개요

위치

후기 (105) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 105개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.2
편안함 9.1
가격 8.7
9.2

정렬 기준 :

, 다 큰 자녀가 있는 가족, zürich, 스위스 I 16 Aug 2018

"Manfred Zajonz hat uns jeden Wunsch erfüllt und war immer zu erreichen. Vielen Dank für diese spezielle, freundliche Betreuung. Das Zimmer mit Doppelbett ist gross und die Betten eher hart. Das Kinderzimmer klein und die Betten sehr hart. Auf dem Sofa in der Stube ist für eine Person ein zusätzlicher Schlafplatz, für 2 eher ungeeignet. Es hat auch nur helle Vorhänge, daher kaum abzudunkeln. Das Appartment und Küche bieten einfachen, aber gemütlichen Aufenthalt. Das Bad ist gross und die Waschmaschine sehr nützlich. Die Umgebung hat viele gute Restaurants, Geschäfte und öffentliche Verkehrsmittel. Ich empfehle jedoch ein Fahrrad bei Beni und Ingo FAHRRADSTATION, Goethestr.46 (3 Min.zu Fuss) zu mieten. Super Service und faire Preise. Wir haben Berlin rundum genossen, kommen wieder. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Aalsmeer, 네덜란드 I 03 Aug 2018

"Heerlijke tijd gehad in dit appartement dat op uitstekende locatie ligt tov openbaar vervoer en winkels/horeca. Buiten de toeristische drukte. Met OV konden we alle kanten op. Het appartement is licht en volledig ingericht. De ouderslaapkamer is heel ruim, de andere slaapkamer is kleiner. Onze zoon van 18 heeft het onderbed uitgeschoven om een groter bed te maken. Wij zijn goed en zeer vriendelijk ontvangen door conciërge/manager, alles was duidelijk. Tijdens ons verblijf zijn we door de eigenaar gebeld of alles ok was. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

“Beste Dirk, hartelijk dank voor het achterlaten van de grandioze review, dit wordt zeer gewaardeerd door ons. We zijn blij dat u van uw verblijf in Berlijn heeft genoten en wij hopen in de toekomst weer een boeking van u te mogen ontvangen! Hartelijk, uw Waytostay - klantenservice”

, 친구들 일행, , 영국 I 18 Jun 2018

"Nice apartment in a good area with good public transport. Would be happy to stay again . A nice warm welcome with good Advice from Manfred who made our stay go so well."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

“Dear Thomas, thank you for leaving such an excellent review, we really appreciate it. We are glad you enjoyed your stay in Berlin and hope to see you again soon! Best regards, your Waytostay – Service team”

, 성인 커플, Caen, 프랑스 I 03 Jun 2018

"appartement calme et spacieux dans un secteur animé et commerçant proche du S-Bahn"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

“Merci d'avoir partagé votre avis. Nous sommes ravis que votre séjour à Berlin vous a plu. Nous espérons vous revoir bientôt! Bien cordialement, votre Waytostay - Service Team”

, 다 큰 자녀가 있는 가족, BERGEN NH, 네덜란드 I 01 Apr 2018

"The flat was spacious, clean and well located. It was well connected to public transport, near shops and restaurants."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
, 성인 커플, Zetten, 네덜란드 I 16 Nov 2017

"Wij, drie 65+vriendinnen hebben 5 nachten in de Kantstrasse gelogeerd. Prima buurt, dicht bij station Charlottenburg en de metro, restaurants, de Wilmersdorfstrasse een autovrije winkelstraat. Het appartement is ruim en comfortabel en gezellig ingericht. Na een dag stappen was het heerlijk om samen naar films te kijken want er is een DVD-speler. Er is een 2-persoonsbed, een prima slaapbank in de woonkamer en een kleine kamer met een 1-persoonsbed met onderschuifbed. Deze kamer is tamelijk klein voor 2 volwassenen. De ontvangst door de heer Zajonz is hartelijk. Aardige en hulpvaardige beheerder. Hij woont in hetzelfde blok. Het is alsof je even in Berlijn woont. Een aanrader. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 어린 자녀가 있는 가족, Zuidlaren , 네덜란드 I 28 Oct 2017

"Ruim appartement, prima keuken en badkamer. Appartement is rustig gelegen (geen geluidsoverlast) en dicht bij de S- en U-bahn. Het centrum is hierdoor prima te bereiken. Parkeren van de auto kon in een nabij gelegen straat (gratis). In- en uitcheck door de beheerder verliep uitstekend. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 13 Oct 2017

"Ruim en comfortabel appartement. Goede verbindingen met diverse metro, bus en treinlijnen dus perfect voor een city trip met OV. Prima keuken en ruime badkamer. Ontvangst was zeer vriendelijk en erg behulpzaam."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 비즈니스 출장팀, , 세르비아 I 04 Sep 2017

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
, 성인 커플, Katlijk, 네덜란드 I 09 Aug 2017

"Mooi ruim appartement, hoge plafonds, schoon. Veel restaurants en winkels in de buurt, en vlakbij openbaar vervoer. Rustige ligging aan een binnenplaats Iets om rekening mee te houden: het appartement ligt op de tweede verdieping, en er is geen lift"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
, 비즈니스 출장맨, Puth, 네덜란드 I 15 Jul 2017

"Het appartement is uitstekend met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Vooral de ligging is prima. Dichtbij een Sbaan station waardoor je snel in het centrum bent. Omdat het appartement aan een binnenplaats ligt is het ook heerlijk rustig. Echt een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 가족동반 비즈니스 출장맨, Ponte Vedra, 미국 I 22 Jun 2017

"Good location to use public transportation. Comfortable apartment for the family."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다