란드 I 30 Oct 2011

"Ruim appartement, vrolijk ingericht, ligging in Berlijn, badkamer en ander sanitair slechte verlichting, niet goed schoongemaakt: stofvlokken, vieze deuren, dekbedden nog nat en niet gestreken, opslagruimte met allerlei 'rotzooi' in een hoek van de hal,"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 7
가격 7
7.0
Jaap, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rijnsburg, 네덜란드 I 20 Oct 2011

"goed gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Ga wel naar de tram op het prinzlauer Allee ipv de U2 want dit is veel verder lopen en koop een welcome card voor het openbaar vervoer. goede restaurants in de buurt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
geeske, 다 큰 자녀가 있는 가족, amsterdam, 네덜란드 I 29 Aug 2011

"locatie, inrichting, ruimte"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Renee, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 09 Aug 2011

"Fijn appartement met genoeg ruimte. Mooie locatie in het schitterende Prenzlauer Berg. Er wordt aangegeven dat er een tweede badkamer is maar die is er niet echt. Deze is alleen te gebruiken door invaliden. Tevens is het 'balkon' meer een plek om buiten te kunnen roken dan echt een plek om buiten te zitten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
dick, 어린 자녀가 있는 가족, Dordrecht, 네덜란드 I 27 Jun 2011

"alles was een zeer schone en nette staat. wij gaan absoluut nog een keer. het app. staat in de leukste buurt van Berlijn"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
NATHALIE, 친구들 일행, PARIS, 프랑스 I 27 May 2011

"tres bel appartement en excellent etat, lits confortables, belle decoration !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Gerrit, 어린 자녀가 있는 가족, Fijnaart, 네덜란드 I 08 May 2011

"Prima onderhouden appartement met relatief nieuwe en moderne inrichting die feilloos werkte. Nagenoeg alles wat nodig is, is aanwezig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다